Dans

Sitter å väntar utanför, medan Neah dansar för fullt. På vägen dit sa hon. Jag älskar min dans och vill aldrig att den ska sluta.

Trött e jag idag. Sprang en runda, visserligen bara fyra km, men inte sprungit sedan nov. Förutom en gång. Skönt var det sprang på ok tid med 4,56 per km. Fan vad bra runkeeper appen e.

Ganska dryg dag på jobbet, känns som om vi inte kommer någonstans. Å att vi bara får göra om å göra om. Hade möte idag med.

Efter dansen ska ja å fislisan på loppis. Se om vi hittar något roligt.


Tisdag

Slutade ett igår. Så dagen gick snabbt. Hämtade vildarna. När vi kom hem, satte jag igång tvätt. Fast först lite tjafs med grannen. Fattar inte varför man ska gnälla när det inte ens finns något att gnälla för.

Sedan kom Petra över. Vi fikade å snackade om allt å inget. Roligt att träffa henne.

När hon gått tränade jag magen en timme, fixade med tvätt oxå käkade vi mat. Marcus fick laga.

Idag har jag jobbat till två. Sedan tränat en timme på gymmet. Å nu är jag å Kian på simskolan. Det är livräddardag, så det blir att bada med kläderna på.


Söndag

Gick upp vid nio idag. Käkade å gjorde oss iordning. Vid elva tog vi varsin unge å stack ut. Marcus å Kian skulle fixa sina cyklar å spela fotboll å jag å Neah åkte till pippilekplatsen. Lekte en timme å sedan gick bi på loppis på katthemmet. Jag fyndade en rolig ABC bok å Neah köpte en stor delfin. 25 kr för båda.

Vid halv ett mötte vi upp killarna på fribergs. Käkade och fikade. Sedan cyklade vi till eurostop där fyndade jag två fina klänningar en för 75 å en för en hundring. Köpte även fyra par strumpbyxor för en tis stycket. Kian köpte ett fotbollsspel för 29.

Sedan lekte vi i lekhörnan ett tag. Efter det cyklade vi till Anderberg åkte linbana å gick i de två olika hinderbanorna. Gick ju sådär för mig hade 9 cm klackar. Roligast lekplatser finns ju på Anderberg.

När vi lekt färdigt körde vi inom en snabbis å hälsade på hos mormor å morfar. Sedan hem för att laga mat. Intensiv och mysig dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_191285764.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_191285773.jpg" class="image">


Fotbollsmatch

Gick upp med vildarna vid åtta. Det första Neah frågade var, får jag gå hem till grannen. Det var det hon tjatade om hela morgonen.

Vi värmde bröd i ugn å käkade frukost. Sedan tränade jag lite, medan dem lekte. Dammsugande gjorde ja med. Vid elva skulle vi vara på bibblan, lyssna på polis å brandman.
Så hämtade Kians cykel vid halv elva, ingen luft i däcken. Å försökte pumpa, men då var pumpen sönder. Så fick ta Neah i barnsitsen å Kian på sadeln å cykla som fan för att hinna.

Väl framme var det bara en brandman där, polisen kunde inte komma. Men barnen tyckte det var roligt att lyssna.
Sedan stressade vi hem, käkade å betalade räkningarna. Marcus låg hemma å va bakis.

Sedan drog vi till östergård, där Kian nu spelar match.


Helg!!!

Äntligen. Haft tre jobbiga dagar på jobbet. I onsdes gick jag in å jobbade på min lediga dag. Skulle ändå ha möte. Å för att ha en chans att hinna med. Var sedan med Kian på brottningen. Inte mycket mer man hann den dagen.

Igår jobbade jag sju till två. Sedan möte med psykologen. Han verkar jätte snäll iaf. Sedan hämtade jag Kian. Neah blev hämtad av farmor å faster. När de kom hem, stack jag till jobbet. Jobbade 16-19, för att försöka hinna. Sedan till maxi hämtade ut lite olika paket. En matta, två armband å lite krämer. Sedan kollade vi på paranormal activity. Den var sjukt dålig.

Idag har jag jobbat sju- tre. Å inte hann vi färdiga innan helgen ändå. Så mycket att göra. Å så mycket nytt å så många sjuka. Alla e trötta på allt kaos. Men är tydligen kaos i hela kommunen.

