Så fin

Jag e verkligen helt kär!! Hoppas Misse blir det med. Tänk vilka fina ungar dem kan få!!


Kuratorn

Hade möte med kuratorn idag. Hon verkar vara skitbra å jättesnällt. Å hon sa så bra saker. Äntligen så känns det som om det går åt rätt håll. Någon som förstår och lyssnar!


Ny familjemedlem

Vi har vart å hämtat hem en ny katt. En hane tycker inte Misse ska behöva vara ensam. Blev en birma/ norsk skogskatt han är så fin. Misse är dock inte glad.


Så typiskt mig

Skulle låna ut en häxhatt till en kompis å skickar mms när jag har på mig hatten. Undrar varför jag inte får något svar. Kollar numret. Då har jag ju bytit ut sista siffran. Så har precis mmsat den här bilden tull nån okänd.


Nytt Rekord

Gymmade idag efter jobbet. Å cyklade fem km på 7,00 fan vad grym jag är. Kändes som jag skulle dö. Å då har jag på nivå e. Å den går till g. Riktigt skönt iaf.


Rosa

Har ju som sagt tvättat idag. Neah fick nya ljusrosa hellokitty sängkläder när hon fyllde år. Å eftersom de var ljusrosa så körde jag dem med de vita å ljusa kläderna. Fick sedan berätta för Marcus att han numer är ägare till ett styck väldigt ljusrosa linne. Vi har även massa ljusrosa handdukar.
Men rosa e väl alltid fint?


Krokodildödaren

Misse har en tendens att sno ungarnas gosedjur. Och mest tycker hon om deras olika krokodiler. Vi hittar dem gömda överallt från badrum och i vår säng. Hon bär runt dem å övar på att döda.


Trött

La mig tidigt igår. Å sov som en stock. Konstigt nog e jag ändå trött idag.

Jobbade till typ halv ett idag. Sedan hämtade jag Neah oxå stack vi till Bvc. För idag kom jag faktiskt ihåg att vi skulle dit. Neah var jätteduktig å allt gick jättebra. I slutet frågar sköterskan om vi ska ta sprutan nu eller vänta tills läkarbesöket. Så jag frågar Neah vill du ta sprutan nu??
Å hon svarar jätteglatt JA!
Så det gick ju bra.

Hämtade Kian vid två, gick inom Apoteket å köpte omega tre till dem.
När vi kom hem käkade vi mellanmål. Sedan har jag städat å tvättat å nu är det dags för matlagning.


Ofrivillig väckning

Ända sedan vi skaffade katt, har Misse fungerat som en liten väckarklocka. Strax innan klockan ringer, kommer hon å spinner som ett ånglokomotiv och pussar på en. Skitbra på veckodagarna, men inte lika kul på helgerna. Men den senaste veckan, så har hon gjorde en mindre korrigering av väckningstiden å tycker att fem, då ska vi banne mig upp. Lite tidigt tycker vi å det här med att ställa tillbaka klockan. Det har hon verkligen inte kopplat. Imorse kom hon strax innan halv fem. Å hon gav sig inte. Trots att Marcus kasta ner henne från sängen. Så att skaffa katt, kan vara värre för nattsömnen än vad det är med en bebis!!


Mys

Blev såhär mysigt med våra pumpor. Å syns verkligen att barnen målat hur dem ska se ut.


Sallad

Jag å Misse delar en sallad. Hon får gurkorna. Det är hennes favorit.


Springa

Inte sprungit på nästan en månad. Så tänkte att idag måste jag. Behöver verkligen det. Det är då jag fyller på min energi. Kallt som fan så körde massa lagar kläder. Vilket resulterade i att jag blev asvarm. Pallade bara fem km. Ok tid 23.18 tror jag det var.


Badhuset!

Vart på badhuset med vildarna å Kian simmade 25 meter helt själv!!! Så glad att han äntligen har fattat!


