Milen

Vart ute å sprang imorse. Blev en mil på 47.18. Inte den bästa tiden jag haft, men inte den sämsta heller. Men vart helt död efteråt. Så slut. Mycket värre att springa en mil, än vad det var att springa 2,3 förra lördagen. Men det handlar ju mest om hur snabbt man springer.

När jag kom hem vart jag rödare än rödast i ansiktet å min navel vart full med ludd. Svart ludd. Aldrig hänt förr, så var tvungen att fota.

Nu har vi packat å packat å packat.
Hatar att välja. Jag vill ju ha med mig allt.

Min å Neahs väska vägde 16.87kg. Å Marcus å Kians vägde 18,15. Första gången deras väger mer än vår.


Akuten

I går var vi hemma strax innan tre. Provade alla sommarkläder på vildarna oxå la fram det som ska packas ner. Vid halv fyra, insåg jag att vi kanske skulle ha käkat mellanmål. Kian hade hunnit med det i skolan. Så bara jag å fisen. Ser då att hon är helt röd runt ögonen å munnen å ena örat är illrött. Undrar vad hon gjort. När vi ätit kliar hon sig på magen å jag kollar efter då har hon små upphöjda blåsliknande saker på nedre delen av bålen. Tänker först fan inte vattkoppor igen. Hon fick typ bara fem stycken när hon hade å då kan man ju få det två ggr. Men inte nu. När vi snart åker. Men ser hur dem bara växer å växer å sprider sig. Så ringer 1177, dem säger att vi måste åka till akuten å kolla upp det.

Så det var där jag å Neah tillbringade vår fredagskväll. Två olika läkare kollade på henne, men dem visste inte riktigt vad det var å vad det kom ifrån. Vid halv sex fick hon medicin å om det hjälpte skulle vi få åka hem.

Men det gjorde det ju självklart inte så då fick vi stanna vid kvart över sex kollade läkaren igen, han såg att rodnaden gått ner å sa att vi skulle få en dos medicin sedan fick vi åka hem. Men komma tillbaka om det inte blev bättre. Känns lite konstigt när läkarna är i ens egen ålder. Börjar man bli gammal eller?

Tack å lov så blev det bättre iaf.
Å vi kunde ha fredagsmys jag å vildarna. Marcus vart på fest/ sexparty.

Jag totaldäckade vid tio. Helt slut.


Torsdag

Riktig bloggtorka. Men har verkligen inte haft tid.

Igår hade Kian kompis med sig hem. Så när dem lekte passade jag på att städa å sånt å slå in presenterna till paketkalendern.

När Marcus å Neah kom hem käkade vi kinamat.

Sedan la jag mig i soffan. Somnade såklart å Marcus tjatade på mig, å jag svarade i sömnen, men jag är vaken. Precis som vanligt. Sedan kollade vi en Johan Falk film.

Idag jobbade jag till ett. Precis som vanligt. Så skönt att sluta ett. Hämtade lillfisen å åkte till maxi å handlade. Hämtade Kian med kompis oxå käka vi mellanmål. Slappade å pratade med Madde. Sedan var det dags för dans.

Nu har vi käkat middag å läggdags för vildarna.


Tisdag

Igår slutade jag ett. Stressade till mötet på skolan. Som gick helt ok. Sa knappt något alls.

Sedan tog Kian med sig en kompis hem. Dem lekte å jag städade.

När Marcus kom hem drog vi ut å käkade hamburgare, efter det gick vi på föreläsning Ola Skinnarmo. Om du sätter gränser för vad du kan göra, sätter du oxå gränser för vad du gör eller nåt sånt. Han var bra iaf.

Sedan kollade vi Johan Falk film och sov.

Idag har jag jobbat till tre, vart på simskolan med Kian oxå fikade jag å han, för att fira att han klarade sig till nästa nivå.

Sedan har vi(Marcus) lagat mat å lagt vildarna. Han stack å repade å jag stack ut å sprang.

Barnen lämnade vi helt ensamma med min lillasyster.

Sprang bara 5 km. Men pallade inte värma upp å sprang för snabbt i början så sträckte ljumsken. Så ville men vågade inte springa mer.


Varför vi inte tvättar händerna när vi vart på toa

Det förstår man väl när man kollar på bilden


Hos Tobbe å Jossan

Har spelat vad ritar Picasso. Å jag å Jossan utklassade dem. Men bara för att hon är så bra på att gissa. Jag e ju så dålig på att rita. Nu lagar dem mat. Jag orkar inte stå länge. Känns ju i benen nu att man sprungit.


