Sova

Hunnit mycket idag. Sprungit 12,5 km på en timme, inte så bra men ok. Duschat käkat cyklat till Eurostop med Neah, sedan kollat alla djur på stadsbondgården för att efter det fika hos Monique å fixa hennes hår. Cyklat hem packat grejer å gått över till Sanna gjort tacos ihop med familjen å hennes vänner å Tobbe. Kollat hela Kenny starfighter med vildarna å käkat godis. Druckit öl, å Marcus vart skitfull.
Nu ska vi sova. Snoddas å jag.


Lördag

Vaknade halv sju av att det var så trångt i sängen. Försökte flytta bort NeAh vilket resulterade i väckning.

Å hon ville inte somna om. Marcus hade fixat äggjakt. Skrivit massa lappar med ledtrådar på vart äggen var gömda. På Neahs var det även bilder så hon skulle kunna hitta. Det var uppskattat.

Nu har vi käkat frukost. Ägg såklart. Ska snart ut på löprunda.


Torsdag

Katastrofdag. Eller iaf katastrof företag, beställ aldrig något från trademax. Vår soffa gick ju sönder efter ett år för att dem glömt skicka det femte benet. Bråkade med dem hur många ggr dom helst igår när de levererade vår nya soffa, i en så mycket mindre förpackning att det såg ut som om det inte fanns en chans att soffan skulle fått plats. Men när vi väl vågade öppna paketet å fått ihop soffan så är det ändå bara fyra ben. Å inte fan hämtade dem den gamla soffan heller som dem lovade. Nej handla aldrig där!!!


Annars var dagen bra. Neah hade påskfest på dagis å var utklädd till kanin. Sedan när vi åkte till maxi var Kian med utklädd, tyvärr ville han inte vara med på bild.

På kvällen var jag ute å käkade med tolv andra från jobbet. Sjukt trevligt. Kom i säng först vid tolv. Så var alldeles för trött idag.
Sov lite efter jobb. Sedan bakade vi egen pizza. Så gott å efter det gick vi på cirkus.


Löpning

Idag börjar jag åtta, hade kunnat haft sovmorgon. Men istället tog jag steget till att bli en "riktig" löpare fullt ut. Ställde klockan på halv sex. Vaknade dock fem, då det var jävligt trångt i sängen med en unge jämte/ på mig å en unge vid fötterna å två katter vid huvudet. Då den ena hade krupit in under kudden och in i örngottet?! Å den andre jagade den. Å såklart hittade inte misse ut. Så fick sätta mig upp å skaka ut henne.
Aja iaf så gick jag upp halv sex. Tog på mig underställ och träningskläder över. Å tio i sex var jag ute på löprunda. Kallt som fan å jobbigt när man inte käkat. Men blev 8 km på 39,28. Dålig tid. Men jag gjorde det!!

Nu frukost å sedan jobb å plugget!!


Plugga?!

Har kommit till bana 128 på candycrush på mindre än fyra veckor. Ni förstår hur mycket annat som inte händer här hemma. Marcus var med Kian på fotbollsträning, vilket innebär att jag ska laga mat å fixa här hemma tills dem kommer hem.
Men gissa vad jag gjorde? Tio i sex upptäcker jag vad klockan är å träningen slutar sex. Får panik när hela köket e fullt med disk å jag inte ens funderar ut vad jag skulle laga. Men tio över sex hade jag å Neah hunnit fixa mat ( böngryta) fixat disken å plockat undan tvätten. Tur att hon älskar att hjälpa till.

När läggningen var gjord bestämde jag mig för att plugga. Men jag måste vara världssämst på det. Men fusklappen är iaf färdigskriven.
Får se hur det går imorgon.
Känner mig en aning nervös.


Tisdag

Jobbade till ett igår, hämtade Neah Kian var hos en kompis. Vi gjorde chokladpudding å åt upp allt på en gång. Sedan kom Wille hit å dem lekte. När Marcus kom hem dammade han, så han måste ha läst bloggen. Lägger upp en bild på hur duktig han är. Drog fingret på badrumsskåpet!
Sedan gjorde vi såklart våfflor å åt med nogger å lakritspuckglass.
På kvällen kom Tobbe över å jag stack iväg å cyklade två mil. Skönt.

Idag slutade jag ett tränade å köpte nya löpskor å en svinborst. Hämtade vildarna köpte glass å nu e pengarna slut.
Å jag borde verkligen plugga.


Söndag

Blev en hel del jagande av katter i natt. Så nu har vi stängt ute de på balkongen för natten. Riset alltså.

Vaknade vid åtta idag. Gick upp tog på mig underställ å träningskläder, värmde upp å sprang. Tydligen ska man öva på att springa fastande om man ska klara långt, jag satsar ju på maraton.
Gick sådär, att inte käka var ingen fara. Men inte sprungit på tre veckor för mitt knä. Å insåg att det nog är nya löpskor jag behöver. För det känns i knät nu med.