Söndag

Igår hände något som fick mig att känna mig som 14 år igen. Kan inte förstå hur vissa människor reagerar å överreagerar å beter sig som när man var liten.

Men nog tjatat om det. Kollade på sons of anarcy igår. Senaste avsnittet å Shit vad jag känner att den serien är allt för rå, å jag mår dåligt när jag kollar men ändå måste jag fortsätta titta. Varför är det så?

Idag har vi haft familemys hela morgonen. Älskar när man kan ligga allihopa i sängen å prata om allt möjligt.
Snacka om kvalitetstid!


Hotell transylvanien

Vi var precis på bio med hela familjen. Hotell transylvanien. Skitbra, skrattade många ggr. Se den!


Lördag

Tog på mig ett extra pass. När jag kom till jobbet, så visade det sig att någon var sjuk. Å inga ordinarie vikarier tillgängliga. Skulle få in en helt ny tjej vid åtta. Men tror ni inte alla bara gick iaf? Utan att erbjuda hjälp. Så dör satt jag ensam med två pass som började kl sju så när den stackars tjejen kom fick hon ett pass där hon låg back en timme å jag låg ju själv back en timme så kunde inte hjälpa henne. Å dem som drog först är dem som alltid gnäller mest

Var hemma strax efter elva, å nu har vi gröpt ur pumpor å lagat mat.


Sveriges trögaste

Jag måste ju vara tillsammans med Sveriges trögaste. Iaf en av top 10. Åtminstone top hundra. Innan var vi på maxi å handlade vi började med att panta all vår pant å Neah ville såklart stoppa in alla flaskor å burkar. När jag gav sista burken till henne, gick jag därifrån å slängde påsen. Så Marcus väntade tills hon var färdig oxå gick vi därifrån. Neah vart i lekrymmet å vi shoppade på å framme i kassan så sa jag; kan jag få pantkvittot??

Å han svarar Va? Jag har inte det. Tog inte du det?

Nu har jag å Neah å Misse har myskväll med ostbågar å film. Kian e hos en kompis.


Mina söta spöken


?!

Var så arg när jag vaknade så var på jobbet redan kl 6. Ringde å pratade med skolan. Var ännu argare. Jobbade till strax efter elva. Sedan åkte jag dit. Ofrivilligt möte med rektorn som jag verkligen inte tycker om alls å har noll förtroende för. Sa att jag har lämnat över allt till Nicklas för att jag orkar inte med den här bråken mer å sa att jag inte kommer närvara på några fler möten utan allt kan gå genom honom eftersom att vi har gemensam vårdnad. Då säger rektorn att om inte jag medverkar vid nästa möte då kommer hon att anmäla mig. Men konstigt nog så har den andre vårdnadshavaren bara medverkat vid ett möte under 2,5 år å ändå inte fått någon jävla anmälan. Men jag har gjort allt som skolan sagt kontaktat allt som dem bett om å ändå är det mig dem ska anmäla!?
Har iaf ringt dagis å den ska skriva om hur Kian var å betedde sig där så har jag bevis som jag ska lämna till skolan. Att problemen började där. Å jag har kontaktat bup å dem säger att det är skolans problem, eftersom vi inte har probllemen hemma. Så arg så jag bara vill ge upp.

Vart på begravning med. Marcus mormors. Efter det shoppade jag nya skor. Behövde det.


Ångest

Jag hatar det här jävla bråket med Nicklas. Jag hatar den jävla smutskastningen. Å jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att jag får ta alla smällar allt jobb. Å att han inte ens har någon aning om hur det är att ha barn. Jag hatar att ha ångest å en klump i magen så ofta när jag ska hämta Kian i skolan. Jag hatar att dem säger olika saker till oss. Å jag hatar att känna dem här känslorna å vara så jävla maktlös.


Onsdag

Jobbade tills halv fyra, dagen gick jättefort. Hämtade Kian, hade vart dålig dag i skolan.

