Veckans motion

Vart lite lat med träningen den här veckan. Gymmat sin vanligt men inte sprungit en ända gång. Så gick över till mamma p körde fyra mil på motioncykeln tig nästan två timmar. Å fanns inget sim inte var blött av svett. Men så skönt! Nu käka. Sen duscha


Raka sv håret.

Neah vill ju raka av sitt hår. Sist nöjde hon sig med ena sidan. Å nu ville hon bli klippt igen. Lyckades övertala henne att bara raka ena sidan igen. Jag vet dåligt av mig. Men jag vill verkligen inte raka av allt.

Hon blev nöjd i af. Nu e hon nybadad å nyklippt. Å jag ska nog dra iväg å cykla nån timme på motioncykeln. Satsar ju på beah 2013.


Tjejdag

Vi har delat upp vildarna idag. Vi kör tjejdag å dem killdag.

Har vart på badhuset ( simskola). Just nu befinner vi oss på det underbara ( ironi) stället busfabriken. Hon älskar ju det iaf. En halvtimmes springa efter en vild unge i alla labyrinter är mer ansträngande än springa milen. Å hur jag än gör så lyckas jag ändå bara tappa bort henne. Men är hon lycklig så är jag lycklig.


Kohäng

Igår kom vi lite tidigt till Marcus mamma. Hon hade inte hunnit hem. Så vi hängde med kossorna istället. De sprang mot oss när vi kom. Rena kosläppet som de hoppade.


Sovande ungar

Igår hanns det med mycket. Åkte till Varberg hälsade på min farfar. Börjar ju bli lite bättre på det där. Han var ju min favorit när jag var liten å vill att vildarna ska ha fått lära känna honom. E ju snart 90 så man vet ju inte hur mycket tid som finns kvar.

På vägen hem körde vi inom Marcus mamma fikade å lämnade av lillfisen.

Hemma gjorde jag mig iordning. Dax för tjejkväll. Jag Jessica, Tina,Fia, Lisa, Emma och Linda käka på wildwest. Sedan drog vi som inte var på tjocken in till stan. Det beställdes in Kamikaze å alla samtidigt; Va fan smakade det såhär. Det var ju det man alltid drack förut å älskade. Skrattade som fan, synd att de flesta är lite för kära i mobilerna. Men annars en sjukt trevlig kväll.


Underbart

Det verkar som appen funkar igen.
Allt rullar på, känns som det går i ultrarapid. Men det är ju så det ska va.

Neah är just nu inne i en ovanligt envis period. Har haft några roliga upplevelser. Särskilt när vi ska till Kians simskola. Det roligaste var när vi vart på simskolan å hon surar hela vägen dit, vägen där inne osv. Så när vi är på väg ut frågar jag; vart har du din cykelnyckel ( efter hon vägrat ta sin jacka). Då svarar hon; den har jag hängt på cykeln där ute

Samtidigt kommer Kian ut ur herrarnas omklädningsrum fortfarande iklädd badbyxor å säger; mamma jag kommer inte ihåg numret på mitt skåp.

Försöker förklara att jag inte får gå in där samtidigt som Neah sticker iväg å ska kolla om cykeln är kvar.

Tack å lov gick det förbi nån snubbe som sa att han kunde hjälpa honom.

Sist vi var där var ännu roligare. Då börjar hon tjata om att hon är hungrig i omklädningsrummet. Jag förklarar att vi får vänta tills simskolan börjat innan vi kan köpa mat. Kan ju inte lämna Kian skälv. Då gråter hon konstant å säger att hon e hungrig fram tills simskolan börjar, då vi går till cafeterian. Där är det ända hon vill äta en negerbulle. Så då skriker hon i tio minuter till för hon tror hon ska vinna. När hon inser att det inte kommer hända lugnar hon ner sig äter pommes. Testar gränser.

Vilda ungar precis som de ska vara.
Men kan ju erkänna att det är ganska skönt när de sover!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50660349ddf2b313b0002e6d.jpg" class="image">


RSS 2.0