Maraton?

Vi var på bio igår. Taken 2. Helt ok film.
Sov sedan till tio idag. Så skönt. Käkade frukost till SOA å sedan klippte jag Marcus. Efter det drog vi till galgberget. Hade bestämt mig för att stinga en runda. Marcus pallade inte ens cykla så långt. Blev 2,3 mil på 1.59.47. Känns helt ok. 2.2 mil vart på 1.54.40. Min bästa tid hittills. Så blir kanske att satsa på ett maraton. Hade vart så sjukt häftigt att fixa det.

Nu dricker jag the å slappar. Ska in i duschen. För ikväll ska vi hem till Tobbe å Jossan. Käka mat spela spel å dricka lite.
Det här är vad jag får kolla på just nu.


Fira

Det här är vad jag firar barnledigheten med. Hur gott är det inte lixom?!


Mys

Var å handlade innan. Skulle lösa in vår megavinst a'la 315kr på triss. Hade nr 217, å när det är 216 försvinner jag in i min egna lilla värld. Å nästa gång jag tittar upp då är det 218. Så typiskt mig.

Fick iaf ut vinsten. Så skönt att handla utan Marcus å typ 300kr billigare än vad det brukar va. Han är ju värre än barn, med allt han stoppar i vagnen.

Ikväll blir det bio.
Men först kaffe hos Jessica å mys med Benet.


Fredag

Jobbat till ett. Skulle jobbat till två halv tre, men behövdes inte. Så skönt. Hämtade Kian å plockade undan här hemma. Å nu har Kian åkt till hbg. Å Neah är hos farmor. Så bf hela helgen. Kommer vara riktigt skönt, sova ut å ha tid för bara varandra!!

Bjuder på en väldigt suddig bild, men orkar inte ta om.


Kväll

Efter jag å Neah kommit hem från dansen bestämde jag mig för att springa en runda.
E ju sjukt mörkrädd, så har inte vågat innan. Men var inte alls rädd å sprang på ställen jag aldrig skulle gått på. Skönt var det, blev lite mer än en mil i lagom tempo. Så vart inte trött efteråt.

Nu har jag duschat käkat å krängt popcorn oxå kollar vi Ted, verkar bra.


Massa ungar

Neah å Felicia lekte hur bra dom helst. Hann tvätta tre maskiner å torka å fixa dem plus dammsuga å slappa en hel del. Vid halv ett kom Linda å vi fikade. Trevligt. Hon å Felica gick vid halv två.

Då kom André å Kian. Å nu har Neah två kompisar hemma. Så huset är fullt å det har gått åt ovanligt mycket mat. Ha ha.


Sovmorgon

Sov till halv åtta, vilket var riktigt skönt. Det var dock inte lika skönt å komma upp till stöket, som ingen orkade med igår. Men nu är både diskmaskin, tvättmaskin igång å Neah är nybadad.

Jag är lite trött i mina ben, cyklade 3 mil igår. Så skönt att iaf kommit igång med konditionsträningen igen, man mår ju så mycket bättre när man tränar.

Är ledig idag, å snart kommer Felicia över är nämligen barnvakt, då dagis har stängt. Känns bra att äntligen kunna ställa upp tillbaka på Linda.


Galna

Sådan mor sådana barn


Mätt

Precis lagat mat. Gjorde kräftpastasås. Så sjukt gott. Men det tycker inte barnen. Så Kian åt tagliatelle( hur det nu stavas) med ketchup. Å Neah åt absolut ingenting.

Men jag blev mätt iaf. Bjuder på en efter bild.


Trött

Slutade vid två. Hämtade Kian, möts av läraren som säger, det är bra om Kian har med sig gympakläder imorgon......

Fan, glömt idag IGEN!!! Så pinsamt.
Sedan gick vi ut. Gick genom grinden, å när jag stänger den, ser jag min cykel på andra sidan. Oj säger jag glömde visst min cykel.

Kian; du är världens glömskaste mamma.

Vi sticker hem, käkar å plockar undan oxå åker jag till dagis. Snackar med fröknarna så länge så att Neah tröttnar å går in å leker igen. När vi sedan ska sticka därifrån, säger hon vi tävlar till andra sidan, hon springer åt ett håll å jag cyklar det andra, passar på att ringa min mamma under tiden.