Dammsög när jag kom hem sedan skulle Kian läsa läxan för mig. Han tyckte boken var tråkigt å jag tvingade honom att läsa. Så blev bråk å katastrofutbrott.

Så än så länge ingen höjdar dag.


Kväll

Vart en stressig dag. Efter gymmet var det simskolan, sedan hem oxå lagade vi mat ihop. Käkade för att sedan stressa bort till dagis för att vara med på föräldramöte. Vilket var trevligt.

Efter mötet blev det maxi. Marcus skulle hämta ut ett paket oxå skulle vi köpa mjölk å bananer. Men kom hem med två fulla påsar. Blandannat en adventljusstake.
Nu ska vi kolla klart filmen vi började kolla på i förrgår.


Gymmet

Inte tränat på typ tre veckor. Å det kändes kan jag lova. Värmde upp med cykling 5 km på 7,45. Kändes som hag skulle dö. Eller åtminstone kräkas. Det brändes i lungorna. Styrke tränad en halvtimme men ville bara gå därifrån. Varvade ner med 5 km cykling på tio min. Å nu e jag död.
Nyduschad. Men fortfarande illröd i hela huvet.


För första gången

Igår när jag skulle lägga barnen, låg jag först med Neah tills hon somnade. Å sedan med Kian. Lyckades somna då, har aldrig lyckats med det innan. Marcus kom in å försökte väcka mig lyckades på tredje försöket.

Å jag säger fan vad varm jag blev.
Han ba; ja ditt hår e helt blött av svett!
Det kanske e för att jag tvättade det precis före jag la mig.


Tagen på bar gärning

Glömde stänga skafferiet innan idag.


Vem behöver en soffa?

Såhär såg det ut när jag kom ut i köket


Jobbigt

Jobbade till ett. Hämtade Kian. Sedan mös vi massa med Månis. Halv tre åkte jag till veterinären Kian ville inte följa med, så han stannade hemma själv. Ångest å klump i magen.

Veterinären sa att hon såg ut att var 13 år om hon hade gissat, å att man såg att hon var svag i musklerna å sa att hon såg ut att inte ha alla hästar hemma. Jag sa att vi brukar kalla henne Downs syndrome katt. Hade det inte vart för att hon inte kunde fixa det här med att gå på lådan, så hade vi ju självklart låtit henne leva. Det gick iaf snabbt å hon var inte ett dugg orolig.

Kändes Dick lite konstigt att åka hem med tom transportbur.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50856e3e9606ee033683893c.jpg" class="image">


En aning beroende

Jag e ju en aning beroende eller snarare besatt av ruzzle. Spelar när det går. Å idag var jag riktigt grym. Min bästa runda Ever.

Att jag sedan förlorade, d e ju en helt annan poäng.


Tråkigt

Har haft kalas för Neah nu. Å hon fick massa fina saker å vart så glad å nöjd över kalaset.

Något som inte är så kul är att vi måste nog avliva Månis. Hon har kissat å bajsat i vår säng å på mattorna nu i några dagar. Ska ringa till veterinären imorgon å kolla vad dem säger. Kian är helt förstörd. Så ledsen. Så han ville sova hos mormor. Lämnades honom där precis.


Rensning

Marcus har ju roat sig med att plocka svamp idag. Något som inte alls var lika kul. Var att rensa dem.


Delfin

Nu är vi på badhuset. Jag å det lilla vattendjuret. Hon är just nu en delfin.


Tårta

Vispade grädde till tårtan å kollar ner. På nåt vänster har jag lyckats börja blöda, vet inte på vad eller hur. Men blödde gjorde det.


Igen

Hörde ett misstänkt ljud från sovrummet. Man ser den skyldige uppe i hörnet


Födelsedag

Idag fyller världens bästa nakenfis fem


Kvällen e räddad

Sjukt sugen på lakrits. Trots att jag bara ätit skit idag. Letade igenom hela skafferiet å hittade läkerol, som jag glömt bort att jag köpt. Vilken lycka!!!