Blir fredagsmys med vildarna. Oxå kanske Petra kommer över. Neah gick ner till grannen, sa att hon ville leka med hunden. Så hade hon knackat på, blivit insläppt( första gången hon gick dit) slängt av ytterkläderna å frågat. Kan jag få något att äta?? Lite pinsamt, låter ju som hon inte får nån mat hemma. Sedan gick hon ut. Skulle leka. Men gick istället hem till mormor. Hon får ju inte gå dit ensam igebtligen. Kan tänka mig hur dem kommer springa över till sommaren.

Nu sitter båda hos grannen. Kollar barnprogram.


Tisdag

Ok dag på jobbet. Inte sjukt stressigt. Idag var vi fyra stycken som tränade ihop efter jobbet.

Köpte sedan present till min lillasyster. Dubbelkollade storleken. Men trots det kom jag ändå hem med fel, får bli byte imorgon.

Hämtade Kian, han ville vara ute å leka. Å jag hade massa tvätt Att fixa. Sedan ringde han över en kompis. Å alla lekte kurragömma, medan jag å Marcus fixade mat.

Till efterrätt blev det dockteater av Neah


Måndag

Efter simskolan fixade vi mat. Seda gick vi till stan, kollade bio. Mästerkatten i stövlar. Den var riktigt rolig.

Efter det gick vi hem. Pallade inte riktigt laga mat. Så det fick bli pommes å lax. Ingen bra kombo, men det gick ner.

När vi lagt vildarna, kollade vi på nån film. Men den kändes bara dålig, så vi la oss istället. Halv nio?!
Det var länge sedan man la sig så tidigt.
Sov dåligt, inte konstigt. För mycket sömn.

Jobbdagen började med två sjuka å ett arg mejl, där det förklarades att vi inte fick gå till väga som vi gjort. Det hade vi inte mandat till. Så nu får vi börja om från början igen! Så trött på det nu. Oxå ska man helst låtsas att man tycker det är bra. Vilket jag INTE tänker göra.

Slutade ett. Hämtade vildarna. Plockade undan å lekte med Kian. Sedan kom Sebbe över, vi käka mellanmål. Å nu leker ungarna för fullt.

Mina favoritskor

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_190337138.jpg" class="image">


Sovmorgon?

Varför är det alltid så, att när man kan sova ostört länge, då vaknar man tidigt??
Visserligen så var vi inte uppe särskilt länge heller, men ändå. Gick upp vid åtta gjorde vi.

Käkade frukost, plockade å städade lite. Sedan stack vi. Marcus mot vallåsen, skulle åka snowboard å jag över fotbollsplanen till mina föräldrar.

Bråkade å mös lite med dem, innan jag å Neah gick till badhuset. Dags för simskolan.

Så nu sitter jag här å väntar, hon är ju som en fisk nu. Kastar sig i så fort hon får syn på vattnet.


Fyndat

Gick upp vid halv nio. Käkade frukost tillsammans allihopa. Sedan badade jag å Neah ihop å sedan Kian.

När alla fått på sig kläder, åkte vi runt på olika loppisar. Jag köpte tre lampfötter i mässing. Oxå åkte vi å köpte biobiljetter till mästerkatten i stövlar. Jag å vildarna ska kolla på den i morgon.

På hemvägen stack jag inom Willys. Köpte fila. Sedan hem, tog bort alla sladdar från lampfötterna, sandpapprade dem oxå målade jag dem vita. Blev Jättefina ljusstakar. Så nöjd med mina fynd.

Strax efter två kom Petra över på fika. Snackade skit oxå mös hon med Neah, Neah älskar ju henne.

Skulle på fest ikväll men orkar inte. Så istället käkar vi tacos å
Myser med vildarna. När det är sovdags går vi över med dem, för dem ville sova hos mormor.


Trött

Skulle jobbat till ett idag. Stannar dock till tre. Men hann inte ens en fjärdedel av det som borde blivit gjort. Det är så sjukt mycket att vi knappt vet vilken ände vi ska börja i. Så trött på alla ändringar.

Skulle egentligen gått på me and i party med Jessica men kände att jag inte pallade. Behövde verkligen handla med. Nu har jag fredagsmys med vildarna. Kollar på Rio å käkar popcorn. Blir nog tidig kväll ikväll. Behöver sova ut.


Torsdag

Ganska stressig dag. Mycket på jobbet, plus tiden med Kian. Det gick väl inte så bra. Han ville ju inte alls vara där å visade det ganska väl vmen han verkade bra. Å jag ska träffa honom själv nästa gång.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Shoppat lite tvättat å umgåtts med Kian. Jag å Kian lagade maten, inte så ofta han vill göra det. Vi gjorde fiskgratäng med dillsås å potatismos. Neah sa att det var äckligt å vägrade sätta sig vid bordet. Ovanligt. Vi gick till maxi å köpte fotbollskort med.


