Sista dagen

Igår var jag å Kian ute å sprang tillsammans. Vi cyklade till sannarp å sprang 400 meters banan. Han fick ju vila mellan varven å jag sprang 19 varv. Hade tänkt att springa en mil, men var ju inte allt för kul å springa runt där.
Men det märks att han blivit äldre, då det var hans idé.

Jag var iväg en runda å shoppade lite med. Lite nya underkläder till mig å strumpor till alla. Sedan ljus å lite krimskrams.

Sedan var det Marcus tur att få vinterkräksjukan. Å mellan varven till toan spelade han Xbox. Så jag passade på att reashoppa lite på Nelly. Blev ett par röda stentvättade jeans en blå spetsklänning å en rosa, plus ett par svarta pumps/ stövletter med guld detaljer. Så nöjd.

På kvällen kollade vi på film. Den nya bourn. Den var väl ok

Idag har jag jobbat till ett. Ganska mycket att göra så dagen gick snabbt. Smsade med Marcus som blivit sämre, skrev du får skita i nyår å skrattade dom fan åt min ordvits. Han tyckte inte jag var snäll. Efter jobbet stack jag inom kappahl, skulle köpa strumpbyxor. Hittade även en jättefin svart spetsklänning som jag köpte. Måste hejda mig lite med shopping nu. Fick lite dåligt samvete å köpte tre par strumpor till Marcus.

Svängde inom systemet å köpte bubbel till ikväll. Oxå inom affären för att bunkra olika proviva produkter till Marcus å cola. Får ju vara lite snäll flickvän. När han får sitta ensam ikväll.

Hittade en klänning jag glömt bort att jag hade, så den har jag pressat mig i till ikväll. Storlek 34, köpte den när Neah var några månader så för typ 8-10 kg sedan. Men det gick den sitter inte så mycket tajtare nu än då.


Dag 364

Idag vaknade jag sex. Sex?! Försökte somna om, men var sjukt pigg. Låg i sängen till halv sju, försökte somna om. Men vart inte trött. Sedan kan det ju även vara för att en lillfis tryckte sug närmare å närmare å en annan sparkade mig i röven med jämna mellanrum. Plus att vi hade två lokomotiv i sängen, som buffade å la sig på en.
Skickade över dem till Marcus å skrattade tyst av skadeglädje när den ena la sig på hans rygg å den andre på hans ansikte.
Men det slog tillbaka direkt då han tryckte sig mer mot mig. Så där låg jag intryckt i mitten i vår 1,60 meter stora säng å kunde knappt röra mig.

Lika bra att gå upp. Vid halv åtta kom Kian efter å vi spela Chicago.
Vid nio väckte jag de två andra sjusovarna. Nån måtta får det ju vara.

Vi käka frukost å åkte in till stan. Reashoppade två par vantar. Skitkul eller inte. Marcus köpte nytt underställ å nån snowboard grej. Vi var riktigt givmilda så barnen fick varsitt enkronors tuggummi med. Sedan började det regna å då tröttnade vi.

Istället åkte vi till långås å hälsa på Marcus mamma lite. Käkade flygande Jacob å Kian fick present. Sedan låg vi i soffan hela familjen å slappade innan vi åkte hem.

Sedan har jag sorterat lite i ungarnas garderober oxå har vi käkat både pizza å lördagsgodis. Gott


Fredag

Inte orkat skriva, då den mesta tiden har gått till att passa upp Neah.

I onsdes jobbade jag till ett, sedan försökte vi få Neah att äta något, vilket inte gick alls, hon totalvägrade för hon var så rädd för att kräkas. Vilket hon självklart gjorde iaf.
Vid tre kom Kian hem, så då blev det julklappsöppning med en mycket glad kille.
La oss tidigt, för att få lite sömn mellan kräkningarna.

I går fyllde Kian åtta år. Så gick upp vid sex för att sjunga för honom innan Marcus skulle till jobbet. Han fick åtta paket, eftersom han fyllde åtta. Han sparade de två minsta paketen till sist, å jag sa nu har du sparat dem bästa till sist. Å Marcus sa det är säkert strumpor för att skoja. Men det var ju strumpor i dem med.

