Förvirrad

upptäckte att jag fyllt i min semesteransökan helt fel, vet inte alls vad jag gjort, sökt semetser massa timmar på lediga en ledig dag, allt var fel, men efter två samtal å ett mejl så var dte löst med löne, hon skrattade ju en del åt min förvirring.

Så typiskt mig.

idag blir det mer packning på schemat, måste packa väskorna, tvättar gör vi med och så har vi en hel del lå´dor som borde fyllas. Men jag är så trött på dte så att jag kan kräkas, Så jag vill inte alls.

Känns skönt att det är så dåligt väder, då känns det bättre att vi ska åka. Räknade å insåg att jag haft åtta veckors semester iår, om man räknar med de veckor jag har sökt nu med.  Å ändå har jag tio dagar sparade, känns bra.

Då kan jag ha sju nästa år med =)


Torsdag

Haft lönesamtal idag, pratade länge ,men mest om annat, så som det brukar bli. har massa blåmärken över hela armen med, ser ut som jkag blivit misshandlad. Så hon undrade ju självklart vad som hänt, sanningen är ju inte den bästa. Så sa ärligt som dte var att jag har slagit in i en vägg och skulle slå i ett bord men missade så hela armen gick längs med. Lät ju ännu mer som jag blivit slagen. men sa att så verkligen inte var fallet. Så sa hon ja du har ju sagt att du har hetsigt temprament, men så farligt trodde jag inte det var.
Sedan sa hon då kanske det är tvärtom att du slår din pojkvän. ja mer än att han slår mig iaf svarade jag.

När vi sedan var hos mina föräldrar hela familjen frågade mamma vad jag gjort, å då sa jag att Marcus slagit mig, hon trodde inte alls på mig, å när jagsa sanningen var dte ändå hon sa, å du snackar om mitt temprament.

Har vart väldigt stressig dag idag iaf.

JKänner mig duktig, har inte ätit något med socker, alltså absolut inget alls, sedan i lördes, det är dte längsta hiills. Läste att om Man håller sig helt fri från socker, å även vitt mjöl å vanlig pasta oxå vidare, så ska det ta tio dagar för kroppen att bli av med ett sockerberonde. Och om man bara äter ofta och regelbundet, så ska man inte bli sugen. Och jag har följt det, ätit noga mycket och ofta lusläst innehållsförteckningar osv. Och faktiskt så har jag inte alls vart lika sugen som vanligt. Känns sjukt bra.


Inte många dagar kvar tills vi åker, har tagit lite extra semester dagar i december så jag iaf är ledig sammanlagt två veckor, så vi hinner med flytt osv. Räknade efter, å när året är skut, kommer jag att ha haft 8 fulla veckor semester tillsammans inte illa, men alla sparade dagar är ju oxå nästan slut, men vi får ju nya i januari iaf =)


Helg

Ännu en vecka har gått i rasande fart. tandläkarbesöket i onsdes gick sådär, hon sa att jag måste sluta äta så mycket godis. MÅSTE, så jag gick hem å åt upp det som fanns kvar sedan tisdagen.

På torsdagen hade jag ännu inte fått min mens började bli lite nervös, köpte gravtest, kissade på det å fick mens två timmar efter, den mest onödiga hundringen jag gjort av med på länge. Blev lite ledsen ändå, varför blir man alltid det när man tar ett sådant test. Skulle inte vilja bli gravid nu. jag vill verkligen ha fler barn, men inte när inte Marcus vill å särskilt inte när han inte har jobb. Känns inte som någon bra planering alls.

idag har vi sprungit i stan hela dan shoppat upp våra sista pengar. oxå provade vi mössor å glasögon å kian såg ut som Bingo Rimer.


Godis

Jobbade till två igår å tränade efetråt som alltid på tisdagar. Vi börjar bli starkare, dte märks, klarar mer å mer. Känns bra, Jag som aldrig har haft några armmuskler i hela mitt liv börjar faktikst få lite.
Fick med mig en extra unge hem från skolan med. Så alla lekte hur mycket som hellst. Neah sa att hon var kär i Andre å jagade Kian å Andre genom hela lägenheten efetr pussar. Kul att hon fick vara med å leka iaf.

När barnen lagt sig, stack jag över till videomix köpte massa godis å krängde tills jag mådde illa. Sedan låg jag i soffan å gnällde å ansträngde mig för att inte kräkas resten av kvällen. Precis som vanligt då.

Å imorse åt jag av dte som var kvar till frukost. Gott. Neah vägrar klä på sig, springer runt naken och sjunger konstant. Vårt lilla troll.
Å jag har packat en låda till,har ingen lust alls att flytta längre. Ser inget slut i packandet.va fan har man så mycket saker som man egentligen inte behöver för??


Hoppar över rubrik

Igår hann vi med typ ingenting.

