Valborg

Igår kom Johan över till oss på morgonen direkt efter frukost. V han å Marcus drog iväg å jag å Neah skulle på loppis tänkte vi. Men på vägren hem från bankomaten stötte jag på Malin så blev typ en timmes promenad väldigt sakta med massa prat. Sedan gick vi hem till mina föräldrar. Pappa skjutsade oss i impalan till Eurostop bruket mest det var nervöst att åka utan bälte.

Köpte nya skor till Neah å en jättesöt body till Jessica å jockes blivande son. Käkade på McDonalds med. Sedan lämnade jag Neah hos Bellan å gick hem. Klockan fem hämtade vi upp henne handlade å fixade mat när vi kom hem. Till efterrätt blev det marängsviss.

Läste resten av kvällen å hades asont.

Idag jobbade jag till tretton. Blev sjukt arg på Marcus skrek så mycket på honom så Birgitta fick stänga in oss så ingen skulle höra. Han gick på det för med de indiskengelsk som ringer å säger att de är från Microsoft. Lät dem ta över datorn. Trots att jag varnat honom gör det. Blir fortfarande lika arg när jag tänker på det. Kan inte förstå hur msn kan vara så trög.

När jag kom hem satt vi lite på skolan. Sedan gick jag en runda eller skulle iaf för att sträcka ut ryggen. Men träffade Malin igen å stod utanför henne en timme.
Sedan hem packade ihop oss å gick över till Malin å Kalle där massa andra var oxå grillade vi å ungarna lekte. Trevligt att träffa alla.


Lördag

I onsdes jobbade jag till halv fyra. Sedan stresscykla hämta vildarna å stressa till Neahs dans. Inte bra för ryggen. Hade så ont på kvällen sen. Grät å somnade tidigt.

På torsdagen slutade jag runt två. Shoppade the å underkläder till mig. Strumpor till båda å en tröja till Neah å badbyxor till Kian. När jag visade Narcus ett par av de nya underkläderna sa jag att jag köpte dem för man måste ju stå i underkläder hos kiropraktorn å då vill man ju vara snygg. Skulle sätt hans min. Minimala svart spets hipsters var det.

Igår stack jag från jobbet vid ett hämtade vildarna å lämnade Kian som skulle till hbg. Jag å lillfisen gick till maxi handlade mat å blev hämtade sv Marcus. Packade upp å drog till glassbaren som överraskning till Neah som blev väldigt glad. Sedan gick vi i skogen å på västra stranden. Efter det åkte vi hem grillade å käkade. Sedan powerwalkade vi en timme oxå nötte vi upp Andy å Anneli på tågstationen. Dem skulle ut i Halmstad så förfestade hos oss. Vi la oss runt tolv. Å min rygg var katastrof. Sov asdåligt. Å kunde knappt gå i morse.

Men efter frukost gick vi över till min mamma å mot stan. Gick inom en loppis på vägen. Sedan hm. Köpte en klänning till mig å två tröjor å solglasögon. Neah fick ett linne hårband å ett par jeans.
Köpte även födelsedagspresent till Marcus. Så där gick tvåtusen. Sedan åkte vi hem till Jessica där vi hängde till nio. Var duktiga å gick hem. Eller jag då, Neah sov som en stock i vagnen hela vägen. Ryggen e ok. Gör ju ont men inte katastrof.


Grillning

Slutade jobba ett. Stack över till Johanna passade caspian medan hon körde å hämtade Jehona och hennes kompis och Dominique. Sedan kom Fana å Ghita dem hade vart snälla å hämtat Kian på skolan när de ändå hämtade Emilio. Efter ett tag kom Lena Elias Lukas, Linda och Emelie. Så vi var nio tjejer å massa ungar som träffades. Pratade i mun på varandra. Å hade hur trevligt som helst. Å fint väder var det.

Grillade gjorde vi med.
Riktigt bra dag.

Hemma bjöd jag över mamma på mat.
Oxå snackade vi skit. Ryggen gör lika ont om inte värre. Men fick nån kräm av Birgitta, så snällt å hoppas den ska hjälpa.

Bebismys:


Lika ont

Ryggen har vart värre idag. Inte bra att sitta mycket å det är ju princip det min dag består av på jobbet. Plus att jag alltid sitter fel med. Fick för mig att bära massa lådor med. Kanske inte det bästa beslutet med ryggskott. Men jag kan inte låta bli.

Hämtade vildarna efter jag slutat vid ett. Åkte inom maxi å handlade. Inte heller smart. Men var tvungen att ha lite saker, å orkade inte vänta tills Marcus kom hem. Sedan käkade vi mellanmål å jag fixade lite hemma. Barnen var ute å lekte. Var ganska tungt att bära tvätten till tvättstugan, men ville få det gjort. När Marcus kom hem, gick jag en runda igen timme. Å nu känns ryggen lite bättre än under dagen.