Sedan när vi ätit frukost, sorterade jag å Kian ut i hans rum, måste slänga för att få plats med allt nytt. Så fyra fulla påsar som kastades å två som las ut till försäljning.

Neah var fortfarande sjuk, å orkade inger, låg i sängen å gnällde. Å jag försökte få henne att äta något, vilket inte gick. Tillslut fick jag i henne drick yoghurt å det fick hon iaf behålla. Blev två rundar till affären för att köpa något att försöka få i henne.

Vid fem kom mina föräldrar över å syster så åt vi tårta å firade Kian, ingen annan vågade komma.

Inatt sov vi väldigt bra, inget kräk å när vi vaknade vid halv nio var hon pigg och glad. Äntligen.
Så idag har vi vart iväg först i djuraffären behövde verkligen kattsand.
Sedan var vi på Eurostop å kollade rean, borde väl stannat hemma ett dygn till innan man stack iväg med henne.
Men det är så sjukt tråkigt att bara vara hemma å barnen ville ju handla. Dem har ju sparat så länge nu. Neah köpte en Barbie med en häst som kan gå själv, hon har tjatat om den i två år, men jag har tyckt det vart onödigt, å för dyrt. Nu kostade den 600kr å då var det ändå rea. Men hennes pengar. Hon köpte oxå massa petshop, en film å pysselgrejer. Kian köpte två skylanders giants gubbar, fotbollskort, ett radiostyrt ufo, hörlurar och en tröja för sina pengar.

Jag hittade två bhar, för bara 50kr styck, köpte även en mascara oxå köpte jag nya badbyxor till Kian å Neah fick en klänning å en kjol. Sedan köpte jag lite andra småsaker.
Oxå käkade vi på Max. Så var iväg mellan elva å tre. Marcus hämtade oss på vägen hem från jobbet.

Nu har vi käkat tacos å så har vi fredagsmys med ostbågar å Sunes sommar.


Sjukfis

Jobbade till ett idag. Men var sjukt trött, blev knappt någon sömn, då Neah fick hög feber å vi bara hade vanlig panodil hemma som hon vägrade att svälja. Så hela natten låg hon å smågnällde.

Min lillasyster var snäll å kom över å passade henne, så jag å Marcus kunde gå iväg å äta.

Annars inte gjort något alls. Tittat på Scooby doo å myst med kräkfisen.
Som just nu ligger jämte mig å berättar att hon aldrig vill bli stor, för hon vill bara vara med sin mamma.


Inte som man planerat

När jag stressade hem från jobbet, skickar Marcus sms; Neah e sjuk, hon har kräkt ner hela vardagsrummet. Jag hoppades att det skulle vara ett dåligt skämt. Men det var det inte, så bara att ställa in/ ändra planeringen. Men Marcus mamma passade Neah, så vi kunde äta lite julmat. Sedan gick vi hem oxå var Daniel snäll å var tomte, så tomten kom till Neah fast hon är sjuk.

Hon är jätteglad för alla julklappar, men tycker att det är hemskt att vara sjuk å att det är en dålig jul.
Stackars liten.

Fick ett par assnygga skor å en stor kandelaber shabby chick, å andra ljusstakar å en tavla å lite andra fina saker. Är jättenöjd.

Bild på min fina farfar, sim snart fyller 90 år.


God jul

Nu jobba några timmar. Sedan julfirande med mina föräldrar.


Morfar

Tomten kom. Å det gick bra tills han öppnade munnen. Då insåg Neah snabbt vem det var. Det är ju ingen tomte, Det är ju morfar upprepade hon om å om igen.

Fick snabbt förklarar att dem riktiga tomten bara kommer på julafton. Så morfar fick vara idag.


Veggojul å lillejul

Igår var vi bjudna hem till Maria å Michael på julfest. Det är så skönt, deras son Emil är 8 å deras dotter Elin är 5. Så exakt som våra ungar.
Det var vegetariskt julbord, knytkslas. Så jag gjorde veggoköttbullar å Jansson. Blev faktiskt nöjd, men var sjukt svårt att få bullarna att hålla ihop.

Det var riktigt trevligt, var fem familjer å alla ungar lekte hur bra som helst.

På kvällen cyklade jag 4,95 mil, på tre timmar. Så vart ganska slut i benen sen.
Men skönt var det!

