Kväll

Funderar starkt på att skita i att göra barnmaten själv, känns som att dte ä värt att betala det extra. Dert tra ju sådan tid. har gjort för nio dagar idag. Å sparade väl typ 70 kronor. Så dte känns inte värt det alls. Men samtidigt så vet man ju exakt vad som är i maten när man gör den själv. Fast barnmatstillverkarna har ju sjukt höga krav på sig, så dte borde ju vara riktigt bra mat där i med.
Får se hur det blir.

När Mracus kom hem från jobbet lagade vi som vanligt mat, eller oftast har jag ju den färdig, för att vi ska hiinna göra något roligt innan dte blir för sent. Efter maten gick vi ut en promenad, å gick lite till lekplatser å så. Var fint väder nu på kvällen inte så kallt å så. kian fick vara ute å leka själv på gården sedan, eller med de andra barnen då. dem är ju lite älder typ 6 så dem tar hand om honom. de hade till och med lyckats få ner honom i bebisgungan. Men fick naturligtvis inte upp honom igen.

Har inte lika ont nu längre, men fortfarande jätteont ändå. men men det går väl över någon gång, är så van nu ju.

Ska försöka att komma ihåg att ringa götekarlsson, fick ju nåt erbjudande om fotografering där man får två ateljebilder + fotograferingen för baar 269 elelr nåt sånt, men vet inte vart vi har gjort av lappen. det är ju riktigt billigt, så borde utnyttja det.
Nu blir dte mys med marcus å snart sova, vi lägger ju oss alltid tillsammans, mysigast så å han går ju upp jättetidigt, så det blir att lägga sig tiodigt alltid typ... men baar en dag kvar sedan lediga i tre tillsammans


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0