Smoothie beroende

Fan vad vi gör av med fryst frukt så beroende av smoothie. Det är ju så gott.

Ont som fan idag med. Försökte gå bort värken, så gick i två å en halv timme blev en å en halv mil. Medan Kian var på busfabrikenkalas. Kan ju säga att det inte funkade. Har riktigt ont fortfarande. Så efter det har jag gjort så lite som möjligt. Suttit i soffan å krängt. Pizza godis å chips å nu smoothie.

Blir seriemaraton ikväll.


Lördag

Inte pallat skriva.
Onsdag var katastrofdag. Kian insåg att tomten, tandfen, påskharen inte finns. Han var helt förstörd. Skrek hur kan ni ha ljugit för mig i sju år?? Tyckte jag var jätteelak. Han vägrade gå till skolan, tyckte jag skulle sjukanmäla honom, för hade jag ljugit för honom i sju år då kunde jag lika väl ljuga för skolan. Han kastade saker skrek grät. Sa att om vi har sagt att inte han får ljuga, så ska vi inte göra det heller. Hemskt var det. Vi fick bära in honom i skolan.

När jag hämtade honom var allt lugnt iaf. Vi åkte till Eurostop köpte present till Oliver. På vägen hem snabbhälsade vi på Lillan. Roligt att träffa dem. Så länge sedan.

I torsdes jobbade jag till tre, tränade å var på möte innan jag hämtade vildarna. Satte igång tvätt å lämnade Kian på fotbollen. Ingen motivation till att springa men gick åtta km istället.

Igår jobbade jag till nästan fyra. På morgonen fick jag sjukt ont i ryggen varje gång jag böjde mig eller reste mig upp ville jag gråta. Strålade ner i bäcken å rumpan När jag sprang på Malin på maxi sa hon att det är ju ryggskott, googlade å allt stämde. Inte så roligt. Blev värre på kvällen.

Imorse var ok. Men efter att ha både vart ute å gått längst västra stranden å gått till Anderberg å lämnat Kian hos en kompis i regn. Så känns ryggen katastrof. Kan typ inte göra något utan att det gör ont. Nu håller jag på att baka paj för att ha nåt att göra.


Tisdag

Inte mycket som hänt i dag. Jobbade till två. Tränade en timme å hämtade Kian. Sista gången på simskolan idag. När vi kommit hem, sprang jag en runda gick inte så bra. Så blev bara fyra km. Mina ben värkte. Kom iaf hem till nästan färdiglagad mat.

Sedan har jag gjort så lite som möjligt. Skönt.
En till sak som är skönt e att jag e ledig imorgon.


Måndag

Drack en energidryck igår vid sju. Så somnade först vid tre i natt. Var så pigg jag å Marcus pratade till ett. Men kunde verkligen inte sova.

Så var ganska trött imorse. Å mycket att göra på jobbet. Men dagen gick snabbt. Slutade ett å hämtade vildarna. Vilade lite när de lekte. Vid halv tr gick dem ut sedan kom de inte in förrän vid sex. Förutom att jag tvingade in dem för att käka mellanmål. Så skönt att bo här med så mycket barn å så mycket lekplatser utan vägar.

När barnen lagt sig, gick jag å Marcus ut en runda. Skönt att röra lite på sig. Å nej vi lämnade inte den själva. Vi bytte så min mamma kom över å vi tog med oss hunden.

Nu är Marcus ute å jag gör så lite som möjligt.

Vildarna hade gramas tävling innan.


Minus tolv cm

Blev en bra dag idag. Som nästan alla andra dagar. Barnen har vart ute nästan hela dagen.

Tina å William kom förbi en runda så blev lite avbrott med lite skitsnack, alltid trevligt.

För ett tag sedan lånade jag en bok av Felicia minus tolv cm på tolv veckor. En bok med magträning, oxå om man följer det så ska man bli sjukt vältränad å gå ner tolv cm på tolv veckor. Man ska köra olika magprogram vilket e bra. Det man oxå ska göra e å följa nån sjuk diet äta 1300 kalorier om dagen plus att man förutom magprogrammet som körs fyra ggr per vecka så ska man styrketräning en timme två ggr per vecka, intervall träna två ggr per vecks och konditionsträna två ggr per vecka. Vilket som ni förstår att jag självklart inte har gjort. Käka 1300 kalorier per dag?? Nej tack inte min grej å skulle aldrig ha tid å träna så mycket.
Har däremot vart duktig å kört magprogrammet i tio veckor, å vet ni vad som hänt?? Jo mer muskler har jag fått, man jag har lyckats gå upp typ 1,5 kg plus att mitt midjemått ligger på plus det med. Äter man för mycket godis då??