Idag hade vi grötfrukost hos oss å mamma kom i pyjamas.
Nu firar vi jul hos Marcus pappa å snart kommer tomten.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50d70a05ddf2b32cd3002af6.jpg" class="image">


Glömsk

Jobbade till ett idag. Shoppade löparbroddar och handlade mat på vägen hem. Stressade med Misse till veterinären och så dem kunde ta stygnen på henne.

Sedan hem samtidigt som Kian kom oxå käkade jag innan jag hämtade Neah.

Kian var inte så glad, det var visst avslutning idag, vilket vi missade. Så alla utan Kian å typ fyra andra hade vart finklädda. Vilket han tyckte var jättepinsamt. Stackarn. Poäng till mig till sämsta mamman.

Fick gottgöra med McDonalds mat. Som alla tyckte var äcklig. Hur kan man äta där egentligen??

På vägen hem säger Marcus; tvättar inte du. Å jag bara fan, jo det gör jag.

Har iaf hunnit med att göra vegetarisk Jansson aldrig gjort innan så hoppas den smakar ok.
Nu duscha, fixa tvätten å sen sova. Marcus e på vallåsen å åker snowboard.


Så lite som möjligt

Igår skulle jag tränat efter jobbet. Men blev att örat födelsedagspresent till min mamma, från min pappa. Bäst jag bestämmer så hon får något hon vill ha. Tog så lång tid, så jag hade ingen lust att träna.

Skulle hämta ungar, men fanns inga ungar att hämta, då de följt med varsin kompis hem. Vardagslyx!
Så istället hämta jag ut ett paket å fikade hos mina föräldrar.

La oss alldeles för sent å det känns idag.


Idag jobbade jag till halv fyra. Köpte sedan julklapp till min farfar å två julklappar till julfesten som vi ska på på lördag. Vegetarisk julfest så ska göra vegetarisk Jansson å köttbullar. Får se hur det går.

Har städat å gjort snöflingor med vildarna.
Nu e jag hos min mamma å hör så lite som möjligt


Måndag

Jobbade till ett å efter det gjorde jag det där roliga besöket man bör göra en gång om året. Tandläkaren, trodde mina tänder skulle vara katastrof men dem var Jättefina.

Efter det hade vi utvecklingssamtal på Kians skola. Å han ligger jättebra å en hel del före i allt utom tecken. Dem lär ju sig teckenspråk med. Så det behöver han öva mer på. Kändes ju bra.

Han ville ha med sig två kompisar hem, å det fick han hörde sedan hur dem pratade på rummet. Om killsaker å tjejsaker. Kompisarna sa att det fanns killsaker. Å Kian säger det finns inga killsaker, det finns bara leksaker å alla kan leka med dem. Då säger en kompis, men det finns ju Barbie å sånt å det är ju tjejsaker. Å Kian säger igen, nej det är bara leksaker, å dem är för alla. Blev så sjukt stolt.

Vid sex var det dags för julfest i Kians klass, fick lyssna på uppträdande spela bingo å dra lotter oxå fikade vi. Jättetrevligt.


Mysig dag

Vid tolv tiden åkte vi hem till Linn och Johan. Käkade julmacka å snackade skit. Kian ville inte alla följa med dit, för det skulle bara vara tråkigt. Behöver jag säga att han inte ville åka därifrån när vi skulle det.

Klippte mig gjorde jag med idag. Var ju verkligen på tiden. Men jag hatar att klippa mig. Har alltid gjort.
Sedan shoppade jag en ny klänning till mig å en skinnjacka till Neah.

Sedan åkte vi hem lagade mat å käkade. Efter det åkte jag hem till Lillan, drack the å snackade skit.

Vart en bra dag


3 advent

Igår kollade vi på den näst sista Falk filmen. Så nu får vi vänta tills februari å kolla sista på bio.

Idag vaknade jag vid halv åtta. Marcus å Kian vid åtta. Medan vår lillfisen sov tills 09.35. Försökte väcka henne tidigare, men det gick inget vidare.

Så gick upp å nätshoppoade lite istället. Ett nytt träningslinne, lite underkläder nalle phu inneskor till den unge som vill ha dem en klänning till min mamma å en oversize tröja till mig.

