Vägra sova själv

Nu när Neah har sin hosta vill hon bara vara med sin mamma å eftersom att Kian inte heller vill sova själv. La vi oss allihopa i vår säng.
Nu har dem däckat.
Måste säga att Neah har schysst sovstil.


Vabbruari

Trodde vi skulle slippa då vi vabbat både i slutet av dec å januari, men nejNeah har sån hosta så hon nästan kräks, gråter gör hon iaf när hon hostar. Var hos läkaren idag. Hon sa att den kan hålla på i flera veckor, fick iaf en ny hostmedicin oxå sa hon att vi kan lämna henne på dagis. Kändes dumt att lämna med sån hosta. Men imorgon blir det dagis

Idag har vi pärlat å pärlat å myst


Tjock

Misse har det bra. Men fy vad fet hon blivit.


Semla?!

På onsdag ska vi ha arbetsplatsträff, inte det roligaste man kan ha, men så såg jag på lappen att vi skulle få semla. Å då kändes det genast riktigt intressant å jag började längta tills onsdag.

Men när jag sedan cyklade hem från jobbet fick jag sms av Angelica dör hon frågade om det var på torsdag vi börjar plugga.
Då insåg jag att nej, det är ju på onsdag vi börjar plugga. (Ska läsa en kurs ihop varje onsdag tre timmar) vilket innebär att jag missar semlan.

Funderar på om man kan fråga chefen om hon kan lägga undan min tills torsdagen?!

Fick nya porriga skinnbyxor av Birgitta idag. Tyvärr var dem i storlek 34, men det funkar så länge jag inte sätter mig ner, men vem behöver sitta


Titta till vildarna

Skulle gå in å titta till barnen före jag la mig. Tycker det ser tomt ut i sängen. Ser att det ligger en unge i fotändan å ska gå lite närmare. Då trampar jag Neah i huvudet. Fy vad rädd jag blev. Då låg hon på golvet jämte sängen å sov.


Lördag

Jobbade sju till tio idag. Extra pass, som jag ångrade som fan när jag gick upp. Som alltid när man tar extra pass.

Tiden gick iaf sjukt snabbt. Cyklade hem å Marcus stack å tränade. Jag käkade å lämnade barnen hos mina föräldrar å tog på löparskorna. Tänkte ta en kort lugn runda. Men blev en mil på 45,10. Bästa tiden nånsin!! Det som stör mig lite e att på km nr 2 sprang jag på ett ställe där det brukar vara grusväg, men idag var det femsex hundra meter blank is. Så fick ta det sjukt lugnt. Så låg på runt fem minuter under den km. Annars låg jag på mellan 4,21-4,26 min per km. Så hade jag inte sprungit in där, hade jag antagligen legat på 44,40. Å mitt mål är att springa under 45. Men sjukt nöjd iaf.

Har sedan vart på barnklädes å ljus party/ visning. Köpte knäckebröd för 75kr. Frågade Neah om hon ville ha en jättefin tunika, hon sa. Mamma den är jättefin, men jag vill inte ha den, för jag vill att du sparar dina pengar. Så gulligt!! Sedan valde hon en klänning som var dyrare.

Neah fick välja mat, så blev tacos. Den ända mat hon verkligen äter eller köttfärsen, gurka utan skal, ost å tacochips. Men hon äter mycket!

Å nu käkar vi godis å myser

Neah fotade därav de här bilderna


Fredag

Var sjukt jobbigt att gå upp imorse. Var på utbildning mellan 8.30-11.30, upptäckte att jag planerat jobb på mig som jag glömt bort, så att sluta ett vart ju bara å glömma, rasten fick vi skippa med. Så en intensiv dag.
Skrev för lite timmar på min t2a med, vilket jag säkert kommer glömma att fylla i rätt.

Kom hem till den här lappen, vilket gjorde mig lite glad


Torsdag

Veckan har gått sjukt snabbt. Trots att vi inte gjort så mycket. I tisdes kom Kian hem från hbg, så em å kvällen tillbringades mest med honom. Igår slutade jag tidigt. Sprang en liten runda (5 km) efter jag hämtat vildarna. Sanna var snäll å passade dem.

Sedan cyklade jag å Neah till maxi, hon ville cykla själv å det kändes inte så bra när det är blank is på många ställen. Vi cyklade sakta, men självklart trillade hon jag fick panik när jag såg det i ögonvrån å tvärbromsa inte det bästa på blankis, så där låg vi båda två.

Hemma igen upptäckte vi att Kians mobil var borta å letade å letade å blev arg, för han e ju ganska bra på att skarva bort saker. Tillslut berättade han att han glömt den ute för två veckor sedan, å inte vågat berätta.

