Lördag

Vaknade vid åtta nio idag. Kokade ägg å käkade frukost. Sedan cyklade jag å Kian till bibblan, det skulle vara en trollkarl där å lära ut tricks. Men det kom ingen trollkarl så vi lånade massa böcker. Eftersom Madde å hennes fyra vildar med kom dit lekte Kian å Kevin istället. Vid tolv cyklade vi hem. Sedan kom några å hämtade soffan oxå lagade vi mat å läste böcker.

Nu sitter vi å kollar på Kian som spelar match vi har precis plockat påskris som vi ska pynta efter matchen. Efter det kommer Tobbe å Jossan över så ska vi beställa pizza å kolla film.


Fredag

Hade möte igår på skolan. Gick väl sådär.

Efteråt lagade vi mat å ungarna var ute å lekte. Sedan käkade vi å pratade massa. Marcus å Kian cyklade till jula, å jag å Neah mös hemma.

När Neah lagt sig å Marcus läste saga för Kian stack jag ut å sprang en runda, blev sex km, varav en var konstant uppförsbacke. Sjukt jobbigt att springa i uppförsbacke så länge. Men bra träning.

Idag stack jag från jobbet vid tolv. Träffade Malin, Tina, Mange, Anna å nån annan tjej. Fikade på Roberts, roligt att träffa dem igen.

Sedan hämtade jag vildarna. Bråkade med Kian om läxan som han inte alls ville göra. För han hade bestämt att han skulle spela data.

När Marcus kom hem vid tre stack vi till maxi så mycket folk. De hade nån nyöppningsevent, så barnen fick popcorn å dricka. Det var tigrar å elefant å nåt annat djur som delade ut dem. Oxå fick man ballonger, stod en tjej å gjorde dem, Kian valde en sköldpadda å Neah en tiger.

När vi handlade var dem i minihuset. Lyckades handla för femtonhundra på något konstigt sätt. Men men blir ju lite för dyrt ibland, å vi handlade inte så mycket heller.

Ikväll ska Marcus ut, så jag å vildarna kollar film äter äppelskivor å chips.


Onsdag

Sitter å väntar medan Neah har dans. Har passat på att handla under tiden, man fördriver lite tid.

Sprang en mil igår efter Kians simskola. På helt ok tid 52 minuter blankt. Mitt mål är ju att springa under 50 min. Men det var ju bara tredje gången i hela mitt liv som jag sprungit så pass långt. Så man kan ju inte ställa föra höga krav i början. Det längsta jag sprungit är typ 1,6 kanske lite mer. Så satsar på att slå det iår med. Skönt var det iaf att fixa det, särskilt efteråt.

Ikväll blir det nog filmkväll


Tisdag

Inte orka skriva. Minns inte riktigt vad man hittat på heller. I torsdes sprang jag iaf en runda efter jobbet. Tränade lite intervall. Men sprang bara tre km.

I fredes slutade jag halv ett orkade inte längre. Så gick till stan, shoppade lite. Påskpyssel å beskydd till Kian blandannat. Sedan gick jag till skolan, pratade med lärarna å hämtade Kians läxa. Han hade redan blivit hämtad å åkt till hbg. Efter det hämtade jag Neah oxå inom maxi å hämtade ut ett paket innehålandes en tröja till mig. När vi kom hem, slängde vi i oss mat å bär Marcus kom å åkte vi till hans mamma. Käkade kvällsmat å lämnade av Neah där. Så vi fick en barnledig helg. När vi kom gick vi ut en runda oxå handlade vi lite. Gick mer än en mil den dagen.

I lördes sov vi till halv nio. Käkade frukost oxå åkte vi till Falkenberg, Marcus köpte snowbord å jag köpte ett doftljus som kostade 179 kr. Å jag som annars är sådär dunsnål. Men det luktade så gott. Kollade lite på film hos Andy innan vi åkte hem. Shoppade lite i Halmstad med. Lagade sen mat oxå gick vi på bio. Såg hungry games efter filmen gick vi hem till Malin å Kalle drack vin å skrattade.