Bakar

Hittade ett recept från Laila bakar som jag ville prova. Så har gjort Rocky road cupcakes till fisens kalas imorgon. Får fixa glazen imorgon.

Hoppas dem blir lika goda som dem verkar.


Sovmorgon

Vaknade av lillfisen kl 8, då tyckte hon vi skulle upp. Sedan kom hon igen vid 9 å sa, ska ni inte sjunga för mig

Å nej vi hade inte glömt hennes födelsedag, hon vart en dag för tidigt. Så istället för att sjunga, käkade vi frukost å sedan storstädade vi. Det var så smutsigt, så jag skämdes för att gå i skiten. Men nu är det fint.

När städningen var klar, begav vi oss till busfabriken. Där Neah nu har kalas med 9 vänner.

En timme kvar, jag e helt slut å har gömt mig i ett hörn. Måste vara världens bästa barnvakt!


Sakta

Hämtade lillfisen halv två. Oxå skulle vi gå till maxi. Halvägs orkar hon inte gå mer. Så nu står vi ute i regnet å ser vem som är envisast. Hon vill bli buren å jag vill att hon ska gå. Vem vinner


Stress

Hade ett telefonmöte fram tills kvart över fyra. Å Neahs dans börjar halv fem. Stresscyklade till dagis. Var inne på dagis 16,22. Kl 16,36 var hon inne med på dansen ombytt å klar å då hade jag cyklat fyra å en halv km med henne där bak, hunnit inom hemma hämtat danskläderna och bytt om på henne utanför dansen. Det är fan inte illa!! Racermamma!!


Skyldig

Hörde något från sovrummet


Ensam

Marcus repar. Jag kränger godis å mår illa. Idag skulle Neah ha bambisagan. Så då kunde ju inte Kian sova, för han måste ha den, annars kan han inte sova. Så han fick ligga i vår säng.

Nu sitter jag mest å gör ingenting. Tänker. Behöver sådana dagar, då jag måste vara ensam å ha det tyst å bara tänka.


Onsdag

Idag har jag fått se saker jag mycket väl hade kunnat klara mig utan att se. Å känt dofter som man inte ens vill beskriva.

Haft fyra ungar här hemma efter jobb, så det var så lugnt å skönt. Kian lekte med sin kompis på sitt rum å Neah med sin på sitt. Bara lite kaos vid mellanmålet då Klant Neah lyckades tappe ett fullt glas. Så det var saft överallt. Men det är ju inget vi är ovana vid.

Ikväll blir det att göra så lite som möjligt. Behövs efter den här dagen!


Tisdag

Jobbade till två idag, en hel del att göra, nya ärenden å vak, så nu känns det att man är ensam. Hann inte med det jag borde ha gjort, men det är ju en dag imorgon med!

Efter jobbet hämtade jag Kian. Bråkade om att vi skulle till simskolan, han skulle inte cykla å han skulle inte gå på nån jävla simskola. Så fick hota en del innan vi kunde sticka å hämta Neah. Sedan fikade vi innan simskolan. Kian valde nån skitgod kaka. Man borde få provsmaka före man väljer. Jag väljer ju alltid fel!?


Måndag

Jobbade till ett. Kian gick hem med en kompis. Så bara en unge att hämta. Vi köpte fika å gick över till mormor. Sedan när killarna kom hem har vi tvättat å lagat mat.

Så trött idag, sov dåligt inatt, inte van vid att jobba ute å inte delat pass, så hade glömt bort att dricka å det märktes inatt.


Skolfoto

Idag fick vi Kians skolfoto


Blomma?!

I typ april maj planterade jag blommor på balkongen. Tror du att de blommade? Nej inte en jävla blomma på hela sommaren. Har typ ingen sol på balkongen, så alla kunniga sa att det var därför. Så idag vart kag ute på balkongen. Å vad ser jag då? Jo blomjäveln blommar?!