Dans

Snöade ganska mycket igårkväll mysigt. Dock inte lika mysigt att cykla på. Särskilt när dem i princip inte skottar någonstans. Lyckades ramla på vägen till jobbet. Sådär snyggt i slow motion. Man vet att man kommer välta men allt bara glider, å man kan inte göra ett skit åt det. Cykeln välte på matlådan. Så min frukost blandades med lunchen frukten mosades. Så till frukost fick jag käka krossade knäckebröd doppade i kinamat. Inget att rekommendera.

Ganska lugn dag på jobbet. Möte på eftermiddagen. Dagen gick snabbt.

Stressade till dagis för att hämta Neah å ringde hem Kian. Fick i Neah något ätbart. Sedan cyklade vi mot dansen. Ja jag cyklar med henne därbak. Trots vädret. Dåligt jag vet, men annars hinner vi inte. Skitungen somnade på vägen till dansen oxå.

Ringde posten med. Dem har nu lyckats hitta mitt paket. Som dem lämnat fel. Så nu måste jag till både Willys å maxi för att hämta ut.


Alla hjärtans dag

Efter simskola, stack jag å Kian till Willys köpte lite gott till ikväll. Träffade en föredetta jobbarkompis Malin, roligt att se henne.
Kom hem å Marcus å Neah hade köpt rosor. Jättefina. Marcus hade öppnat presenten å så.

Sedan när vi sitter å äter, tittar han upp å pekar på rosorna på bordet( som jag köpt till honom) å säger: Vem har du fått dem ifrån?

Ikväll lägger vi vildarna tidigt och beställer hem kinamat.


Tisdag

Hade verkligen ingen lust att gå upp i morse. Så hann precis i tid till jobbet. Hann med mycket idag. Tiden gick sjukt snabbt. Skulle behöva göra mer. Men eftersom scheman inte är klara, kunde vi inte planera mer. Blir bara onödigt jobb då. Så sista halvtimmen låade vi ut. Stack å tränade istället. höjdenpunkten var att Charlotte gick på gåbandet så det luktade bränt fläsk.

På hemvägen körde jag inom grottan, köpte tre vita rosor till Marcus. Jag å Kian hade ju fixat en present tidigare. Sedan hämtade jag Kian, var en bra dag idag. Han ville leka Med Sebbe. Så jag frågade vilken dag är det idag, han svarade alla hjärtansdag. Å jag jo visst är det det. Men vilken dag? Han svarade tisdag, så jag sa vad händer då. Men det hade han ingen aning om. Men det är ju simskoledag.

Så just nu sitter jag på simskolan å kollar på. Före fikade vi. Inte konstigt att min träning inte ger resultat på mer än armarna, all skit jag stoppar i mig. Ökar både i vikt å centimeter. Men spelar inte så stot roll.


Måndag

Blev en del målande igår. Å lite pyssel och blev nöjd över resultatet. Självklart kollade vi på några avsnitt av sons of anarchy. Så kom i säng runt tolv.

Kändes ju inte jättebra när klockan ringde tjugo över fem. Men bara att gå upp och vara glad. Hann nästan med allt vi skulle på jobbet. Hoppas vi hinner mer imorgon.

Hämtade Kian klockan ett. Pratade med Christer om lite saker de var oroliga för. Sedan följde Kian med en kompis hem. Jag stack å hämtade Neah och vi cyklade till maxi, skulle hämta ut ett paket för hon hade fått en avi. Men det fanns ändå inget paket där. Konstigt. Så hon blev ju besviken. Sedan stack vi inom vårdcentralen. Både jag å skolan har försökt nå psykologen, så Kian kan få en tid. Men han svarvar aldrig å ringer inte upp. Så jag gick dit å var arg, å inom en halvtimme ringde han å vi fick En tid på torsdag. Äntligen efter minst två månaders försök.

Jag å Neah lekte å åt mellanmål å fixade tvätt. Sedan hämtade vi Kian oxå gick vi till kupan, jag letade efter gamla ramar, men hittade inga. Så vi gick hem. Juan stack ut direkt åkte pulka.

Nu har vi familjenys. Precis ätit kvällsmat. Och läst saga.