På söndan vaknade vi vid nio. När Neah kom hem stack Marcus med henne till simskolan, medan jag storstädade. Efter det gick vi till stationsparken å lekte å käka glass. När vi tröttnat gick vi till mina föräldrar oxå hämtade vi hem Kian. När vi tröttnat på att vara ute gick vi hem. Kian ville bli klippt så det blev han. Kort på sidorna oxå rakat ett kryss på ena sidan å tre sträck på andra. Han blev nöjd. Å Neah ville klippa sig likadant. Det ville inte jag. Men lovade att klippa henne dagen efter.

Så igår när jag hämtat hem dem från dagis, var det hennes tur. Å det var ju bara att lyssna på henne hur hon ville ha det, det skar i mitt hjärta att raka av hennes lockar. Fick henne iaf att vara raka ena sidan. Å hon var så nöjd.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_195773202.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_195773202.jpg" class="image">


Onsdag

Är på utbildning hela denna veckan med. I måndes fick vi vår nya soffa. Tyvärr hade dem glömt att skicka ned benen till fotöljen. Men fin var den. Dock inte lika skön som den förra. Sp det var det vår måndag bestod av. Möblera om och packa runt. Vår gamla soffa står nu på balkongen å vi har ingen aning om hur vi ska bli av med den.

Igår kom bästaste Petra förbi en runda. Vi käkade melon å snackade könsstympning. Hon drar till Afrika igen nu på lördag. Etiopien den här gången. Så nu tar det ju minst en månad innan vi ses igen. Kollade även på dh.

Nu sitter jag utanför Neahs dans. Väntar på att den ska sluta, så vi kan ta oss hemåt. Laga lite mat. Så hungrig.



Söndag

Igår drog jag in till stan vid tio. Efter nån timme kom Marcus å ungarna in med å Johan. Shoppade några tröjor å ett par byxor.

Oxå fikade vi på skånskan. Marcus fick fråga om vi fick ta med McDonalds mat in där, för ungarna ville ha det. Och det var faktiskt ok.

Sedan lämnade jag Kian på fotbollen oxå åkte jag å grattade min syster. Marcus åkte å grattade din syster å mamma å Neah följde med honom.

Sedan käkade vi middag hos mina föräldrar. På kvällen kollade vi på nån skräckfilm.

Idag vaknade vi ganska tidigt. Vid nio drog jag hemifrån för att springa en runda. Kände att det igentligen inte var bra, med tanke på sprickan i min fot.
Men trots det sprang jag på min bästa tid som jag mätt 24.35 min på 5 km å 34.13 på sju km. Helt ok tycker jag. Borde klara en mil på under femtio minuter innan sommaren. Iaf om foten läker.

Marcus å Neah stack till badhuset å Kians kompis kom över. Dem lekte en stund, sedan kom de inte överens så vi körde hem honom.

S
Åkte över till Jessica å Jocke med fika å klämde på hennes tjocka mage medan ungarna lekte.
Efter det köpte vi kinamat.

När vildarna somnat ringde Sara å sedan flög två timmar iväg.

Har lite ångest över min nya soffa. Den kommer imorgon. Å jag e skitrödd att den inte går att få in genom dörren n


Fredag

Inte orkat skriva på hela veckan. Börjar ju halv sju å slutar fyra. Så först hemma kvart i fem typ. Så inte mycket tid kvar av dagen.

I mindes tvättade vi, lagade mat å sedan var det typ läggdags.
I tisdes sprang jag en runda efter jobbet, sedan lagade vi mat å lekte med vildarna.
På onsdan hämtade Sanna. Neah på dagis. Jag mötte upp dem i stan. Köpte nya skor å gick till dansen. Sedan handlade vi å gick hem. Så stack hemifrån sex på morgonen å var hemma tjugo i sju. Så där gick den dagen.
Igår sprang jag direkt efter kursen, blev lite mer än sex km, riktigt skönt. Marcus fixade maten å jag fixade sallad. När vi käkat, spelade jag å Kian twister, sedan var det läggdags för dem.
Idag har vi handlat, gjort egen pizza å haft fredagsmys. Läste saga med för en gångs skull. De tycker numer att det är jätteroligt att åka till maxi, dem har ju byggt nytt minihus.