Idag hämtade jag vildarna vid halv fyra. Sedan hem å när Marcus kom åkte han å Kian å köpte en ny mobil, som han såklart fick betala själv. Medan jag å Neah åkte in till stan. Köpte födelsedagspresent till Sanna å en ljusstake å lite ljus till mig själv.

Ikväll har vi kollat på film the impossible tror jag den hette. Så bra iaf.
Nu sova


Måndag

Igår hände inte så mycket. Käkade mest. Onyttigt med för den delen. En liter glass två bitar kladdkaka 4 ballerina, 200 gran godis å en liten påse ostbågar. Å givetvis massa mat på det. Åt konstant hela dagen. Gott.

Fikade hos Bobby å Petra, annars var det inte så mycket som hände

Å trots att vi somnade vid tio igår, så ville jag verkligen inte gå upp när klockan ringde. Snoozade massa ggr.

Ganska slapp dag på jobbet å tiden gick så sakta.

Hämtade Neah strax efter två. Fixade mellanmål p gick över till mina föräldrar. Cyklade en timme medan hon kollade på film. Marcus kom när han slutat å drack kaffe.
Nu har vi precis käkat å det är snart dags för läggning av lillfis. Ikväll blir det walking dead.


Fest för Lillan

Vid sex stack vi över till Lillan överraskade henne å förfestade lite. Sedan drog vi till wildwest käkade å drack lite till. Hade skitkul, dansade på stolar å bord. Mest Stina å Lillan, men som vi skrattade. Vid elva drog vi till stan. Boom boom, dansade å shottade lite. Men jag ville må bra idag. Så drog hem redan klockan ett. Åkte med en astrevlig taxichaffis. Sov som en stock å käkade glass till frukost. Så gott


Dragqueen

Har lockat håret, vilket jag aldrig gör typ. Så känner mig som en dragqueen. Aja, Marcus tycker jag e fin iaf.

Hunnit med en del idag. Gick upp vid nio. Käkade å Marcus drog till actic. Jag lämnade bort fisen å sprang sex km, ok tid 28 blankt.
Sedan duschade vi å jag snabbdamnsög. Var så smutsigt. Sedan kom Bobby å Petra med frallor oxå fikade vi. Mysigt.

När dem gått, fixade vi med tvätten. Sedan kom Sanba över så lockade vi mitt hår.
Nu blir det käka, å sedan välja kläder.


Favoritstället

Ett av katternas favvoställe e badkaret. Särskilt när vi borstar tänderna. Dem satt så sött å tittade på. Men tio sekunder senare var det slagsmål på hög nivå.


Svettig!?

Gjorde något åt tröttheten, cyklade en mil i snabba intervaller. Blev lite svettig.
Nu ska jag köra lite utfall å lite andra rump å ben övningar. Känner att jag fick tillbaka lite energi nu. Men bara ätit tomma kalorier halva dagen. Det är ju så gott med choklad men det tar ju all ens energi. Bjuder på en svettig bild


Fredag

Jobbat idag precis som alla andra dagar. Skulle slutat tre, men det blev till kvart i fyra. Hämtade lillfisen å kom hem samtidigt som Marcus. Käkade å gjorde det som vi alltid gör på fredagar. Det som halva halmstad gör på fredagar, handlade.
Efter jag betalat kollade jag kontot, 31kr. Å bara tolv dagar kvar till löning.
Å inte ett dugg ångest. Konstigt nog. Men har 900kr på ett annat konto. Men dem lär ju användas imorgon.

Men pengar e ju till för att användas. Eller?!

Skulle sprungit en runda, men latheten vann efter vi lagat å käkat mat. Å nu har vi precis kollat Alvin å gänget.
Men drar kanske över till mina föräldrar å cyklar lite. Två veckor sedan sist. Så kanske på tiden.

Bilden visar hur grym fotograf jag e.


Sleeping beuty

Nackdelen med att vildarna sover ihop är ju att dem ligger å pratar för länge innan dem somnar. Fördelen är att vi slipper ha dem hos oss. Dem är tryggare tillsammans. Å dem blir taigtare ihop. Så gulligt att han läser saga för henne, å som ikväll då båda ligger på Sälen som huvudkudde i fotändan. Mitt mammahjärta smälter.


Alla❤dag

Jobbade till ett, som skärmsläckare på datorn, hade kommunen lagt ett hjärta dagen till ära. Gulligt faktiskt.
Var en lugn dag.
Efter jobb drog jag å tränade, blev sp glad när jag kom in på rådhuset, då de fyllt hela entrén med hjärtan, dem firade Halmstads namnsdag. Halmstad= staden med tre ❤.
Körde hårt överkroppspass, mycket tyngder lyckades pressa ner 90 kilo. Känns att man blir starkare.

Efter gymmet köpte jag födelsedagspresent. Blev så nöjd.

