Tisdag

Sov typ inget natten till måndagen, gjorde så sjukt ont i bäckenet. Så att träna bort smärtan var inget bra alternativ.

Blev att gå till kiropraktorn måndagsmorgon. Han sa att jag tänkte för mycket, å att jag borde kommit direkt. Men va fan det kostar 400kr per gång?! Å vi åker till Kroatien om två månader plus att det krävs jävligt mycket pengar till ett bröllop.
Men känns som jag inte har nåt val nu.

Åkte hem å sov efter jobbet, sedan kollade vi skräckfilm å käka chips.

Idag fick jag jobba över lite mer än två timmar, solade å kom hem å gjorde så lite som möjligt. Sedan lagade jag mat lax potatis/ morotsmos med räksås så gott å chokladpudding till efterrätt.


Ont

Mitt bäcken e ju katastrof. Jag har provat att käka tabletter, funkade inte, provat att vila bort smärtan, funkade inte. Igår bestämde jag mig för att jag ska prova att träna bort smärtan. Provade att jogga igår, i sakta tempo typ fem minuter per km. Joggade tre sedan gjorde det för ont( plus en km som uppvärmning)
Idag tänkte jag att jag ska gå en runda, så gick ner till stranden, men hur kul e det att gå?!, så joggade typ 2,5 km. Sedan körde jag intervallträning i en km. Sprang så snabbt jag kunde medan jag räkna till tjugo, sedan gick jag å räknade till tjugo. Osv. Gjorde ont. Gick lite å sedan joggade jag fyra km. Gick 4 km å joggade en km typ.
Tänkte smärtan kan ju knappt bli värre. Men hade fel som vanligt.
Så ont nu.
Har iaf hunnit med en fika med Cissi, supermysigt.

Ikväll blir det filmmys.


Söndag

Festat två dagar i rad å inte det minsta bakis. Konstigt. Minns inte senast jag festade två dagar i rad. Igår vart jag till och med ute å sprang, mådde inte alls dåligt.

Vi hade överraskningsfest för Jessica, reunion på möhippan. Så kul. Drack inte så mycket, hade inte lust att dricka. Vi käkade kollade bilder å skrattade som fan. Sedan ut, dansade å sedan hem.

Sov till tio idag, å det behövdes! Jättefint väder, så ska käka frukost å sedan ut!


Fest

Var ute med jobbarkompisarna igår. Först bulls, käkade å sedan lite här å lite där. Helt sjukt kul hade vi. Brände alldeles för mycket pengar, å blev lite för full. Men så kul, så det gör inget.
Såg papa dee, Julia visste inte vem han var, skulle förklara, vi sa han e typ som doktor Alban. Ha ha vi hade heller ingen aning, men han e ju känd iaf. Fotade honom med Julia iaf.


Torsdag

På tre dagar har jag jobbat 29 timmar, å det innebär att det inte blir så mycket annat gjort. Men imorgon är jag ledig blir mysdag med Neah.

Slutade kvart i fem idag, hämtade Neah å cyklade å köpte mjölk. Var hemma halv sex, gjorde pannkakor å plättar sedan var det nästan läggdags. Så tråkigt. Ringde över Sanna oxå gick jag å Marcus ut å gick en timme. Så skönt.

Nu dricker jag vatten å funderar på att lägga mig. Somnade ju halv två inatt så kan ju behövas.


Fackmöte

Skulle på fackmöte igår. Sa till Kian, måste gå nu ska på fackmöte. Fackmöte?? Ja fackmöte. Vad är det? Ett möte med typ jobbet. Va?, fack möte?????!!! Ja fackmöte
Fackmöte?!, som det fula ordet fuck?!

Haha nej knullmöte skulle vi inte på.


Tisdag

Jobbade från halv sju till fyra, utan rast. Så e lagom trött. Inte riktigt vad jag räknat med, men så som det kan bli. Särskilt när msn jobbar med människor, liv och död.
Intensiv dag iaf.
Hämtade sedan Kian oxå lagade vi mat. Sedan cyklade vi lite invigde de nya cyklarna, han är så nöjd. Så det är roligt.

Marcus e å repar, ska lägga vildarna sedan slappa å käka bj.


Måndag

Jobbade till ett idag. Stack till hm, köpte skor, en klänning å en keps. tydligen hade någon kört sen 4,5 meter hög lastbil under viadukten, som är 3,5 meter hög. Inget ovanligt att det händer. 
 