Vi körde runt å delade ut farsdagspresenter till diverse fäder
Sedan var det dags att käka å glo på fotboll, glo för oss å spela för Kians del. han vann alla matcher utan en, gjorde nästan mål å bröt nästan foten (enligt sig själv). Jag å lillfisen hann bara se första matchen sedan var dte dags för simskola

Tydligan vilket jag inte visste, har marcus lärt henne att man inte behöver duscha före man går ut i badhuset, vilket det står skyltar överallt om att man måste göra. så den duschdiskussionen var mindre spännande.
Vi åkte rutsckanorna å badade bubbel innan skolan började. En sak till som marcus sagt var att hon kunde hämta saker på botten själv, vad han glömde säga var att man måstetrycka ner ungen under vattnet ner mot botten å att hon simmar upp själv. Men efter några halvdrunkingsförsök förstod även jag hur vi skulle göra. Fick kolla in de andra föräldrarna först. Dyka från kanten vart hon duktig på iaf. sedan sa hon att hon å pappa hoppade frå reans (tremeter) trampolin å att hon då satt på hans axlar. Ja fantasin är det inget fel på iaf.
Några kallsupar senare var vi iaf hemma i trygg miljö igen.

Kvällen tillbringades som vanligt framför tv;n delvis avstängd dock.

Idag har jag jobbat till ett, hämtat vildarna å jag å Neah åkte iväg å köpte glass till oss efter dagishämtning. Sedan har hon å Kian spelat spel å jag har gjort exakt ingenting. Börkjade plocka ur diskstället å tänkte diska
Men sedan bestämde jag mig för att spara det åt Marcus som en glad överaskning när han kommer hem. Har smsat vilken mat vi vill ha med, å tagit fram ur frysen. underlättat för honom alltså

Neah ska vara hos tandläkaren klockan fyra, så vi är inte hemma när han ser min  glada överaskning, ibland har man tur


Gnäll

Somnade som vanligt under filmen igår, dels var det inte så jävla intressant som Marcus som så många andra ggr lovade. Sedan var jag som vanligt sjukt trött.
När filmen var slut å han börjat spela, puttade han till mig, å sa om du ändå bara ska sova, kan du lika väl lägga dig i sängen

vad hände med, jag har fixat sovrummet så du kan gå in å lägga dig. I ren protest drog jag sönder rullgardinen och kastade lampan i golvet, så han ändå var tvungen att slita sig från xboxet, jag vet jag är mogen, men dte är ju det han älskar med mig.

Sov till halv tio idag, gick upp packade tre eller fyra lådor, medan Marcus fixade frukost. Det är väl normalt att ha fyra-fem stora flyttlådor med skor?? Iaf så intalar jag Marcus det.

Sedan putsade vi fönster eller mest jag å surade för att det inte blev bra, Marcus erbjöd sig att göra alla, men inte en chasn då har jag inget att gnälla för. Så han å Neah stack till lustgården skulle köpa glidmedel. neah hade pekat på en stor dildo å sagt, en sån här vill nog mamma ha. Vet inte vad Marcus svarade.

När dem kom hem tog jag på mig träningskläder å stack ut, sprang väl runt 1.1-1.2 mil, riktigt skönt. sedan har jag käkat duschat å gnällt på Marcus är väldigt pms-ig. Så han å Neah har dragit ut. jag tål ju verkligen inte mina hormoner.

Ikväll ska vi käka tacos hos mina föräldrar, ska bara tvätta färdigt djävulstvätten först

Förresten så körde Marcus på grannens bil i veckan, å han märkte inte ens det, utan dagen efter när han kom ut så var vår bil helt röd framtill. Som tur var så var dte inget märke på grannens bil, Å jag skrattde som fan när jag fick mmset. Å han som blir så ärg när jag råkar smälla upp dörren i nån annans bil oxå kör han på enOBSERVERA utan att märka det.



Det här är vad Neah å Marcus gör ute i mörkret




Rastlös

Jobbade till tretton idag, marcus var hemma, fanns inget jobb, likaså på måndag. Tråkigt.
Efter jobbde hämtade jag ut Marcus julklapp oxå stack jag inom bibblan lånade Emil-väskan, och inom willos å handlade mat. Kom hem samtidigt som Marcus å vildarna

Vi käkade mellanmål och öppnade Emilväskan, kian gick till leo och jag å neah spelade ena spelet ur väskan oxå läste vi en av böckerna, måste kolla på dvd'n hur det är tänkt att man ska använda de olika sakerna. Neah tyckte dte  var roligt iaf, det första hon gjorde var att pussla.

Marcus var rastlös vile hälsa på någon, alla var upptagna, vi låg på golvet å pratade innan han lämnade Kian på stationen. Det är ju det negativa med att han är hemma, han blir rastlös å vill hitta på något, jag vill baar vara hemma å ta dte lugnt för jag har jobbat.

Aja, vi drog till max, käkade å sedan gick vi lite i affärer, shoppade ett par skor till mig och ett par till kian, neah fick en tjocktröja, Marcus köpte nya solglasögon oxå köpte vi vantar till oss. Vi fick även med oss lite mat hem och Neah drog fyra lotter å vann en muminpysselbok.