Sedan jobb i en halvtimme. Cyklade å hämtade Neah å sedan hämtade hon Kian medan jag fixade mellanmål. Efter det var det simskolan.
Hemma bytte vi presenter. Marcus fick kaffe av mig å jag fick blomma, choklad trosor å två ljusstakar. Så fina.
Sedan skalade jag räkor å han fixade mat till vildarna. Dem fick köttbullar å vi räkmackor. Drack cider till å glass till efterrätt. Käkade sjukt mycket å e fortfarande proppmätt.

Fotade min mage i samma jeans som sist. Å det märks skillnad att msn tränar. Så som det ska va.

Nu blir det film å mys


Dagen idag

Jobbade till ett. Sedan blev det en runda på stan å använde mina wrapp presentkort. Min jobbarkompisar tycker det är höjden av snålhet, men jag älskar det.

Blev en tur på Willys å köpte gott till imorgon. Hämtade sedan Kian, som som vanligt var ute i god tid å berättade att dem har crazy day imorgon å ska vara utklädda. Å inte utklädda till vad som helst utan något crazy. Kändes bra att gå reda på dagen innan, med knappt några pengar på kontot. Å när jag föreslog att han kunde ta Neahs långa peruk å klä ut sig till tjej. Blev han riktigt arg å bad mig gå ut från hans rum.

Så cyklade å hämta Neah. Ringde på vägen hem å sa, vi kan ju ta färg i ditt hår å sminka en stor stjärna över ögat. Det var inte heller crazy å han sa att jag förstörde hans tankar. Hämtade lillfisen å när vi kom hem hade han letat fram en blå cowboy hatt, en Sverige halsduk, vita handskar, en lång svart mantel å glasögon med ögonbryn å näsa på. Det var tydligen riktigt crazy. Att jag inte fattade det.

Sedan käkade vi mellanmål å efter det skickade jag över den till min mamma å passade på att springa en halvtimme. Hämtade vildarna å körde lite ben- rumpövningar. Duschade lagade mat å läste två långa sagor. Å nu ligger dem i sängen å jag väntar på att Marcus ska komma hem. Han åker snowboard, antagligen säsongens sista åk, då hans kompis opereras imorgon.


Idag

Har jag haft sån energi. Men sov ju minst nio timmar inatt. Så inte så konstigt. Jobbade till ett. Tränade en timme. Sedan efter dusch o så. Tillbaka till jobbet ( vi måste kolla mejlen halv tre varje dag så delar på det) jobbade mellan halv tre å tre. Kör sånt pass varje tis å tors. Min chef tycker väl inte riktigt det är ok, då hon tycker jag tränar på arbetstid. Men jag kallar det delat pass. Funkar skitbra. Både gör verksamhet å mig.

Efter jobbet cykla jag till tandläkaren. Körde på stort å lagade utan bedövning, gick så snabbt. Sedan hämtade jag vildarna. Fixade tvätten å bakade grötbröd, lagade mat å efterrätt å dammade plus städade toalettens medan Marcus å Kian var på fotbollsträningen. Provade att göra på dinkelmjöl å ha i tranbär. Blev så goda.

Kian är så söt läser saga för sin lillasyster.


Inte haft tid

Eller lust för den delen heller.
Men så mycket som hänt. Drog igång med träningen seriöst igen. Så mycket tid har gått till den. Plus planeringen av mitt BRÖLLOP. För i aug gifter vi oss!! Så har ju tagit en del tid att planera. Klänningen är beställd å jag hoppas att den är så fin som bilden visar. Måttbeställd från Kina, så nu gäller det att varken gå upp eller gå ner något på ett halvår.

Kan ju säga att vi är något fattiga då vi brände 40000 förra veckan. Fixade bilen för över sju, flygbiljetter till Kroatien, då Johanna gifter sig där i juni. Köpt bröllopsklänning å klänning till Neah. Gjort inbjudningskort, köpt en del pynt å dukar till bröllopet å betalat bokning av lokal osv. Men så värt det.

Provade en Jofama by kenza 9 å den var så sjukt fin. Å där försvann ju tretusen. Aldrig köpt nåt så dyrt till mig själv innan. Men jag blev kär.

Hunnit med två utekvällar med. Senast i helgen. Hade så grymt roligt. Dansade konstant mellan elva å tre. Roligaste utekvällen på länge.

Vart lugnt annars. Allt rullar på, barne e så söta sover ihop i samma säng varje natt.

En sak till jag gjort är att jag sökte nytt jobb, tror jag hade haft en ganska stor chans att få det. Men bangade ur. Å avbokade intervjun. Vågade inte gå in på nytt jobb, å vara borta hela sommaren plus planera bröllop, men finns ju alltid fler chanser.


RSS 2.0