I helgen blir det massa födelsedagsfirande.


Söndag

Spontanåkte till Landskrona å hälsade på Sara igår. Riktigt roligt å träffa henne å snacka av sig å lyssna på hennes problem. Skulle ta det sista tåget hem. Men bestämde mig för att ta det halv elva i stället. Så tog det. Men då vart slutdestinationen hbg. Så satt fast i Helsingborg en timme. Alltid roligt att sitta på en tågstation. Var övertrött när jag väl kom hem vid halv två.

Idag har vart en bra dag. Gick upp vid tio, käkade oxå gjorde jag all veckans träning. Sedan tänkte jag att det kan ju knappast bli värre i foten, så jag sprang tre km. Gjorde skitont varje gång jag satte ner foten. Men med vilja kommer man långt. Dålig tid 15,06. Å kan nu i efterhand erkänna att det inte var så smart. För foten blev verkligen värre

Vart å hämtat hem Kian med och läst ut en bok. Handlat massa kakor, det var ju rea å lagat mat. Oxå har vi myst massa typ fått tusen pussar av vildarna. De pussattackerade mig. Mysigt.


PMS-djävul

Inte orkat skriva i veckan. Inte orkat göra något. Haft ont i foten å PMS.

Jobbade till två i tisdes, sedan tränade jag å efter det var det simskola. Marcus repade på kvällen å jag läste saga å mös med vildarna.

Onsdan var jag ledig på, så jag å Neah var på pippilekplatsen hela förmiddagen, träffade Carro å hennes vildar där, så lekte med dem. Var hemma till lunch å vid ett kom Felicia å Linda över, så Neah å Felicia lekte å jag å Linda umgicks. Kian fick inte vara med tjejerna.

I torsdes jobbade jag till tre. Hämtade Kian som tog med sug en kompis hem. De lekte å jag slappade å tvättade. När Marcus å Neah kom hem. Gick jag å Kian i å lämnade hans kompis. Vi köpte en ros till Marcus, för att muntra upp honom. Sedan lagade vi mat å lämnade ungarna hos min mamma. Oxå åkte vi å tankade å fikade på Statoil, för att få lite tid för varandra.

Kom hem å fick ett omoget sms an Nicklas så ringde å bråkade med honom. Han e så fruktansvärt omogen å jag e så trött på honom han lever i sån fantasi värld å förstår å vet inte ett skit om verkligheten. Å jag e så trött på art han kan bete sig hur som helst.

E ganska trött på skolan med, e sån ond cirkel å jag vet inte hur man ska bryta den. Känner att Kian får mer skit än vad han förtjänar. Pratar med dem men det blir ingen förändring. Å hatar att man alltid ska behöva kämpa så jävla mycket.

Igår köpte vi vin å räkor. Skulle försöka ha myskväll, men båda var för trötta. Så somnade vid tio. Å jag mådde skitdåligt för allt med skolan, å allt med Nicklas å jag vill bara ge upp. Å Marcus känner sig med maktlös å utanför, för han har ju ingen laglig rätt å får inte vara med.

Å allt detta kommer samtidigt med min mens, å jag har värsta pmsen, blir som om jag är besatt, klarar inte av mina hormoner alls.

Så hela morgonen har bestått av bråk mellan mig å Marcus för all jävla skit tar så mycket på allt.



Måndag

Slutade ett idag, hämtade vildarna oxå cyklade vi till jysk. Där köpte vi kläder till stolarna, blev skitsnyggt, pallar dock inte fota.

