Tisdag

Mer än en vecka sedan jag skrev. Mycket sim gjorts i tisdes slutade jag två. Hade utvecklingssamtal med Kian. Det gick bra. Sedan var vildarna ute å lekte i det fina vädret. Vet att vi gjorde något, men minns inte vad.

På onsdagen jobbade jag till halv fyra. Var ute å sprang. Å på kvällen var Malin å patrik här å vi käkade pizza. På torsdagen jobbade jag till fyra. Sedan drog vi å handlade oxå packade vi inför Mölle resan.

På fredagen ringde de från skolan. Kimmie hade rivit Kian i ögat så blev läkarbesök istället för jobb. Såg ok ut, men fick antibiotika salva. Sedan stack jag hem packade det sista.

På vägen dit åkte vi inom utsikten i Båstad. Så mysigt. Sedan käkade vi glass i hamnen i Mölle. För att sedan åka upp till stugan. När vi packat upp gick vi en promenad i skogen. Fångade grodor och lekte. Jag å Marcus sprang en runda med. Sedan somnade vi i soffan medan ungarna kollade film. Mysigt.

På lördagen var vi först på stranden i två tre timmar solade å fångade massa krabbor å hade picknick. Sedan åkte vi till Kullaberg käkade glass klättrade på klippor gick på upptäcktsfärd å klättrade ner i en grotta med hjälp av rep. Oxå hade vi picknick igen. Efter det åkte vi å badade i badhuset. Sedan blev det grillning och mer grodjackt i skogen. Fångade även några paddor. När vildarna somnat gick vi ner till hamnen å kollade på solnedgången. Sedan blev det chips dip godis mm å melodifestival.
Helt underbar dag.

På söndagen åkte vi till stranden solade å jagade krabbor å sprang på stenarna. Självklart hade vi picknick. När vi tröttnat på sol åkte vi tillbaka å städade stugan för att åka hem. Helt underbar helg.
Hann med en morsdagsfika och handling på kvällen.

Igår jobbade jag till ett. Sedan fick vi besök av Carro med Nova och Nelly. Tjejerna lekte skitbra. Å vi satt å snacka skit. Trevligt.
På kvällen fick jag rycka in å jobba.

Idag jobbade jag till två. Tränade å köpte ny mascara. Sprang på en gammal klasskompis så blev lite skitsnack innan jag stack hem å käkade. Sedan över till Linda fikade å hämtade Neah.


Måndag

I lördes var jag å Neah i stan, shoppade upp typ tretusen, mina sista pengar hade en femma kvar på kontot när jag lämnade stan. Men hade ett par nya löpskor, varsin onepiece ala kapahl till vildarna två tröjor, ett par trosor till mig å två paket the med mig hem. Käkade glass på torget gjorde vi med. Gott. Oxå gick vi inom noll tre fem å sa hej till Vicki.

På vägen hem sa Neah att hon ville leka med Nova och Nelly, så ringde Carro å bestämde lekdejt. Var dock inte så lätt att cykla med en hand, prata i telefon med en unge å hundra påsar på cykeln. Tappade en påse två ggr. Försök balansera cykeln med allt ovanstående på med en hand samtidigt som du pratar i telefon å försöker plocka upp en påse från marken.

Blev en snabbis inom Willys för att köpa hello Kitty kakor å mjölk.

På kvällen kom Malin Katrin å Patrik över blev lite fest å spontan utgång för min del. Så roligt.

Sov fyra timmar å sedan full rulle på söndagen, jag å Marcus gick en å en halv mil. Till östra längs hela stranden å hela vägen hem. Mysigt. Sedan bakade jag rabarberpaj å kokade kräm. Fick massa rabarber av grannarna. Efter vi grillat kom mina föräldrar å min moster över på fika.

Idag har jag jobbat till ett. Sedan möte med Kians skola. Å efter hag hämtat lillfisen blev det glassätning. Efter det har vi umgåtts lagat mat osv. Nu e jag helt slut. Funderar om jag verkligen orkar springa ikväll.


Fredag

Igår jobbade jag till fyra. Kom hem vilade lite sen joggade jag en runda. Skönt. Men var för trött. Behöver nya skor med. På kvällen kollade vi serier.

Idag har jag jobbat till tre. Sedan har vi storhandlat å grillat.
Kian har en kompis som sover över, dem skulle bada, hade skitkul. Gjorde bomben i badkaret å använde upp en hel flaska duschcreme (500ml). Så det var skum långt upp på väggarna. Riktigt spännande.

Nu har lillfisen däckat å killarna kollar film. Jag å Marcus har typ däckat i soffan.


Onsdag

I måndes stack jag från jobbet vid tio. Skulle till läkaren. Han skrattade åt mig när jag beskrev min PMS å sa prevalax eller vad det nu heter e verkligen något för dig.
Drog till Apoteket men var tvungen att beställa tabletterna.

Sedan stack jag hem, tvättade å städade in till stan å bytte ett par av byxorna som Marcus fick av mig. Pallade inte jobba mer, kändes inte så lönt. Så skönt, hann så mycket av dagen. Tänk om man kunde sluta vid elva varje dag. Hade vart perfekt. Funderar faktiskt på att gå ner lite i arbetstid. Men får se hur jag gör.