Varje gång

Vi har någon i vår familj som är lite kåt på toaborsten. För nästintill varje gång man kommer in på toan, så ser det ut såhär!


När de är som bäst

En bild säger mer än tusen ord. Tänk hur mycket två förmedlar då


Jobbar!

Lilla nyckelknippan jag har idag!


Lördagkväll

Marcus, Andy å Tobbe skulle ut ikväll. Så jag å ungarna har haft myskväll, kollat film krängt godis å ostbågar. Sedan har vi myst massa oxå hittade jag på egna sagor som kag berättade för dem. Neah ville inte somna utan mig, så fick ligga på mig medan jag å Kian kollade film. När han sedan skulle lägga sig, ville han inte sova själv, så nu ligger vi ihop i vår säng. Massa mys.


Buss

Nu har vi shoppat färdigt å e på väg hem. Åker buss eftersom att Neah älskar det!!


Mys med lillfisen

Gick upp vid halv tio idag. Johan kom å gjorde sällskap när vi käkade frukost.

Efter det stack han å Marcus i väg å jag mös med vildarna oxå hjälpte jag Kian med läxan.

Jag å Neah har nu tjejmys. Vi har gått till stan ihop. Shoppat lite på den internationella matmarknaden. Neah lyckades riva ner en burk sylt. Sådan mor sådan dotter.

Nu äter vi på McDonalds. Sedan blir det br!!


Läggdags

Nu när vi skulle lägga oss hittade vi Misse ensam i mörkret i soffan. Hon satt där å chillade.


Vinkväll

Hemma hos Jessica, klippt en flaska vin å en cider. Nu sitter jag å kollar på när hon skruvar i sin säng, väldigt kul. Å skruvdragaren jag tog med funkade ju inte.


Dålig pojkvän

Frågade om Marcus kunde gå upp på vinden å hämta skruvdragaren, erbjöd honom att visa brösten som tack. Tror ni inte att han svarade nej??!!


Kurragömma

Vi lekte kurragömma. Gissa vem som vann??


Gissa vad vi har gjort?

Välfyllt!


Frost

I morse var det riktigt kallt. Men jag vägrar använda tjock jacka. Tänker fortsätta med skinnjacka ett bra tag till.

Dagen gick snabbt på jobbet. Slutade ett å hämtade vildarna. Nu väntar vi på Marcus sedan ska vi handla.

Ikväll blir det vindrickning hos Jessica!!


Hungrig

Lovade Neah att leka på lekplats efter dansen. Så passar på att gunga lite.

Sjukt hungrig. Vill hem till Marcus köttfärssås.


Gnällfis

Jobbade till två idag. Ganska mycket å göra, så hann inte riktigt färdigt. Men det är ju en dag imorgon med.

Stack inom hm å shoppade lite innan jag hämtade vildarna. Kian tog med en kompis hem å jag å Neah stack till dansen.

Mammig som fan är hon, så idag måste jag sitta där inne å titta på. Det är visserligen så mycket roligare än å sitta utanför. Men dansölärarna vill ju inte ha föräldrarna där inne.


Höstmys

Det bästa. Eller det ända bra med att det blir mörkare å kallare e ju att det är då mycket mysigare med tända ljus.

Å jag älskar att ha tjocka kabelstickade strumpbyxor, ullstrumpor, tjocka sticka tröjor/klänningar och koftor!


Till trönninge?

På vägen mot trönninge säger jag till Marcus, fan vad långt det känns idag. Å han svarar Mmm. Så frågar jag, du kör rätt nu va? Ja svarar han,
Så jag frågar, till Trönninge å inte Gullbranna va??

FAN!

Så bara att vända


Orkar inte riktigt

Gårdagen gick åt till mycket prat å lite till prat med Kian.

Oxå pratade jag i telefon.

Har jobbat till halv fyra idag, sedan hämtat Kian. Hade vart en bra dag idag iaf.

Inte mycket som händer idag. Ska lämna ut inbjudningarna till Lillskitens kalas.