Den har vi klistrat in alla klistermärken i och läst som godnattsaga, så nu ligger hon å ska sova

För oss blir det film, har ont i ryggen som fan. vet inte riktigt vad jag har gjort


för mer än tre och ett halvt år sedan, fan vad tiden går



Stress

Är något stressat över flytten
kan ju erkänna att det är den sämsta planerngen jag haft, var ju inte medveten. Men att flytta samtidigt som man sticker utomlands är ju inte att rekomendera, för att förvärra lite till beställde jag massa möbler o grejer från ikea, som självklart ska levereras samma dag som vi får lägenheten, det var den enda dagen som funkade, med ledighet osv.
Kan ju erkänna att jag har lite ångest för det här med Marcus arbetslöshet som kommer nästa fredag: samtidigt som jag tycker att det ska vara askönt att han kommer att vara "ledig" när vi flyttar, så är det ju inte det bästa att ha dubbelhyra på 14000 ihop, sticka till teneriffa, plus julen och Kians födelsedag samma månad, när man får 10000 i akassa.
Men för att trösta oss, så har vi redan köpt alla  paket till paketkalendern alla julklappar plus halva kians födelsedagspresent, jag har redan slagit in allt och packat ner i en flyttlåda. Bara Marcus ena present som inte kommit ännu, men den är betald. Så kan iaf släppa den stressen.

I måndes gjorde vi Neahs 4-årskontroll, utan kräk den här gången. Det gick bra, hon säger ju dock inte r, så fick tips om nån väska med övningar man kan låna på bibblan å den är bokat. Det är ju inget ovanligt när man är 4, å inget som vi känner oss oroliga för, det kommer, är jag säker på, tycker faktiskt det är ganska gulligt.

hade även utvecklingsamtal med Kian, han ligger väldigt bra till i skrift å läsning, dem säger att han fattar lätt och är väldigt smart, men måste vara nogrannare, han vill bli färdig först. Måste bli bättre på att hålla regerna med. Han tycker ju skolan är lite för lätt. han sa att han vill ha det svårare.

Har blivit sämre på att träna, men gymmar iaf på tisdagar, försöker springa en gång i veckan å köra spinning/cykling en dag och rockring en dag. det går väl sisådär=)

Tiden bara rinner iväg, Å vi har sjukt mycket kvar att packa å fixa här, alla hål som ska spacklas igen, å målas om.

Träffade sötaste Tina med Loke idag, sprang på henne å stod å pratade i 40 minuter oxå var jag hos Linda i tisdes en timme, det är väl de vänner jag hunnit träffa under veckan, men blir ju så när dte är mycket som ska fixas.


Packa??

Förra helgen var skitrolig, innehöll lite av varje, födelsedag, fylla, lite för mycket utklädnad, möte med nuvarande kändis, biobesök dans kaskadspyor. pumpautskärning och massa massa annat. För lite sömn dock.

Veckan som gått har gått så snabbt.

Jobbade måndag tisdag å pratade å pratade med Marcus om framtid å massa annat
Vet inte riktigt vad som bestämdes om ens något bestämdes, men drömmar iaf.

I onsdes var vi lediga, dagen tillbringades hemma hos johanna, som dessutom var barnvakt så sju ungar hade vi, plus en i magen, mysigt, träffar dem alldeles för sällan
men så är dte ju med alla, tiden räcker inte till allt

andra höstlovsmissen inträffade med, andra träningen som vi åkte på, som själ´vklart inte var.
men vi fick en rolig stund på en lekplats vi aldrig avrit på i mörkret
På började oxå den efterlängtade packningen av saker inför flytten.

I torsdes minns jag inte alls vad vi gjorde

Fredagen tränade jag på kvällen å när jag kom hem, stack marcus på fest å sedan båb, jag ville inte lägga mig själv, men somnade på soffan till filmen, vaknade i slutet å gav upp å la mig.

Lördagen hann vi med mycket på, packade en hel del skaer städade handlade var på fotbollsträning och hade myskväll först med vildarna kollade film mammor till mars eller nåt sånt, krängde godis. sedan kollade jag å marcus baksmällan två käkade räkor å lindt creation, finns ingen godare choklad.

Sedan somnade vi illamåendes.

Idag vaknade jag sju, var pigg, packade massa, tvingade upp marcus, rensade ur ena källarförrådet, han å kian åkte till tippen å jag packade å packade å packade oxå lekie vi kurragömma, beställde pizza å var ute en stund.  26 fulla lådor senare å besök hos mormor och morfar och besök av mormor och morfar, var dte dags för läggdags av vildarna.

Å jag har bestämt att nu får vi skita i att flytta på ett tag.
Vill inte packa mer, Va fan har man så mycket saker för??


 asgammal bild på mig å vildarna-bebismys

RSS 2.0