Igår jobbade jag till två, tränade å sedan hämtade jag vildarna. Lagade mat å sen var det dags för Kians fotboll.
Jag å Neah gick å käkade glass. Hon sa mamma nu är detta vår hemlighet. Vi berättar inte för någon.

Idag har jag vart ledig. Min sista lediga ons. Skönt. Vart över hos Malin på en kopp the å lite skitsnack. Kom försent till skolan för att Neah tjurade, så Kian hade resan gått hem. Å undrade vart vi var. Men hittade honom. Han hade letat hos mormor. Sedan har jag gjort så lite som möjligt.


Söndag

I fredes kom Andy och Elin över. Riktigt trevligt. Men dem var trötta så stack ganska tidigt. Så jag å Marcus drack vin å pratade tills vi somnade typ.

Kian sov ju på fotbollen.

Igår hade Neah Dansuppvisningen. Så stolt man kände sig när de dansade uppe på scenen. Hela Kattegatts aula var fylld. Så mycket människor å hon tyckte inte det var ett dugg läskigt.

På kvällen hade Marcus kompis hemma å jag var hos Linda å drack lite vin. Å lite cider. Å snackade skit. Mysigt.

Idag fyller Marcus år.
Har bakat å handlat å om en timme kommer våra föräldrar.


Ett halvt träd hade blåst ber framför mina föräldrars hus.


Fredsgsmys

I onsdes slutade jag halv fyra. Hämtade Kian. Sedan hem. Käkade oxå spelade spel hela kvällen med barnen. Hade jättemysigt.

På kvällen gick jag över till mina föräldrar. Lånade träningscykeln och cyklade två mil. Varav tjugo minuter i intervall. Sen var jag sjukt trött.

I går jobbade jag till tre. Hade psykologmöte som varade tio minuter å sedan hämtade jag Kian. På kvällen var jag över hos Carolina med Fana å planerade klassgrejer.
Somnade vid tolv.

Så i morse ville jag inte alls gå upp. Men vände mig om å såg det här


Tisdag

Inte orkat uppdatera.
I alla fall så jobbade jag till halv två sedan sjukskrev jag mig. Orkade inte jobba mer med ryggen. Så istället gick jag hem till
Mina föräldrar lånade en bikini av Sanna å la mig i solen. Hämtade vildarna vid fyra oxå tvättade jag. Sedan åkte hela familjen å kollade på Kians fotbollsträning.

I fredes gick jag å lämnade Kian vid åtta, efter det gick jag en å en halv mil på 2 timmar typ. Gick längs hela östra stranden vad fint det är precis i slutet där fylleån å havet möts strand i mitten å vatten på två sidor.
Sedan gjorde jag så lite som möjligt tills hag hämtade vildarna.

På kvällen bjöd jag in oss till Malin å Jonas ( Kians klasskompis föräldrar) där vi drack lite vin å snackade skit tills klockan blev halv tolv. Neah hade däckat för länge sedan men Kian vart klarvaken. Super trevligt var det iaf!

På lördagen firade jag å Marcus vår sexårsdag. Vi lämnade vildarna hos mina föräldrar vid elva. Sedan gick vi till handikappsbadet i görvik hade picknick på vår sten. Mysigt å skönt å gott. Sedan gick vi hela vägen hem igen. Sammanlagt 2,7 mil. Inte illa på en dag. Kändes i fötterna. Av Marcus fick jag skor i present. Av mig fick han inget.

På kvällen var det mindre roligt.

I söndes hämtade bi ungarna vid elva. Jag orkade inte vara hemma så gick ut å gick i två timmar. Minns faktiskt inte vad vi gjorde mer den dagen.

Igår jobbade jag till ett. Neah hade kompis med hem från dagis bås full rulle hemma till fem vmen vi var ute mycket med. När hon gått hem. Sprang jag tre km. På helt ok tid 13,09. Vågade inte längre för ryggens skull. På kvällen var det mest mys

Idag jobbade jag till två. Hämtade vildarna å handlade ggr två plus tvättade. Marcus repar ikväll och för mig blir det dh.

Insett att jag aldrig mer ska ta på mig att vara förälder iaf.


Onsdag

Har vart underbart väder nu i två dagar. Igår jobbade jag till två. Sedan hem oxå cyklade vi till stranden. Neah tog årets första dopp. Med kläder på. Inte så uppskattat av oss. Men det var iaf härligt å ligga å sola.

På kvällen satt min lillasyster barnvakt å jag å Marcus gick ut en runda gick 1,2 mil. Skönt. Men gjorde lite ont överallt den sista biten.

Idag har jag vart ledig. Vaknade vid halv nio å väckte Neah vid nio. Kian vart ju redan uppe. Sedan gjorde vi oss i ordning packade matsäck å stack ut. Först bibblan sedan br å efter det tåg lekplatsen. Mysigt. När vi haft picknick mötte vi upp Petra oxå fikade vi å snackade skit. Kians kompis kom å hämtade honom å Neah var med oss å käkade glass.

Var hemma vid fyra å tryckte i oss lite att äta. Sedan iväg igen. Neahs sista dans idag. Så nu sitter jag här å väntar på att den ska sluta.


RSS 2.0