Kväll

Shoppade lite fina grejer. Men Marcus orkade inte åka överallt jag ville. Så när vi häntat Kian åkte vi hem. Jag packade upp å sorterade. Hittade massa gamla ramar som jag målade om. Sedan lagade vi mat. Kian hade sockershock så efter maten skickade vi ut vildarna så de fick åka pulka. Vår snögubbe hade rymt. Fanns inte ett spår kvar av honom.

Jag gick över till mina föräldrar. Rotade igenom vinden å hittade lite gamla guldramar som jag ska måla om. Å lite andra grejer. Då det hade blivit mörkt kom resten av familjen över, Marcus ville ha kaffe. Så bu sitter vi här allihopa. Vildarna spelar yatsi med mormor. Å jag vill att det ska bli läggdagstid så jag kan måla.


Simskola

Just nu sitter jag å Marcus på badhuset. Neah har simskola. Föräldrarna får sitta utanför. Det är ju bra, men tråkigt att inte se. Hon älskar ju det, kastar sig i vattnet direkt. Efter simskolan blir det loppis, sedan eurostop. Shoppa lite å fixa födelsedagspresent till Jocke. Klockan tre måste vi vara på stationen å hämta Kian.


Snö

Vaknade av att telefonen ringde kvart över sju. Behöver jag säga att jag inte svarade. Gick upp för att dra ut kontakten å kollade ut. Massa snö. Väntade på att Neah skulle vakna vilket hon gjorde runt halv nio. Duschade käkade å stack å hämtade ut pengar. Sedan gick jag å lillfisen ut till backen utanför, å åkte pulka. Självklart så byggde vi en snögubbe med. Ni ser ju hur glad hon var.


Landskrona

Gick och lämnade Kian på stationen vid elva. På vägen dit pratade vi om hur han kommer vara när han blir 90 år, sedan insåg han att han skulle dö nångång då pratde vi om döden å att han inte ville dö och om varför man dör när man blir gammal. Jjag sa blandannat att när man blir så gammal så har man oftast ont överallt och ofta känner man att man är färdig å att alla dör när man blir mellan 80 å 100. Då sa han men jultomten då, han är ju minst 500 år gammal och mår bra varför får han leva så länge? Jadu vad svarar man på det? Han å Nicklas missade tåget tillbaka. Så dem gick hem till oss, medan jag gick å solade. När jag kom hem bestämde vi att vi skulle köra dem hem. Marcus skulle ändå träffa en kompis i hbg. Å jag bestämde mig för att åka till Landskrona. Ville träffa Sara. Så vid två var jag i Landskrona. Vi gick på museum, fikade å åkte hem till henne. Sedan pratade vi massa, finns ingen som förstår som hon. Åkte därifrån vid sex. Marcus hämtade upp oss på knutpunkten, sedan åkte vi inom Ikea. Köpte en dvdhylla. Som jag sedan lyckades bygga ihop fel. Som försvar sa jag att det borde vart du som gjort det till Marcus. Du gör alltid sånna här konstiga saker. Aja det blev rätt sen iaf. Nu har jag käkat godis så jag mår illa å lite till. Oxå kollar vi samcro. Som vanligt.

Sovmorgon

Idag hade jag tänkt att jag skulle sova länge. Å när vaknar man då. Klockan sex och är pigg. Jag är aldrig pigg när jag vaknar. Men jag kunde inte somna om. Gick upp vid halv sju. Strax efter kom Marcus upp, lika pigg. Så vi hann kolla två avsnitt sv sons. Innan båda ungarna vaknade exakt samtidigt. Konstigt? Å kom upp å ville ha morgonmys i soffan.

Efter det kokade vi ägg å käkade ristade mackor med björnbärssylt på. Så gott å minst lika nyttigt. Man kan ju alltid låtsas.


Fredagsmys

Ja mys var ju det inte direkt på jobbet idag. Mycket mycket att göra. Men vi börjar äntligen komma ifatt. Men tror nästa vecka blir värre.

Dem ringde från skolan. Kian hade haft värsta dagen typ. Trotsat å bråkat som fan. Gjort allt precis tvärtom. Dem kunde inte hantera det. Så jobbigt vet inte alls vad vi ska göra. Men har som vanligt pratar pratat å pratar om det. Måste bara få honom å inse. Hoppas bara han växer ifrån det.

Vi gick å hämtade lillfisen tillsammans. Sedan käkade vi mellanmål när Marcus kom hem. Oxå ringde Sara roligt för det var längesedan.