Passade på nu när Marcus inte är hemma, han är ute å filmar till sitt bands musikvideo.


Blött

Ville ut å springa tre veckor sedan sist. Så hade vart så skönt. Men eftersom det är plusgrader å snöblandat regn, kändes det inte så lockande.

Så blev motioncykeln en timme istället. Å det märktes på kondisen att det var ett tag sedan.

Det ända som var torrt efteråt vart nederkanten på mitt linne.


Sista julklappen

Nu ska vi snart iväg. Köpa den sista julklappen å handla mat. Men först kolla på julkalendern.


Dags att komma ikapp

Varför blir det alltid såhär för mig?


Kalas

Tolv spralliga killar, med hög ljudnivå, det är vad vi tampas med just nu. Skitkul!!
Före första spelet var det presentöppning och armbrytning.


Granlängtan

Fredag idag, så jävla skönt!!
Ville verkligen inte gå upp, så kom ur sängen först kvart i sex å jag börjar ju kvart lver sex.
Det första jag gör är att välta ner en flaska parfym( dior med) så allt innehållet rann ut på golvet. Behöver jag ens nämna hur det luktar hos oss nu?

Kom bara nån minut sent. Halv lugn dag så kunde sluta ett som mitt schema säger. Köpte en present till Kians julfest å hämtade hem vildarna.

Sedan har vi käkat å fixat disk å tvätten från igår. Nu gör jag så lite som möjligt så jag orkar kvällen. Födelsedagskalas för Kian står på schemat. Laserdome blir det i år.

I år blir vi utan gran. Jag vill men vet att det inte går med dessa två små monster vi har här hemma. Så som dem klättrar i blommorna så funkar det inte med en gran. Har gjort en julgrupp med hyacinter å sån där lång röd blomma i å mossa. Å var enda jävla dag när jag kommer hem. Då har dem grävt i mossan. Igår hade dem till och med snott tomten. Så man behöver ju inte tänka så länge för att inse vad som hade hänt med en gran.

Men dem är söta när dem sover iaf!


Kanelbullar

Idag började vi dagen med luciatåg å lussefika på Neahs dagis.

Så började jobba först halv nio idag. Lyx! Fick dock jobba till 15, för att hinna med. Å när jag skulle hämta cykeln efter jag slutat mindes jag plötsligt att Marcus hade skjutsat mig till jobbet. Så fick gå å hämta vildarna. Vilket resulterade i att jag vart hemma först tio över fyra.
Hade bokat tvättstugan fyra. Så vart bara att sätta igång.

Sedan tänkte jag att eftersom det är lucia, så bakade vi kanelbullar. Rev massa vit choklad på med. Samtidigt som vi bakade, gjorde jag även pannkakor å stekte bacon. Marcus var iväg å handla julklappar. Så bara jag å ungarna hemma. Jag hatar att komma hem så sent. När vi bakat färdigt var det ju läggdags för barnen oxå var den dagen slut. Typ.

Har vart å hälsat på mina föräldrar en snabbis. Å nu har jag intagit soffläge, tittar på när Marcus fixar å grejar å käkar choklad.


Onsdag

Börjar äntligen, nu efter en vecka komma ikapp på jobbet. Jobbade en timme extra. Sedan shoppade jag lite på vägen hem, blev doftolja å rökelsepinnar på indiska, fyra olika mikrodukar och plastglas till Kians kalas på Claes Olsson sedan en runda inom Apoteket, där jag köpte en pumptvål ett lepsyl och en handcreme. För allt detta betalade jag 8kr. Det är helt sant, så jävla bra med wrapp.

Hämtade sedan Kian å dem bjöd på fika, när vi fikat färdigt hämtade vi Neah å handlade på maxi.

Sedan byggde vi pepparkakshus å lagade mat. Neah skalade alla morötter, medan jag skalade potatis. Under tiden skalade Kian en halv potatis. Det märks att han inte hjälper till så ofta.

Efter maten drog Marcus på repning. Neah fick lägga sig å jag å Kian kollade adventskalendern. Neah är rädd för skelettet å vågade inte kolla.

Nu blir det falkfilm å soffslapp.


