ovanligt

inte uppdaterat på ett tag. Men tiden går sjukt snabbt. Mycket som händer hela tiden och viktigare saker att ta tag i.
Har vart en del strul på kians skola det senaste
men det blir bättre, kiian har hett temprament och i en tryckt situation eller när han blir retad så slår han, vi har nolltolerans mot slag. Men dte fungerar inte alltid. Vi försöker att bara fokusera på det bra, men dte är inte alltid så lätt.
särskilt inte en 6-årings provocerande, det är svårt att inte bli arg.
Men blir man inte arg blir ju allt så mycket lättare.

På simskolan går det bra för båda barnen. Neah vågar numer dyka och även hämta saker på botten. Kian klarar av att hoppa från trampolinen och simma in mot kanten själv. Våra duktiga ungar.

I fredes fyllde lilltrollet fyra år, kan inte fatta det, önskade sig som vanligt riktiga djur, vilket vi inte köpte
det hon absolut inte ville ha var dockor. Hon fick av oss ett pippihus, som hon blev överlycklig av, sedan fick hon pippi tommy och annika och en elefant en krokodil och en häst. Hon slet upp alla paket
fick som vanligt lite för mycket saker, men efter tre dagars firande är dte inte så konstigt.
men fick iaf massa djur (plast) utklädningskläder, smycken riktiga å lek, sängkläder grejer till pippihuset och en kamera. så nu går hon runt å fotar konstant och ingen är lyckligare än hon. Bilderna blir ju hur charmiga som helst.
sätt en kamera i en fyra-årings händer å kolla, halva ansikten, närbilder på allt å suddiga bilder. Men en hel del är väldigt fina.

Mycket tid går fortfarnde till alla träningar, lite tråkigt att både lör å sön är uppbokade på träningar som vi inte vill skippa nån gång. men har blivit lättare att inte ha så mycket på vardagar, blir mycket mer tider över att hinna umgås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0