Blev 7 km iaf. Sedan hem å då storstädade vi( mest jag då Marcus drog iväg med ungarna, först inlines åkning å sedan simskola).

Han skulle fixa dammningen sedan. Får fråga när sedan är, för än har det inte hänt.

När Kian hade fotbollsträning passade jag å Neah på att hälsa på Tina å Wille. Trevligt.


Lördag

Idag vaknade jag vid åtta av att Marcus nöp mig i baken. Snäll väckning. Gick upp för att kolla vad Kian gjorde, å gissa, han sov. Vi väckte honom kvart över åtta?!
Knappt hänt innan. Måste vara sjuk.
Sedan klädde vi på oss å körde hem till Marcus mamma å firade henne, medan vi käka frukost.
Vid halv ett åkte vi hem, bytte om å packade picknick. Körde till grötvik gick några timmar i skogen å längs stranden. Så mysigt. Hade årets första picknick.

Plockade björkris å blåbärsris som vi sedan pyntade.
Lagade mat blev trekantiga köttbullar å potatismos. Hur fan får man dem runda?

Tänkte dra över till nån kompis. Men orkade inte. Istället kollade vi på skräckfilm. Som jag ångrar lite nu.


Less is more?!

Kan ju säga att det inte gäller i det här hushållet om man snackar påskris. Jag å Neah har pyntat, å allt som dem har gjort genom åren måste ju få vara framme.
En bild säger mer än tusen ord
Så jag lägger ut två


Dagens träningstips

Köp en katt, eller varför inte två. Ut å plocka björkris och eller blåbärsris. Pynta. Jaga sedan kattjävlarna i hela lägenheten när dem snott pyntet!


Bröllopsplanering

Vart å shoppat skor å västs slips å skjorta till Marcus i dag. När vi bestämde oss för att vi skulle gifta oss tänkte vi en budget på 30000 typ. Men när vi sedan började kolla runt vad allt kostar insåg vi snabbt att det är omöjligt. Höjde den till 50, å mer vill vi egentligen inte lägga. Men börjar kännas som om det inte kommer att räcka ändå. Kollade priser på brudbukett å tärnbukett å blommor till blomsterarrangemang. Behöver ju över 200 röda rosor bland annat. Dem kostade 30kr styck brudbuketten skulle gå på runt 1500kr tärnbuketterna runt 1000kr. Osv. Så blommor för närmare 1000kr, det kändes inte som ett alternativ. Men man kunde beställa rosor i bunt. 10 för 59kr å dem var Jättefina å fixar jag tärnbuketterna själv så slutar summan på ca 3500kr, tusen mer än vad jag tänkt lägga från början men va fan. Man gifter ju sig bara en gång?!


Äntligen

Var så nervös att jag knappt kunde sova inatt. Å hela dagen på jobbet. Vid halv ett ringde mamma å då hade klänningen kommit. Satt som ett smäck. E så sjukt nöjd så fin. Vill bara visa alla.

Men Marcus vill ju inte se innan, men bjuder på bild på Neah i sin klänning.


Måndag

Ännu en vecka har gått. Inte gjort så mycket. Mest käkat å käkat. Inte ens tränat. Men däremot jobbat massa. Idag fick jag hem massa saker till bröllopet väskan boleron örhängena placeringskorten å massa annat. Imorgon kommer klänningen åkte på 1375kr i tull. Så blev inte så billigt ändå. E så nervös, hoppas den sitter som ett smäck.

Borde plugga, har så mycket läxa, men spelar bara det där jävla candy crush. E så beroende. Hatar det!!

Bjuder på en bild sedan i lördes


Mars

Vart fan tar tiden vägen?
Åkte till gkås spontant i fredes å shoppade loss en hel del kläder varav en skinnjacka. Ni kan förstå att Marcus blev glad va?? Skitsnygg röd, jag blev kär!

På lördagen gjorde vi typ inget alls. Marcus drack öl med en kompis å jag å Neah dansade loss till melodifestivalen. Kian satt mest med paddan.
På dagen var jag i stan med min mamma, köpte nya skor till Kian å en kostym som han ska ha på bröllopet.

I söndes åkte vi hem till min farfar å firade hans 90 årsdag. Väldigt trevligt. Före vi åkte dit försökte jag pressa på milen, men efter 7 km tog orken slut, värsta motvinden så min pappa fick hämta mig då jag var fem km hemifrån å helt slut.

Igår hade jag medarbetarsamtal i slutet på samtalet frågade chefen är det något du tycker jag ska ändra på eller höra annorlunda. Jag tänkte lite, ska jag våga å sedan tänkte jag. Hon frågade ju å då vill hon väl ha ett ärligt svar. Så jag sa du borde tänka lite innan du pratar. Det blev helt tyst å sedan skrattade hon å sa, att det höll hon med om.

I dag var en annorlunda jobbdag. Med MYCKET ändringar å lite för lite tid. Blev 2,5 timmars övertid.




RSS 2.0