Tänker sedan cykla ett helt annat håll då jag ser Neah å hör henne skrika, Jag vann! Jag kom ändan hit!

Oj Shit säger jag, Jag höll på att glömma dig!
Förvirrad d'luxe.


Två ggr när Kian gick i nollan å jag skulle cykla å lämna honom på dagis( han sitter då där bak). Kommer jag halv vägs förbi skolgården. När jag hör honom säga, men mamma, nu glömde du lämna mig!?

Det är nog bra att det alltid är han som lämnar på morgonen.


Läggdags

Nu lägger jag mig. Vet att det är sjukt tidigt. Men e så uttråkad Marcus e ju så kåt på sitt Xbox å d e INTE jag.

Godnatt


Knäpp

Jag tjatade på Neah; knäpp jackan, knäpp jackan sa jag.
Hon; jag hörde vad du sa!!! Knäpp, knäpp, det är du som är knäpp!?

Ha ha dom jag skrattade.

Slutade halv två idag. Gick en runda på galgberget innan jag cyklade hem. Käkade å mös med Neah, killarna skulle till simskolan. Så precis när jag höll på att somna. Tänkte jag, det är när man absolut inte orkar, som man ska träna. Så lämnade fisen å joggade en mil i ganska lugnt tempo. 50.40 min, inte så bra tid,men när jag stannade var jag knappt trött. Kände att jag kunde sprungit lika långt till. Så skönt!!

Man behöver det när man bara sitter stilla på jobbet som jag gör.

Nu duscha, sedan natts vildarna.


Prat

Vi pratar med ungarna om giftermål å homosexualitet. Kian ska inte gifta sig men han ska vara ihop med en tjej. För annars blir han homosexuell å han vill inte vara nån bög. Neah säger först att hon ska gifta sug med en tjej. Eller jag menar en pojke säger hon snabbt efter. Då säger Kian du kan bli en cylinder. Jag å Marcus börjar skratta. Kian indrar åt vad. Å vi bara vet du vad det heter när en tjej är ihop med en annan tjej, inte cylinder iaf!?

Men nu vet han iaf att det heter lesbisk.


Trångt

Vaknade vid halv sex imorse av Neah som ville ligga hos oss. Lyfte upp täcket å sa lägg dig här. Å hon ba; men där ligger ju Kian. Så trängde mig lite åt sidan för att göra plats åt henne med. Låg som en packad sill å bad Marcus att flytta på sig. Men han kom inte längre bort.

Kände att jag verkligen behövdes sova. Så sa till båda ungarna att nu får ni faktiskt gå å lägga er i era egna sängar. Oxå somnade vi om.

Kvart över tio kom Neah å sa. Nu får ni allt gå upp. Den sovmorgonen behövdes verkligen! Så skönt.

Idag har vi först vart hos mina föräldrar. Fikat å klippt min pappa. Sedan vart vi över hos Marcus pappa. Å nu är Marcus å Kian på fotbollsträning. Jag å Lotus har intagit sängläge


Candytime

Köpte lite godis. Nu filmtime med vildarna


Ön

Vi lämnade vildarna hos mina föräldrar. Oxå åkte vi ut till ön å gick i skogen runt sjön. Så mysigt


Fredag

Höll på att skriva lördag som rubrik. Noll kolla. Igår gick tiden sjukt snabbt. Slog in presenter till barnens adventskalender. Men pappret tog slut. Så blev aldrig färdig. Hämtade lillfisen kl 13 å Kian kom hem halv två när han slutade. Lekte å mös tills det var dags för Neahs dans. När hon var där passade jag på att köpa nytt papper. Gick in i en affär å hittade sjukt snygga kläder. En tröja boots å två par byxor. Vill ha.

När vi kom hem hände nåt mindre kul. Lotus kräktes ut kom en typ åtta cm å en typ 4 cm lång vit sak. Mask!! Inte nice. Blev Apoteket. Nån form av mask. Har ju avmaskat för de vanliga sorterna. Men den här tillhörde inte dem.

Idag har jag jobbat. Väldigt mycket att göra. Men gick bra.

Sedan har vi handlat å gjort lassange. Kian e på skoldisco. Å vi slappar. Neah ville inte mysa å kolla på film med oss. Utan hon ville kolla ensam på sitt rum.


En liten runda.