Just nu spelas memory för hela slanten å Kian utklassar oss.

Som ni ser så är Misse med på ett hörn. Precis som hon alltid e


Besviken

Ringde skolan när jag var på väg hem. Vart katastrof nu två dagar irad. Vet inte vad vi ska göra med det. Vi pratar å pratar å pratar med Kian om allt man inte ska göra om allt man inte får göra och hur man ska vara och vad man ska göra.

Men hur vi än gör å vad vi än säger, så går det ju aldrig in.

Å vi vet inte alls vad vi ska göra särskilt inte när han inte alls är likadan hemma å det fungerar så bra allt annat.

Hur gör man å vad säger man?
Så jävla svårt!!


Yrvaken

Vart helt yrvaken när jag bad Marcus åka å köpa mat. Vad honom köpa dubbelt så mycket än vad vi brukar. Så trots att vi alla käkade som fan, å gjorde matlådor tills imorgon, så har vi nästan hälften kvar.

Så nu vet vi ju vad vi ska äta i veckan.


Somnade

Somnade visst på soffan. Skönt. Så nu blir det thaimat. För ingen har lust eller ork att fixa mat.

Tyvärr blir det jag sim får fixa gårdagens disk. Det lyckades Marcus byta av sig mot att hämta mat.


Den långe mannen

Kollade på nån film igår the tall man, konstig. Så se den om ni tycker om konstiga filmer.

Imorse när klockan ringde ville jag absolut inte gå upp. Precis som vanligt då med andra ord. Skulle slutat tretton, men tänkte vara snäll å ta Mintras sista timmar. Så jobbade till fyra. Ett tips gör inte det en måndag! Dagen gick snabbt iaf.
Hämtade Kian, å hans dag hade inte vart den bästa eller han hade inte vart en av de bästa.

Just nu e d soffläge, Marcus handlar Neah kollar film. Kian har kompis över å dem leker. Så gör det jag är bäst på absolut ingenting.
Hoppas att disken som inte diskade sig själv igår, ska göra det idag istället.


Söndagsmiddag med underhållning

Gjorde lax med knaperstekt bacon på å ugnsrostade rotsaker. Sallad till det.

När Neah petat i sig sin bacon, för det var det hon tyckte om. Bestämde hon sig för att ge oss lite middagsunderhållning. Den bestod blandannat av en ko som hånglade med en tant. I form av dockteater. Väldigt underhållande. Hennes fantasi kan man ju inte klaga på. Det där med ätande är ju en helt annan sak.


Bakis

Efter simhallen insåg jag att jag inte mådde så himla bra. Utan vart nog bakis. Så kände för att göra absolut inget. Då ringde Jessica, undrade om hon å Benjamin kunde komma förbi.

Så blev the å bebismys. Blev både bajsad, dregglad å kräkt på. Men så söt å go som är, så var det bara mysigt ändå.
Neah somnade så fick massa mys av henne med.

Nu blir det soffläge tills Marcus å Kian kommer hem. Det är fotbollsmatch föräldrarna mot barnen idag.


Sovmorgon

Siv till tio i morse. Riktigt skönt. Var dock lite trångt när vi låg fyra i sängen.

Vaknade av ett riktigt dån i natt med. Då har kattjäveln rivit ner en hylla från väggen. En sån där lackhylla, som hon har lyckats klättra upp på å dra ner. Hon har även lärt sig att öppna diskmaskinen. Hoppar upp på diskbänken. Lyckas peta upp en springa med tassen å sedan puttar hon å hoppar ner i glipande å öppnar den. Vet inte riktigt vad vi ska göra med henne.

Nu e jag å Neah på simskolan, de har livräddardag. Så badar med kläder å provar flyktväst.


Kräkkväll

Haft sjukt kul hemma hos Göran å Johanna. Lagat god mat fem liter grädde innehöll den med huvudrätt å efterrätt. Nyttigt!!