Bild på fisen när hon var en fem sex månader


Söndag

Vaknade kvart över åtta idag. Eller jag trodde iaf det. Tills jag upptäckte att klockan visst var tio när vi åt frukost. Alltid skönt med sovmorgon.

Efter frukost stack Marcus för att hämta fisen. Kian badade å jag gjorde absolut ingenting. När han var färdig stack han ut å jag med sprang en runda blev en mil på 50,20 min. Ok tid men inte bra. Fast sprang massa uppförsbackar därav ok. Värmde till och med upp å stretchade idag. Duktigt.

Kian är fortfarande ute spelar kula med massa andra ungar.
Bild på oss från igår, före han tappade kvisten å jag fick den i ansiktet.


Inställda planer

Vaknade vid åtta idag. Powerwslkade 4 km nästan direkt. Skönt att starta morgonen så. Käkade frukost å städade sen. Marcus åkte å lämnade Neah hos sin pappa, för hon ville vara där. Så då var vi bara tre kvar.

Efter lunch cyklade vi till stan, lekte i pippiparken å shoppade oxå käkade vi glass i solen på torget. Mysigt. Hemma gjorde vi kycklingsallad å Kian var ute å lekte. Jag å Marcus gick över å hälsade på Dan å Jessica. Å så fint dem bodde gammalt hus med massa charm å renoverat i tip top å inrett jättefint.

Blev bara ett snabbt besök eftersom Kian var ute. Vi skulle igentligen hem till Tobbe å Jossan ikväll, men det blev inställt pga bråk. Så nu har vi vart på videomix köpt massa godis. Blir film å mys hemma å det funkar ju lika bra.


Fredag

Igår jobbade jag till tre Sedan snabbtränade jag å Birgitta, stressade hem duschade å fixade mig. Kvart över fem var jag på Harrys, med sexton andra från jobbet. Käkade drack å skrattade så mycket. Riktigt roligt hade vi.

Idag stack jag från jobbet halv tolv. Träffade Cissi å lunchade å snackade skit Sedan hämtade vi vildarna och mötte upp Tina å Loke för att gå hem till Malin å fika å snacka mer skit.
Tiden gick alldeles för snabbt som vanligt å Neah surade hela vägen hem.

Blev att slänga i sig lite mat, för att sedan dra till maxi å handla massa.

Nu degar vi i soffan borde städa å träna men ingen orkar ta tag i något. Tur att man alltid kan skjuta det till nästa dag.


Onsdag

Ganska intensiv dag igår. Jobbade till två, sedan 45 minuters gymträning. Handlade frukt å hämtade Kian. Hem för att hämta grejer, sedan simskolan. Å Kian som är lika förvirrad som sin mamma, duschade med handduken i handen. Så inte så mycket att torka sig med.

Simskolan slutade halv fem, kvart över fem var det fotbollsträning. Men den struntade vi i. Åkte å handlade istället, så vi kunde laga mat.

Egentligen men springdag, men det regnade massa å jag hade noll motivering så gick en runda innan Marcus skulle repa.

Idag jobbade jag till halv fyra, hämtade lillfisen ringde hem Kian och fixade lite hemma innan jag å Neah cyklade till dansen. Passade på att powerwalka 25 minuter medan hon dansade. Lyckades gå in i en unge så den trycktes in i en kant på en glasvägg. Vart ju lite pinsamt, men så typiskt mig. Hörde mamman säga ånej hoppas det inte blir näsblod. Men blev som tur inte det.

Nu väntar jag på att dansen ska sluta. Å sedan kommer vi förhoppningsvis hem till färdig lagad mat. Men man ska ju inte hoppas för mycket.


Måndag

Igår låg vi i sängen till elva. Ingen orkade gå upp. När jag väl orkat ta mig upp å käkat. Drog jag ut å sprang en runda, blev fem km först sedan intervalltränade jag i typ en å en halv km. Gick väl ok.

När jag duschat å vi hade käkat stack vi till stan. Blev två timmar på tivolit, barnen fick åka fem karuseller var å hade roligt. Vi frös mest.

På kvällen gjorde vi så lite som möjligt.

Idag har jag jobbat till ett, ganska lugn dag. När jag kom hem åkte vi till Eurostop vildarna ville shoppa upp sina pengar, Kian ville ha skylanders men fanns inte dem han var ute efter. Neah köpte iaf upp sina pengar. Å jag hittade ett par jeansshorts å ett par trosor.

Vid te var vi hos mina föräldrar, käkade påskmat hela familjen sedan degade vi i soffan innan vi gick hem. Blev lek tills läggdags. Å när vildarna var i säng, satte vi oss framför datorn. Bokade sommarens semesterresa. Marcus har ju bara en veckas semester, så blir ingen långresa. Utan vi åker till Danmark, närmare bestämt Legoland. Stannar tre nätter, så det blir två heldagar i parken. Vilken ungarna verkligen ville.

