Semester

Att klä granen igår uppskattades verkligen, inte. Kian stack ut precis när vi skulle börja å neah fick jag tjatat på att hon skulle komma, när hon väl kom, så tyckte hobn det var skitkul å ville hänga allt.
Blev fint iaf, orkar inte lägga upp foto, eller rättare sagt är ju inte tilräckligt intreserad av teknik så fattar inte iphonen alls å bryr mig inte, så vet inte hur jag får in bilderna i datorn.
vet inte heller hur man får igång väckarklockan, så därmed försover jag mig helöa tide.

Idag vaknade jag av att Marcus sa, nu har din jävla klocka ringt fyra ggr, så nu får du fan gå upp.
Å det gjorde jag snabbt som fan.
Jobbade till halv nio, sedan tog jag semester, handlade å träffade  vackra tjocka Johanna som kom hit, å vi åt oxå åt vi oxå åt vi lite till å snackade skit. Roligt att träffa henne. får se när hon ploppar ska ju ha den 25, jag hade gissat på idag, men det blir väl julafton istället.

Sedan har jag å Marcus pysslat, vart iväg med vildarna å jag har promenerat å badat, skön dag.
semester hela dagen imorgon,



Söndag

Vart ju nästan en månad sedan jag skrev, men haft fullt upp. Resan var underbar. Vi hade fint väder omkring 25 grader och till 90 % helt molnfritt. Gjorde massa saker, åkte upp till Teide (vulkanen) ingen barnresa dock, slingriga vägar i varm buss= kräk. men sjukt häftigt att köra genom molnen å sedan vara över dem
Där starwars spelades invulkanen
å ¨å ut å fika 2500 meter upp var mysigt. När vi kom ner igen åkte vi ut med ett "sjörövarskepp" å kollade på valar å delfiner i det fria. Så häftigt att se delfinerna.

Vi gjorde utflykt varannan dag å slappade på stranden de andra dagarna å shoppade å käkade på kvällarna. Hur mysigt som hellst. Var på en stor djurpark, med delfin å späckhuggarshow, jättehäftigt att se. Sedan var vi i en jättestor vattenpark, siampark. Skithäftig, men barnen var ju för små, Kian kunde åka en del. Men jag å marcus fick åka det mesta själva. Men resan var verkligen underbar å avkopplande. Ett resmål jag verkligen kan rekomendera, vi kommer åka tillbaka när barnen är lite äldre, så man kan upptäcka mer.

Att komma hem till en lägenhet fylld med flyttlådor var inte lika roligt, emn bara att ta tag i det och hämta nycklar den 5 dec och sedan börja flytta över saker. Packa ner pack upp osv bestod mån-lördag av för oss. flyttade över madrasserna på fredagen och var helt färdiga på lördagen, å det kändes som vi alltid har bott här. Blev så nöjda. Men det värsta var att dte inte gick att få in soffan, efetr cirka en timmes vridande å vändande, fick vi dra upp den med rep från balkongen, men det gick iaf.

Den här veckan som nu har gått har mest bestått av julsaker, pyntat, köpt gran, bakat pepparkakor, gjort knäck, fudge lyssnat på luciauppträdande osv.
Den där jävla fudgen gör jag inte om, god blev den, men tog sjukt lång tid att göra.
har oxå hunnit med å träffa en del vänner

Idag ska vi måla tomtar och klä julgranen, fjärde adventsljuset fuskade vi å tände redan igår.


RSS 2.0