Kände att jag behövde komma ut å röra på mig lite å skingra tankarna. Så bestämde mig för att gå en liten runda. Riktigt skönt var det så jag bara gick å gick. Tänkte inte riktigt på att jag skulle hem. Så kan ju erkänna att under de sista 40 minutrarna, hade jag en del ont i fötter ich ben. Å i slutet lite mer än en del ont.


Hjälper till

Precis när jag skulle ut bestämde Lotus sig för att hjälpa mig med skorna. Så han vart snäll å knöt upp dem.


Slokar

Vart iväg å postat brev, å hälsat på en jobbarkompis och min mamma. Å fast jag tar det sjukt lugnt å inte har något planerat. Så blir jag ändå stressad.

Mina rosor som jag fick av Marcus för 1/ dagar sedan står fortfarande. Superrosor, dem har dock börjat att sloka lite.


Hemma

Helt tom i huvudet. Gör absolut ingenting. Så skönt. Ingen tv, ingen dator inget. Bara jag i soffan.

Så här ser jag ut idag. Nyduschad, osminkad å med värsta munsåret. Nice


Flytt?

Igår när Neah la sig, ville hon ha sin rosa giraff. När jag la mig hade den flyttat in i Kians säng. Nu ikväll har den flyttat in i vårt sovrum. Lagt sig på golvet har hon gjort. En riktig flyttfågel(giraff).


Läkaren

Gick väl helt ok hos läkaren. Ska vara hemma tills på fredag, då jag provar att jobba. Å funkar inte det så ska jag höra av mig.

Em har bestått av att lämna/ sälja saker från fb. Å kvällen har bestått av sortering av jultidningarna. Tror inte jag pallar att Kian ska sälja nåt mer år iaf.


Bff

Nu har Misse å Lotus blivit vänner. Leker å äter ihop. Å nu sover båda i vår säng på natten så inatt var vi fem i vår 160 säng. Lite trångt men mysigt. Båda katterna väcker oss när dem vill kelas. Å ofta vaknar man av att det låter som man har ett ånglok i sängen!
Gött


Hemma

Stannar hemma från jobbet. Funkar inte att jobba när jag mår så konstigt. Väntar på att vårdcentralen ska ringa, så jag kan få en läkartid. Men fy gör att vara hemma, så tråkigt. Å får sån ångest av att inte jobba.

Har sålt massa grejer på fb loppisen. Neahs kläder å leksaker. Typ 700kr på två dagar. Så Neah kommer ju att bli lycklig över allt nytt hon kan köpa!


Hemma

Stannar hemma från jobbet. Funkar inte att jobba när jag mår så konstigt. Väntar på att vårdcentralen ska ringa, så jag kan få en läkartid. Men fy gör att vara hemma, så tråkigt. Å får sån ångest av att inte jobba.

Har sålt massa grejer på fb loppisen. Neahs kläder å leksaker. Typ 700kr på två dagar. Så Neah kommer ju att bli lycklig över allt nytt hon kan köpa!


Nattar Kian

Kuan har lite svårt att somna ikväll. Så jag å Misse ställer upp å ligger hos honom. Så han ska somna lättare.


Katterna

Misse e fortfarande väldigt rädd för Lotus. Men det går framåt. Nu kan hon iaf vara i samma rum som honom. Han är mer nyfiken å springer efter henne. Efter att ha mutat med godis å korv lyckades jag ta en bild på dem ihop.
Det måste vara fluffet hon e rädd för.


Automcupen

Vi har haft en spännande morgon. Med diverse tjafs å bråk osv.

Nu är vi på fotbollscup. Fyra matcher som ska spelas. Håller på med tredje å än så länge har den vunnit alla.


Födelsedagspresenten

Idag har vi hämtat hem födelsedagspresenten som jag köpte till mig själv. Blev så nöjd!!


Torsdag

Kaosdag på jobbet idag. Så trött när jag fick där ifrån å hade ändå inte fått nåt vettigt gjort alls. Hämtade Kian vid ett å han tog med en kompis hem.

Katterna hade inte haft ihjäl varandra men dem hade inte blivit vänner heller.
Orkade inte hämta Neah utan bäddade istället rent i alla sängar.
Annars typ inte gjort ett skit. Lagat mat å köpt massa godis. Som jag tänkte kränga nu.

Hittade en riktigt fet fästing på Lotus med. Fy vad äckligt det var å dra ut den å döda den.
Här leker han kurragömma


RSS 2.0