Sedan åkte vi till maxi å handlade. Neah gömde sig två ggr så vi trodde vi tappat bort henne. Kian fick vara hos mormor. Göra det skolarbetet som inte blivit gjort idag. Plus läxan.

När vi kom hem värmde vi pizzan å under tiden hade vi familjemys. Oxå pratade vi med Kian om känslor å rädslor. Å han pratade mycket. Tror verkligen det behövdes. När vi mös drog Neah ner min tröja hon är ju helt tuttfixerad oxå sa hon. Jag älskar dina tuttar jag vill suga på dem. Tokunge.

Nu kollar vi på mr poppers pingviner. Neah ville sova, så det fick hon.


Ångbad

Jobbade till tre idag. Dagarna går så sjukt snabbt, hinner inte med det vi borde å ligger en del efter. Slutade tre, å gick inom hm och sedan tränade jag å Birgitta.

Stressade hem, för att lägga i tvätten. Kian följde med en kompis hem. Så behövde inte hämta honom. Hann fixa allt småplock å påbörja maten innan Marcus å lillfisen kom hem. Käkade ihop å Neah åt faktiskt allt vi hade lagt upp på hennes tallrik, var visserligen bara ris å gurkstavar utan skal. Men ändå. Efter maten nätshoppade jag lite. Fyndade tre tjocktröjor för 326 kr med frakt. Precis det Kian behövde. Två på rea å en inte rea. Men fick 50% på rea å 40% på ett plagg som inte var rea.

Hämtade Kian vid sex. Han ska till Hbg på lördag å gnällde hela vägen hem, för han inte kan vara med på fitbollscupen på lördag. Jag var ganska glad att det var just den här helgen cupen var. För vi hade nog inte orkat. Vem fan lägger en fotbollscup kvart över sju en lördagsmorgon.? Så bra mamma är jag inte så jag offrar sömn å mysfrukost. Å går upp tidigare än när man jobbar.

Har precis badat. Det bästa med vår lägenhet är ju såklart badkaret. Jag badar alltid jättevarmt. Men idag tig jag i lite för mycket. Vattnet rök å det brändes över kroppen. Sedan fick jag så ont i huvudet å när jag väl gick upp fick jag hjärtklappning å toksvettades. Kanske lite varmt. Men ren blev jag iaf.

Jobbar till tre imorgon. Så missar lunch/ fika med Malin Tina Enma Lina mfl. Tråkigt.

Neah tog Sannas bh när hon passade henne å sa. Kolla mina stora tuttar.


Ledig dag

Igår kom Johan och Linn över. Första gången jag träffade henne. Vi pratade inte så mycket eftersom vi kollade på nån film. Å alla var trötta. Tisdagen före jag ska vara ledig, är jag alltid trött på. Jobbigaste dagen att gå upp på. Plus att eftersom att jag ska hinna träna innan jag följer med Kian på simskolan. Så blir det lätt lite stressigt med.

Annars gjorde vi inte så mycket igår. Kollade även på ett avsnitt av sons of anarcy innan vi somnade.

Idag har jag vart ledig. Älskar min lediga onsdag. Den bästa dagen. Sov tills Kian väckte mig vid sju. Fixade iordning å käkade frukost. När Kian gått till skolan dammsög jag. För det behövdes kan jag lova. Man hinner ju typ aldrig städa. Finns ju viktigare å roligare saker att göra. Sedan gick jag å Neah till dagis, hämtade termo å sockiplast till henne. Ringde Petra oxå gick vi dit. Hon har ju vart i Afrika sedan augusti. Så så roligt att träffa henne. Även om hon hade en tråkig grej att berätta. Så jobbigt när nån Annan mår dåligt, man vet inte riktigt hur man ska göra/ vara. Hade iaf en mysig förmiddag där.

Hämtade Kian i skolan vid ett. Gick å handlade så ny har vi fixat alla hjärtansdag present till Marcus. Som vi gjorde tillsammans jag å Kian. Fislisan låg däckad i vagnen i trappen å vägrade vakna. När vi väl fick liv i henne passade vi på att träna lite ihop.

Nu ska vi på dans jag å Neah. För Kian e det dags för fotbollsträning.


Bild på Neah när hon somnat igår. Mer plats för nallarna.


Kalas

Vi tog sovmorgon idag å gick upp vid halv tio, kokade ägg rostade bröd å käkade. berättade för ungarna att vi skulle på Lukas kalas idag, som fyller två. Kian ville inte alls, tjurade som fan, ville inte åka dit, för dem är så tråkiga å äckliga å det är massa flugor där.
Försökte överatla honom, men blev bara värre, så vi bestämde att han fick lov att vara hos nån kompis istället.