Nu blir det slapp i soffan, borde göra mitt träningsprogram, men har ingen motivering till att träna alls just nu.


Lördag

I torsdes jobbade jag till tre. Marcus var i stan med vildarna. De gick tipspromenad å fick ballongdjur. Jag tränade en timme efter jobbet Sedan sminkade jag vildarna oxå gick vi till maxi för var man fick påskägg om man var utklädd. På kvällen spelade vi skylander.

Igår jobbade jag till tre. När jag kom hem åkte vi till Max å käkade, sedan gick vi på cirkus. Kallt men roligt.
På kvällen kollade vi på film.

Idag vaknade vi vid halv åtta. Letade upp äggen som påskharen gömt. Oxå målade vi ägg. Sedan var det Kians fotbollsmatch vid tio. Så dem kollade vi på. Världens sötaste grannar har vi med. Dem hade hängt varsitt påskägg på dörren till barnen och skrivit kort till dem. Så gulligt. Vi har käkat påskmiddag med Marcus mamma oxå har hans pappa å tjej vart här. Ikväll ska Marcus ut. Jag å vildarna ska käka godis å kolla film.


Onsdag

Igår var vi ute mest hela dagen. Dominique åkte hem vid ett. Jag å vildarna stack till maxi. Precis utanför ramlade Neah å kysste marken. Pussade näsblod å jag hade lite problem med att trösta å stoppa blodet. Kom snälla byggnadsarbetare för att hjälpa till. Vildarna var sedan i minihuset under tiden jag handlade.

När vi käkat mellanmål gick vi ut igen spelade fotboll jag å Kian blev spöade av två tioåringar men kul var det. När Marcus kom hem sprang jag en runda. Sedan var vi ute å lekte en stund till innan vi fixade middag.

Idag sov vi till åtta. Gjorde oss i ordning å vid tio kom Jessica å Thea över. Vi käkade lunch ihop. Sedan hade vi picknick ute med. Roligt att träffa dem.
När dem stack hem vid tre gick jag å vildarna till stan. Dit Marcus kom direkt efter jobbet. Kollade lite i affärer innan vi blev hungriga. Fixade middag. Å sedan var vi ute tills det var läggdags.
Helt underbara dagar det har vart.
Imorgon är det dags att jobba igen.


Tisdag

Kalkonen i söndes var sjukt god. Som vi åt. Hade matkoma hela kvällen.

Igår var jag ledig så skönt. Johanna Dominique och Caspian kom vid elva. Vi käkade kycklingsallad å ungarna lekte. Caspian sov dock mest.

Roligt att träffa dem, de stannade till fyra, men efter Kians fotbollsträning kom Dominique tillbaka oxå sov han över hos oss.

Så morgonen började med massa lek direkt. Är ju ledig idag med. Men har inget planerat så får se vad som händer.


Nått ett mål!

Vi hade riktigt roligt med Jossan å Tobbe igår. Lite miss med pizzan bara. Vi beställde halv åtta, dem sa att den hade mycket att göra, så det kunde ta lång tid ca en timme men Max en å en halv. Efter en timme å fyrtio minuter ringde vi å frågade vart dem blivit av. Han sa vi är strax där. Efter ytterligare tjugo minuter ringde han å var på helt fel adress. Bad oss komma ut å möta honom.

Jag flippade såklart, blev skirarg å gick ut. Glömde både mobil å nycklar. Vilket jag kom på när portdörren slog igen bakom mig. Var riktigt arg å han sa dy behöver inte vara så arg när jag klagade på tiden. När jag sa att det var dåligt att han inte hittade å att jag skulle hämta pizzan själv sa han Jag har jobbat här i fem år å jag hittar överallt i Halmstad. Men han hittade ju inte till oss. Sedan fick jag låna hans mobil å ringa upp så Marcus kunde öppna åt mig. När jag sedan skulle få maten å drickan. Så var ju det fel, vi hade beställt två liter cola till men han gav mig fyra små pepsi. Då blev jag riktigt arg å sa glöm att jag betalar fullt för detta. Så fick betala 150 kr istället för fyra pizzor å fyra pepsi. Men dem var inte värda ens det. Fy vad äckliga dem var. Köp aldrig från Nobels pizzeria i Halmstad.

Idag sov vi till åtta. Käkade frukost å städade. När Marcus å Neah stack till simskolan, följde jag Kian till min mamma. Sedan drog jag ut å sprang en runda. En mil blev det. Å jag hade sim mål att jag skulle klara en mil under femtio minuter. Å det gjorde jag redan idag. 48 minuter å tio sekunder. Känns asbra. Så nu måste jag ha ett nytt mål.

Nu blir det söndagsmiddag hos Marcus pappa, kalkon.


RSS 2.0