Före jag hämtade lillfisen solade jag. Hämtade henne, som bara var nöjd med skorna. Resten var inte fint. Ringde hem Kian, som genast stack hem till en kompis. Först stack jag å Neah till willys hämtade ut ett paket å Neah säger till kassören ( som är rött frminin) jag trodde du var en tjej, å han svarar jaha trodde du det å jag skäms. Sedan cyklade Jag å Neah in till stan, bytte kepsen å klänningen, mot en annan keps å en tshirt istället. Sedan kollade vi affärer hittade dn skjorta till Marcus, han fyller ju år snatt. Eftersom den var dyr å i en affär med tre dagars öppet köp( varför har alla de dyra affärerna aldrig långa öpper köp) å dem sa att den var liten i strl å det fanns bara en kvar. Så ringde jag ditt Marcus så han fick prova. Så där försvann den överraskningen. 
 
sedan stack vi hem, lagade mat å åkte å hämtade min å Kians nya cyklar blev skitnöjd med min sjösa'la kornelia, när snubben sa att han skulle hämta kornelia, skojade jag å frågade om msn fick med en tjej på köpet, men det fick man inte. Skittrevligs var deM iaf. Tyvärr hade dem bytt stång till Kians sadel, så den går inte att sänka, så vi går ringa å klaga imorgon. 
 
Idag måste jag plugga har skjutit å skjutit på den där jävla artikeln som ska läsas å skrivas ner med egna ord för att kunna redovisas. 
 
 

Glass

Neah gick tyvärr inte vidare till nästa nivå på simskolan, fast det visste vi redan dels har vi knappt vart där plus att hon inte lyssnar alls. Tredje gången gillt hoppas vi på nu. 
 
efter simskolan var det dags för tivoli. Dem fick åka fem ggr var, Kian var riktigt klantigt ramlade hur många ggr dom helst. 
När vi åkt färdigt stack vi till torget å käkade glass. Första gången iÅr. Bråkade med Kian hela vägen hem, känns sim det är det ända vi gör nu. Vi lämnade av honom hemma å istället för fotbollsträning rymde han till Isak, jag å Neah cyklade till Eurostop. Jag shoppade två skärp. Oxå hittade jag Jättefina skor till Neah som jag ska köps imorgon i stan. Nu är vi på lekplats å tar vara på sista solen. 

Söndag

Igår jobbade jag 8-16.30, sedan cyklade jag en runda, resten av familjen var på bio. När jag kom hem packade vi ihop picknick å begav oss till ön, gick en bra bit genom skogen upp pp ett berg, där vi såg utför hela skogen å sjön, där åt vi kvällsmat. Så himla mysigt. Privade att jogga lite med, men mitt bäcken funkar inte alls, å det är så jobbigt, att springa är min tErapi. Sedan åkte vi hem igen. Jag å Marcus kollade på Sune i Grekland, den var helt ok. Somnade tidigt å vaknade tio imorse. Riktigt skönt men känns som halva dagen har gått. 
 
Idag står simskoleavslutningen, karusellåkning och fotbollsträning på schemat. Riktigt underbart väder med!!
 

Torsdag

Jobbade till tre idag. Men flaxade ut mellan ett å halv tre å stack å tränade. Man får ju hitta tiden någonstans.

Hämtade vildarna, hem fixa lite byta grejer äta å sedan simskola för Kian. Lovade att köpa glass om dem skulle uppföra sig bra. Tyvärr vet knappt mina barn vad ordet uppföra betyder.
Jag sa till Neah att hon skulle sitta med mig vid sidan om. Men nej hon skulle ta badlekgrejerna upp ur vattnet å sitta på dem. Sa nej, sista chansen nu. Tittade bort å när jag tittar tillbaka, sitter hon på baddängkanten med fötterna i vattnet fullt påklädd.
Det blev ingen glass, det blev skrik gråt å Marcus fick hämta surungen. När simskolan var färdig cykla jag å Kian hem, mötte dem andra i dörren som var påväg till lekplats.
Vi lagade mat å gjorde chokladpudding. Det är ju inte glass. Trots att det är Neahs favorit, var hon fortfarande arg på mig å jag var dum å hon ville fortfarande ha glass. Detta påpekade hon många ggr under kvällen.

När vildarna blivit lagda pluggade jag en timme, sammanfattade två kapitel, skrev svar på frågar till två andra kapitel å reflekterade över fallen. Nu har jag bara en artikel kvar att omformulera med egna ord.

Redan fredag imorgon?! Vart tar tiden vägen.