Egypten snowbord och julpynt

Hade en helt fantastisk vecka i Egyptrn, som tyvärr gick alldeles för snabbt. Barnen var ju på Bamseklubb å superkidz mellan 10-12 alla dagar utan en. Så då vart det bf, för oss. Vi passade på att gå längs stranden, å snorkla. Såg massa fiskar, vart ju korallrev 100 meter från vårt rum. Drakfiskar muränor pappegojfiskar havsorm sjöstjärnor å massa annat. Hittade de största snäckor jag sätt, men tyvärr får man ju absolut inte ta med något hem därifrån.

Vi gjorde inte så mycket annat än att snorkla, slappa å bada i poolerna, åka vattenrutschkanor, dricka drinkar, äta å shoppa
Sju par converse hade jag med mig hem. Men bara tre av dem vart till mig. Å en klänning lite smycken å massa grejer till barnen. Marcus hittade en jättefin klocka.

Landade i snökaos å fick köra mellan 60-90 på motorvägen mitt i natten å man såg inte mycket ner än vitt.

Men så mysigt med snö. Barnen åkte pulka å vi var inne å tvättade. Tvättade 12 maskiner på tre dagar. Å julpyntade å gjorde julgodis. Började jobba i torsdes igen. Värsta kaosen på jobbet. Helt sjukt. Men det börjar gå åt rätt håll nu.

I helgen var vi på vallåsen. Jag provade att åka snowboard å skidor för första gången. Jag var ju ingen naturbegåvning precis utan låg mest ner. Å när jag väl lyckades stå upp, gick det alldeles för snabbt eftersom jag inte alls kunde bromsa eller svänga. Men som jag skrattade.

I söndes jobbade jag blev inbeodrad. Men kändes ok, då timlönen ligger runt 400kr. Med ob då.

Igår var vi på spakväll med jobbet. Så mysigt. Käkade ostbricka å gjorde behandlingar. Provade floating, vibbrasaun å massage. Så skönt!! Det behövdes.

Idag jobbade jag till fyra. Sedan passade jag på att shoppa lite, tyckte jag förtjänade det. Två par jeans, två stickade tröjor ett linne å en halskrage fick följa med hem å the. Men glömde använda två presentkort så får bli en runda efter jobbet imorgon med.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7804b9606ee6ac7df9ce1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7804b9606ee6ac7df9ce1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7804b9606ee6ac7df9ce1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7804b9606ee6ac7df9ce1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780519606ee6b240793ef.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780519606ee6b240793ef.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780519606ee6b240793ef.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780519606ee6b240793ef.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780559606ee6aba8f495b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780559606ee6aba8f495b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780559606ee6aba8f495b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c780559606ee6aba8f495b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78056ddf2b36ac3000693.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78056ddf2b36ac3000693.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78056ddf2b36ac3000693.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78056ddf2b36ac3000693.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78059e087c309425fd9bc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78059e087c309425fd9bc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78059e087c309425fd9bc.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78059e087c309425fd9bc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78063e087c3096a6de46f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78063e087c3096a6de46f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78063e087c3096a6de46f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78063e087c3096a6de46f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78064ddf2b36aa4000777.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78064ddf2b36aa4000777.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78064ddf2b36aa4000777.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78064ddf2b36aa4000777.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78066e087c309425fd9bf.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78066e087c309425fd9bf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78066e087c309425fd9bf.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78066e087c309425fd9bf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7806be087c3096855d367.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7806be087c3096855d367.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7806be087c3096855d367.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7806be087c3096855d367.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c30948a7c463.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c30948a7c463.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c30948a7c463.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c30948a7c463.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c309385f0614.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c309385f0614.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c309385f0614.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78076e087c309385f0614.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807ee087c3095f487ce9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807ee087c3095f487ce9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807ee087c3095f487ce9.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807ee087c3095f487ce9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807eddf2b36a9d00067c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807eddf2b36a9d00067c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807eddf2b36a9d00067c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c7807eddf2b36a9d00067c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78083e087c3095bc5dc81.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78083e087c3095bc5dc81.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78083e087c3095bc5dc81.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78083e087c3095bc5dc81.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78087ddf2b36a94000723.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78087ddf2b36a94000723.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78087ddf2b36a94000723.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/501600/images/2012/pic_50c78087ddf2b36a94000723.jpg" class="image">


RSS 2.0