Synd bara att Zoe blev kräksjuk, men alltid kul att torka spya på fyllan.
Å den kroatiska spriten e inte å leka med!!
Fotade inget. Ingen ville va med förutom katten.


Eurostop

Kändes lite konstigt i fötterna att gå med easytone. Får se om det kommer kännes i rumpan sedan.

På vågen till Eurostop , skulle Neah stanna på varenda lekplats på vägen. Så tog ju en stund.

Shoppade lite nya blommor å krukor å krokar å vildarna fick varsin liten sak på nr.

Nu har vi fixat till oss. Ska hem till Göran å Johanna å käka å dricka å snacka skit.


Frukost två

Jobbade till kvart över tio. Gick sjukt snabbt. Sedan kollade jag lite i stan å köpte några flaskor vin.

Nu käkar vi frukost nr 2.

Sedan ska jag inviga mina easytone å powerwalka till Eurostop med Neah. Killarna ska cykla.


06 en lördagsmorgon.

Varför känns det aldrig kul att gå upp när man ska in å Jobba extra? Eller fan det känns ju aldrig kul att gå upp.

Vaknade en halv timme innan kl ringde för att jag trodde jag hade försovit mig. Vågade inte somna om. Utan låg där å försökte hålla mig vaken. För att gå upp tidigare, det gör man ju inte.

Hade plockat fram ett par jeans jag inte använt på länge( det vill säga några kilon sedan). Men allt går med våld å vaselin. Att det sedan väller över lite när man lyckats knäppa, det är bara snyggt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_506fb0389606ee01b89e9c45.jpg" class="image">


Chillar

Just nu chillar katterna i soffan. Å när man ser dem, kan man ju inte vara arg längre


Stulit Nya Zeeland

I köket har vi världskartan på väggen. (Svart väggklustermärke).
Marcus ropade nu har vi ett land mindre.

Då har kattjäveln rivit bort Nya Zeeland.
Hur fan uppfostrar man en vildkatt? Aldrig vart med om galnare katt. Vill inte ens tänka på allt hon gjort sönder.


Helg!?

Skulle jobbat till tre idag. Men hade inget att göra så gick hem halv två. Skönt. Hämtade Kian oxå gick vi till maxi.

Så när Marcus å Neah kom hade jag handlat färdigt. Skönt å göra det själv. Kian hade jag lämnat i Minihuset.

Sedan blev det en runda till ÖB innan vi åkte hem. Shoppade lite onödiga saker.

Glömde att jag hade lämnat katterna ute, men de ville knappt in när vi kom.
Käkat tacos å Neah åt mycket. Aldrig sett henne äta så mycket. Kryss i taket.

Blir lugn kväll, ska jobba imorgon.


Planterat katten

Vart med Neah på dansen, passade på att handla lite under tiden

När vi kom hem hade jag tänkt baka kladdkaka, men eftersom mamma å Sanna redan kommit, så struntade jag idet. Har käkat å fikat kanelbullar istället.

När vi hittade våra katter så var ju två av dem i jättedåligt skick. De var ju Max fyra veckor å övergivna. Den sim var i sämst skick vägde bara 300 gram. Vi försökte rädda den, fick spruta i vätska å ha den mellan brösten för att den skulle få värme. Men tyvärr klarade den inte sig. Så dagen efter begravde vi den i min mammas trädgård.

När Kian sedan var i skolan å mormor gick förbi ropade han; mormor vi har planterat katten i din trädgård.

Översta bilden är på den som dog


Motivationslös

Marcus å ungarna sjöng för mig i morse å gav presenter. Dem fick upp kvart över fem, för att hinna innan jag skulle upp. Fick ett par easytone och en massagestav( till ryggen) å en stav till ( mixer). Han hade tänkt till iaf! Mös lite med hela familjen i sängen innan det var dags att gå upp.

Dagen gick fort på jobbet, men mår konstigt. Slutade ett å stack till gymmet. Men känner mig helt motivationslös. Så blev bara en halvtimmes lätt träning. Var helt själv med.