Onsdag

Jobbade till tretton. Sedan skola tre timmar, solade å stack inom Willys å hämtade ut tärnklänningarna, skickade tillbaka två då de var för stora. Kom hem öppnade paketet, däri ligger en klänning?! Plus en räkning på mer än vad en klänning kostar, trots att jag redan betalat, å dem lovade att det inte skulle kosta något alls. Ringde upp dem, då hade tydligen priset höjts sedan jag köpte de första, men jag skulle givetvis inte betala, å dem hade tydligen skickat klänningarna i separata paket.

Jag å Marcus lagade mat ihop, barnen var ute å lekte å när vi käkat allihopa stack han ut för att cykla. Jag fixade all disk, riktigt duktigt av mig, det brukar jag överlåta till Marcus annars. Barnen gick ut med katterna i koppel, så jag passade på att plugga lite. Men det går inte in, e ju inte så värst intresserade å nu har vi tre stora arbeten på en månad. Känns ju sådär kul.
Orkar inte satsa på nåt högt betyg iaf, är ju inget som jag ska använda mig av ändå.


Badning

Det syns ju vem som badat senast. Som hon älskar sina djur. Hon har två Ikeabackar fulla, å leker med dem alltid.


Tisdag

Jobbade till ett. Massa att göra. Så tiden gick väldigt snabbt. Men vi hann med mycket. Slutade ett, stack till gymmet å tränade överkroppen en timme, riktigt skönt å armarna var som spagettis när jag gick därifrån. Neah hade följt med Linda å Felicia hem, så det va bara jag å Kian. Vi satte oss ute på gården å spelade kort å pratade. Käkade glass gjorde vi med.

Vid fyra ringde Linda, så jag hämtade Neah, hon ville vara ute å Marcus å Kian skulle till fotbollsträningen så jag passade på att damma å fixa maten.
När vi käkat sysselsatte jag mig med mitt beroende. Candycrush. Marcus dammsög å barnen badade å duschade. Skönt när man har både och separat.

Vi fick hem vår hindersprövning idag, godkänd, så vi får lov att gifta oss iaf.
Så nu är det verkligen på riktigt. Ganska stort ändå, ger en lite ångest med, inte för att gifta sig, utan för att det finns de människor man hade velat haft vid sin sida. Men så är det ju alltid.


Förlust

Gissa vem som precis tappade sin första tand?? Så inatt e d kag som e tandfe.


Måndag

Skulle jobbat till fyra. Men vem vill det när man har chans att sluta ett. Å eftersom det är jag som planerar, då tog jag chansen å korta ner min eftermiddag. Riktigt skönt, solade å gick en runda på stan innan jag hämtade vildarna. Ringde Jessica vid halv två, hon sa att hon skulle köra om trettio minuter till oss.
Å ändå hann jag hämta vildarna, baka chokladbollskladdkaka( hittade på eget recept som blev asgott) vika två maskiner tvätt, vattna, diska, kolla igenom posten, kränga godis å spela candy crush. Vispade även 2 dl grädde för hand. Fattar ni hur snabb jag är.

Jessica provade tärnklänningen, men vi bestämde oss för att byta till mindre storlek. Men det blev skitfint på iaf. Så nöjd.
Sedan fikade vi å snacka skit.

Bjuder på en osminkad bild


Söndag

I fredes jobbade jag till tre. Marcus slutade halv, så han hämtade vildarna å när jag kom hem åkte vi å handlade. På kvällen hängde jag hos Linda, snackade skit å åt skit.

Siv tills halv tio på lördagen, sedan åkte vi runt till olika cykelaffärer, köpte sedan nya cyklar till både mig å Kian, så då vart vi 7000kr fattigare, men fick bra rabatt å extra utrustning. Tänkte först köpt på biltema, men så blev det ju inte. Så blev ju lite dyrare, men förhoppningsvis så är ju cyklarna lite bättre med.
På kvällen drack vi vin.

Idag har vi vart på simskola stadsbondgården å fotbollsträning. Så hunnit med en del.
Neahs vante blev äten på av en häst. Å jag fick klättra in i hagen för att få tillbaka den.


En vecka

Fan vad tiden går snabbt. I fredes var min sista lediga dag på långledigheten. Jag å Neah cyklade in till stan matade ankorna å shoppade lite till bröllopet. Sedan hämtade vi Kian. Tanken var att Johanna skulle kommit på fika. Men det blev inte så. Utan istället stack jag till maxi. Handlade. På kvällen kollade vi film å hade fredagsmys.
På lördagen jobbade jag delat pass. På rasten Pysslade sedan en del till bröllopet. Började göra pärmen till " böckerna" där meny bordsplacering å lite roligt om gästerna ska stå. Blev jättebra.
På söndagen jobbade jag till sexton. Hem för att duscha å så, sedan cyklade jag hem till Maria å firade hennes födelsedag. Åt god mat å skrattade mycket.
På måndagen jobbade jag till ett. Provade arbetskläder å vill nästan hellre sägs upp mig än att använda de byxorna. Sedan hämtade jag vildarna cyklade hem till Johanna å hängde där hela eftermiddagen.

