Söndag

Börjar bli så dålig på uppdateringen igen. I lördes blev det iaf utgång. Först kom Andy Elin och hennes syster, Malin å Patrik hem till oss. Efter några shottar gick vi över till Dennis å Angelica. Där vi förfestade för att sedan dra ut på stan. Invigde mina Jeffrey Campbell som jag köpte under dagen. Har ju suktat efter dem ett bra tag. Blev ett par lita snake. Så massa dans i dem.
Hade roligt å träffade massa vänner.

På söndagen gick vi hem till Marcus pappa, hämtade fisen oxå åkte vi till Ricardos käkade hemgjord italiensk glass. Den godaste jag nånsin smakat. Orgasm i munnen. Sedan missade vi bussen till tåget så hämtade Kian med en något sur Znicklas. Blev lite bråk. Så trött på honom.
Käkade massa pizza å segade resten av dagen.

Jobbade till ett i måndes å minns inte riktigt vad vi hittade på.

I tisdes däremot grillade vi med Kians klass å spelade bränboll. Mycket trevligt.

I onsdes jobbade jag till halv fyra vid fura kom Bobby å Petra oxå hade vi picknicks fika. Mysigt. Vildarna älskar ju Petra.

I torsdes fick jag jobba över en timme. Sedan bytte jag mina löparskor, så fick lägga till lite till, men hon sa att dem var de bästa dem hade å för två tusen så borde de ju vara bra. Sedan var det Kians fotbollsträning å jag å Neah hade mystid med glass.

I fredes storhandlade vi efter vi slutat. Vildarna var i minihuset. På kvällen mös vi käkade ost kex osv. Men jag blev lite rastlös. Visste ju att hag skulle vara ensam med vildarna hela helgen då Marcus skulle spela in demo. Så jag drog hem till Bobby å Petra vi drack vin oxå blev det invigning av uteserveringen. Var hemma strax innan två.

På lördagen gick jag å vildarna hemifrån vid elva. Petra ringde när vi precis kommit ut. Ville fila/ käka frukost så vi möttes upp sedan fikade vi på espressohouse med henne å Bobby. När fler kom drog vi å shoppade lite blev ett linne å ett par skor. Sedan hängde vi i pippilekparken. Precis när vi kommit ringde Malin oxå kom hon å Tindra dit. Så blev det lite picknick. Lagom när regnet kom drog vi till Eurostop. Shoppade lite till. Sedan gick vi mot Max. Då ringde Carolina så hon kom dit med sina ungar oxå käkade vi ihop. Stressade hem på 28 minuter. Dem gick så duktigt så var hemma igen vid sju. Käkade godis å kollade på film. Helt slut var vi.

Sov allihopa tillsammans i vår säng. Vaknade tidigt idag å käkade frukost. Sedan lämnade vi Kian som skulle ha match. Oxå gick jag å Neah på shoppingrunda först ekohallen. Köpte ett spel, å massa smått. Sedan blev det Eurostop. Men först alla andra affärer på stenalycken. Köpte en tröja till Marcus å en blomma å så.
Måste ta det lite lugnt nu shoppat upp runt femtusen den senaste veckan. Så nu börjar pengarna tryta. Ha ha.

Nu kollar Neah på film å Kian badar. när dem är färdiga ska vi köpa glass sedan blir det bara slappa resten sv dagen.




Lördag

I onsdes slutade jag ett. Hämtade fisen å åkte å fikade på Kians fritids. Efter det handlade å städade jag. Sedan somnade jag å Neah i soffan precis innan Marcus kom hem. Sedan pressade jag mig själv att dra ut en runda. Blev en mil på 46.28. Bästa tiden nånsin!

I torsdes slutade jag med ett. Träffade Jessica å Jocke i stan. Fikade å tryckte på tjockismagen. Inte långt kvar tills det blir bebismys. Har redan börjat shoppa till honom. På kvällen käkade vi räksmörgås å mös.

Igår jobbade jag till tre, slappade tills vi lämnade Kian vid fem. Sedan handlade vi oxå sprang jag en runda. Efter vi käkat gick vi över till Malin å Patrik å hälsade på. Trevligt. Men vi var lite trötta så var hemma igen vid tio. Käkade å somnade.

Idag e Marcus på vallåsen. Cyklar downhill å jag har precis vaknat. Känner att man nog börjar bli lite gammal när man vaknar före sina ungar. Ha ha. Men Neah sover gott fortfarande funderar på om jag ska väcka henne eller se hur länge hon kan sova. Ikväll blir det fest å antagligen utgng!!!
Nedan; Neah har målat av mig å Marcus


RSS 2.0