Vart Neahs simskola idag med å hon hade vart jätteduktig. Trodde det skulle bli problem när hon skulle vaar själv i vattnet, mend te har gått jättebra å hon tycker det är jätteroligt.

Jag å Kian gick till maxi under tiden, shoppade lite å sedan fixade vi här hemma, han ringde till Lukas i klassen å kollade om han kunde vara där, dem har aldrig lekt förut, så fick vägbeskrivning å gick över å lämnade honom. Dem bodde precis vid en lekplats jag alltid tjuvrökte på, precis när jag började röka, så fick massa minnen tillbaka när vi gick förbi.

Skulle träffat Petra idag, men hon hade migrän så får bli en anna dag.


Lördag

Igår slutade jag ett, hämtade Kian oxå gick vi hem, tänkte hämta Neah, men ångrade mig å storstädade istället, så hämtade henne först vid tre. Tänkte att hon nog hade roligare på dagis plus att hon äter bättre (inte bra men bättre) där.

Kian fixade sin läxa medan jag fixade städet. När Neah var hämtade mös vi i soffan, neah satt å sov, rakt upp utan att luta sig mot något, jag filmade och vi skrattde som fan åt henne.
Vid fyra stack jkag å kian mot Jacob, neah stannade hemma, eftersom Marcus kom hem samtidigt.

Marcus fixade mat, jag pratde med Madde i telefon oxå spelade jag å neah senare bamsspelet. Tills vi vunnit en varsin gång.

När Kian blivit hämtad vid halv åtta, köpte vi pistagenötter, gjorde varm choklad å popcorn, sedan kollade vi på film allihopa, så vildarna kom först i säng vid halv tio, Men mysigt hade vi.


Idag fick vi väl sovmorgon till ungefär halv nio, käkade god frukost, typ hotellfrukost fast hemma. Fixade iordning oss, å drog å handlade på maxi, tvingade Neah att köpa en ny mössa, då hennes var storlek baby, hon har ju så svart att skiljas från sina saker trots de är försmå. Vilket alltid resulterar i bråk å tårar vid garderobsrensning.

Nu är Kian på fotbollsträning, marcus hos Kolle å jag å fislisan hemma.

Ikväll blir dte lekdejt för mig å jessica å Kian å Theo, Neah å Marcus drar hem till hans vänner.





Torsdag

Veckan har sprungit iväg, fattar inte hur folk hinner med att göra så mycket som dem värkar göra..

I mÅndes hämtade jag Kian starx efter ett, sedan hämtade vi fislisan, tog bussen till stan, bytte Kians gummistövlar som redan gått sönder, sedan käkade vi på mcdonalds å gick hem. Sen var dte typ kväll.
marcus å jag kollade på sons of anarcy, sedan var den dagen slut.

På tisdagen slutade jag två, jag å Birgitta tränade, sedan hämtade jag Kian runt tre, hem packade om å gick till simskolan, var hemma vid fem, Marcus å Neah hade precis kommit, vi fixade mat tillsammans, sedan vart det typ läggdags för vildarna.

Igår hämtade jag Neah strax innan fyra, snabbhandlade, stressade hem samtidigt som jag ringde hem Kian, Packade om Å kian fixade smörgåsar till honom å Marcus, jag å Neah stack till träningskompaniet, där Neah har börjat på dans, Samtidigt hade Kian sin fotbolls(läs bottning) träning. Var hemma efter sex, stresslaga mat, Marcus å kian komn vid halv sju, käkade ihop, sen var dte läggdags. Hann duscha medan marcus la dem, sedan kom Tobbe å Josefin Saga över. Saga dammsög golvetr efter alla matrester å var lycklig över det. Vi kollade på film, sen däckade jag.

Idag hämtade jag Kian fyra, stressade hem, skulle börja tvätta samtidigt, Hann förbereda maten innan Marcus å Neah kom hem. Sedan har vi käkat, tvättat, lekt å myst med vildarna. Å nu läggdags för dem.
Man hinner typ inget alls. 

Å då jobbar jag ändå inte heltid, jag kan inte fatta hur man hinner göra så mycket saker, känner att vi hinner typ inget alls. Å är konstant trötta.
Skylten i hallen stämmer iaf in.

Happy kids and tired parents lives here



RSS 2.0