I tisdes var jag ledig. Jag å Neah åkte in till stan. Shoppade mer till bröllopet( dit alla våra pengar går). Sedan lekte vi på pippilekplatsen, oxå fikade vi på Roberts. Sedan hem oxå pysslade vi massa ihop. Jag fixade på presenterna till gästerna å hon pysslade presenter till mig å Marcus.
Våra söta grannar erbjöd sig att vara barnvakt åt våra bilda ungar. Så gulligt av dem.

Igår jobbade jag till ett sedan skolan till fyra. Efter det hämtade jag ut tärnklänningarna å deras väskor. Väskorna var mycket finare i verkligheten. Så blev riktigt nöjd.
Sanna skulle kommit å provat sin, men jag var lite för trött så vi fixar det ikväll. Försökte springa, men min höft vill inte alls.

Idag jobbade jag till ett. Tränade å tog i så jag skakade när jag gick därifrån. Så skönt. Sedan var det utvecklingssamtal. Kian ligger så bra i matten. Fått högsta poäng på alla "prov" han tänker logisk, läsningen är oxå på topp, han förstår vad han läser å stavar jättebra, bara flödet i läsningen som behöver övas lite på. Men han kommer klara de nationella proven i trean utan problem enligt läraren. Å det känns ju bra. Så mycket beröm hon sa även att han är väldigt allmänbildad, å att han stöttar å hjälper dem som har det svårare. Däremot har det börjat bli lite stökigt igen, å han måste sluta använda alla fula ord. Men det har vi känt hemma med. Så det pratar vi mycket om.

Efter utvecklingssamtalet var det simskolan. Å nu har vi käkat å dags för läggningen av vildarna. Bjuder på en suddig bild på mig i tärnornas outfit.


Ledig

Vart ledig nu i tre dagar. I tisdes tig vi sovmorgon till halv tio. Otroligt skönt. E d påsklov så ska d va påsklov.

Efter lunch kom Jessica över med sina tre vildingar. Vi snacka skit käkade våfflor å jag misshandlade hennes bebis. Klämde hans fingrar i diskmaskin å kände mig så hemsk.
Lovade att jag aldrig ska vara barnvakt.
Vid fem åkte dem hem. Då åkte jag å vildarna hem till Maria, käkade mat å ungarna lekte. Stannade tills åtta, då dem började bli övertrötta, handla på icajätten å sedan käkade vi ostbricka när ungarna somnat.

Igår gick jag upp med Kian vid halv nio. Käkade å värmde upp. Väckte Neah vid tio, å då ville hon sova mer?! Sprang fyra km, men både min höft å mitt knä gjorde ont. Så det gick inte bra.
Har väl pressat för hårt.
Sedan gick jag in till stan med vildarna. Dem shoppade upp sina pengar å jag provade bh. Ett tips gör inte det ensam med två vilda å uttråkade ungar.
Sedan blev det kolla på fåglarna i Nissan Pippi lekplatsen en annan lekplats å handling på Willys innan vi kom hem.

Marcus repade på kvällen å jag gjorde så lite som möjligt.

Idag gick vi upp vid halv nio allihopa. Åt frukost, barnen lekte å jag tränade lite. Efter lunch lämnade vi Kian på skolan som skulle till lägerskolan ön. Där dem ska sova inatt. Jag å Neah cyklade hem till Jessica fikade nybakta muffins, å kollade tärnklänningar å andra grejer till bröllopet.
Cyklade inom stan på vägen hem shoppade lite bröllopssaker å sedan stressade vi hem. Bytte om å åkte ut å grillade med Kians klass å föräldrar.
När vi kom hem beställde jag tärnklänningar å väskor å massa annat till bröllopet.


Igår idag

Sov rätt länge igår. Skulle släppa ut hunden iträdgården så han kunde pissa, sagt å gjort å vad hände. Larmjävlet gick. Var ju inte alls beträdd på att det var på. Fick hjärnsläpp å kom inte ihåg koden. Så så väckte jag hela huset. När Securitas ringde fick jag ju inte av det ändå. Det gick två ggr, innan jag fick stopp på det.

Gjorde så lite som möjligt under dagen å jobbade 17-21 på kvällen.

Idag kör jag delat pass, men sedan har jag påsklov med vildarna fram tills lördag.
Nu är vi hos mina föräldrar å käkar påskmiddag.


RSS 2.0