Sedan tänkte jag att vi kunde pka inom citygross å köpa fika. Men eftersom jag totalt har misslyckats med allt vad barnuppfostran heter, så var det ingen lyckad ide. De jagade varandra skrek osv. Sedan hittade Neah en ballong, Kian ville med ha så hon gav den till honom, sedan frågade hon i kassan om de hade fler. Vilket fanns i början av affären. Så dem gick dit. Men då skulle ju såklart Kian ha den nya finare ballongen å Neah blev ledsen å grät å jag höll på att betala, sp kunde inte springa dit. Så hon drog å jag blev arg på Kian. Det slutade med att jag flippade, stampade på deras ballonger. Men missade å stampade hårt ner i betongen. Så nu har jag riktigt ont i foten.
Vi skulle haft picnick oxå skulle vi leka på en lekplats. Men tyckte inte dem förtjänade det. Så vi fikade på asfalten å cyklade hem.

Inte mycket mer vi gjort idag, tvättat, hämtat ut paket å hälsat på min mamma.


Söndag

Jag börjar nog bli vuxen insåg det efter besöket på skopunkten. Då jag hittade så fina skor, tolv cm klack typ å sköna. Provade provade å gick med dem massa. Men köpte INTE dem, då jag insåg att jag kommer typ använda dem några få ggr, sedan kommer de stå där med alla andra å samla damm. Nog det vuxnaste jag gjort. Vet inte om jag ångrar det. Däremot köpte jag fem par skor, å inte ett ända par till mig. Utan bara till vildarna. Kostade 371 eller nåt sånt. Å konstigt nog tyckte jag inte det var billigt. För fem par skor. Men inte konstigt när jag sist köpte gummistövlar för fjorton kronor styck.

Vi gick sedan hem, vi gick dit för den delen med så avverkade nog minst en å en halv mil. Köpte en ny lampfot på vägen hem med. Sedan stresskäkade vi för att hinna fika hos min mamma. Sedan lekte vildarna här ute. Å jag impuls köpte en soffa. Å inte bara soffa utan fåtölj å sittpuff oxå. För trettontusen. Oxå tycker jag att det är dyrt med fem par skor för under fyrahundra. Men så sjukt trött på vår soffa. Å inte kul när en del vänner köper exakt samna möbler å inreder med samma färg. Så det känns som att komma hem till sig själv, när man hälsar på. Så nu längtar jag efter den. Så om någon vill ha en gratis stor svart divansoffa fyra år gammal gratis så säg till. För vi vill bli av med skiten.

På kvällen kom Tobbe å Jossan över vi käkade tacos å spelade kort. Riktigt trevligt.

Idag vaknade jag väl runt åtta. Käkade duschade lämnade Neah, som skulle på simskola med min mamma oxå stack jag å Kian å mötte upp bästaste Sara med ungar. Hade en jättemysig dag, som tyvärr gick alldeles för snabbt.

Å ikväll har jag vart hos Malin, vilket var för längesedan sist. Så det var roligt. Impuls köpte nya gardiner oxå precis före jag drog till henne kunde inte bestämma mig så köpte båda. Men det blev fint i sovrummet.


Lördag

Vaknade tidigt idag. Så vi far redan hunnit käka å klä på oss. Funderar på att gå å sola. Kanske ta ut lite pengar åt Marcus, eftersom jag tömt hans konto.

Igår hade vi fredagsmys med vildarna, käkade popcorn å kollade på smurfarna.
Var så fint väder igår, så efter jag hämtat dem på skola å dagis gick vi å köpte glass å satte oss i solen å åt. Sedan hängde vi på lekplatsen, lekte av oss lite. Gick hem åt mellanmål och gick till maxi. Jag handlade å vildarna var i minihuset. När Marcus slutat kom han dit. Vi hann med en runda på eurostop, innan vi åkte hem.

I torsdes jobbade jag länge, till tre tränade, hämtade Kian satte igång tvätt. Sedan sprang jag en halv mil på 24,50. Helt ok. Var ganska slut sedan. Lagade köttgryta, så gott fick koka i typ åttio minuter. Så hann till och med dammsuga under tiden. Marcus å Neah dammade å fixade sallad.

Idag har Kian fotbollscup. Marcus följer med honom. Jag å Neah ska till pippilekplatsen å sedan till skopunkten. Jag måste kolla lite skor. Abstinens.


RSS 2.0