Ensam

Marcus e å repar. Så har haft egentid. Slagit in Neahs presenter trots att det är mer än två veckor kvar tills hon fyller år. Däremot så fyller jag år imorgon. Å jag hatar det. Har inte tyckt om att fylla år de senaste 17 åren. Bara ångest. Vill inte bli äldre. Nä fy.

Köpte iaf en födelsedagspresent till mig själv. En skänk


Dålig dag

Strulig dag idag. Tjafs om onödiga saker på jobbet. Å lite andra struliga grejer.

Hämtade ungarna vid ett halv två sedan hem. Pratade i telefon å grät massa. Vet inte varför men tårar e ju bra ibland.

Efter vi lekt å käkat mellanmål. Sprang jag en runda medan Neah cyklade. Kian var ute på skolgården med massa kompisar under tiden. När det började regna tröttnade Neah å stack hem till mormor. Skönt att springa i regn brukar inte göra det.

När hag var färdig gick jag med över till mina föräldrar. Ringde Kian å sa att jag gick hit. Marcus ringde på väg hem från jobbet, frågade om han med skulle komma över. Jag sa att han kunde sticka hem. Tur var väl det. För Kian passade på när det var ff. Hade dragit hem fem kompisar.


I väntan på

Just nu hänger jag med spindeln i väntan på att tvätten ska bli färdig


Livräddare

Blev lite stressigt, men vi hann precis i tid till simskolan. Idag var det livräddardag. Så han fick bada med pyjamas. Det går verkligen framåt. Verkar som han fattat grejen nu efter bara sex terminer.


Tur man inte e folkskygg!!

Jobbade till halv två. Sedan blev det gymmet. Vart helt ensam. Skönt pressade en del. Vägde mig i helgen, lite ångest när man väger 3,5 kilo mer än vad man gjorde 11 dagar efter man fött. Å då hade jag ändå 9 kilo kvar att gå ner. Måste vart jävligt smal före.

Men det är ju bara en siffra. Trivs mycket bättre med min kropp nu, än då. Det är bara siffran som vart bättre förr.

Slog förresten mitt rekord. Cyklade fem km på 7,04. Fan vad grym jag är. Blir nog svårt att få bättre


Regn

Bestämde mig för att springa en runda. Så tjatade på Neah å bytte om oxå gick vi ut. Då regnade det ju självklart. Tänkte strunta i det. Men lämnade henne hos mormor. Cyklade fem minuter som uppvärmning.

Blev en liten runda iaf, fem km på ok tid 23,10. Sedan stack vi hem. Fortsatte med tvätten som aldrig tar slut. Tvättmaskin å torktumlare har gått konstant sedan halv två. Så fyra maskiner mindre iaf. Lagade mat ihop. Gjorde kycklinggryta. Asgott, men Marcus tyckte det var för nyttigt.


Ny månad

Alltid mest för oss att göra vid månadsskiftet. Alla lönelappar som ska kontrolleras å all tidsregistrering. Så dagen gick sjukt snabbt. Tittade på klockan två ggr å sedan var dagen slut.

Hämtade Neah med kompis på dagis. Hon är allergisk, så skulle ge henne medicin före jag tog med henne. Precis när jag öppnat flaskan å skulle hälla upp hoppar Neah under mig så jag tappar flaskan sp nästan allt åker ut, kladdig sirap över hela mina kläder å golvet. Var en helt ny flaska med. Var typ 3 cm kvar i flaskan. Så fick ringa mamman å berätta, så hon inte trodde jag hade överdoserat. Pinsamt. Vilda ungar!!

Så har vart väldigt lugnt hör hemma. Alla har lekt ihop å nu är dem ute. Så skönt när de har kompisar med sig hem.

Funderar på att springa en runda sedan. Hade vart skönt, får se om benen pallar efter gårdagen bara.


RSS 2.0